Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان با بیان اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی یکی از روش های ایجاد اشتغال در استان است گفت: پیوند دستگاه های متولی و هم افزایی برای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان گیلان از ضرورت هاست.

آرش فرزام صفت امروز در جلسه توجیهی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی که با حضور مسولان سازمان جهاددانشگاهی و روسای دستگاه های متولی در استانداری گیلان برگزار شد، اظهار کرد: جلسه امروز در راستای پیوند دستگاه های متولی و هم افزایی برای اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان گیلان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی یکی از روش های ایجاد اشتغال در استان است، افزود: نقش مشاغل خانگی در توسعه استان نقشی اثرگذار است و می توان گفت مشاغل خانگی مکمل صنایع کوچک و بزرگ در توسعه استان محسوب می شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان با اشاره به روند مطلوب اجرای طرح توسعه مشاغل خانگی در گیلان توسط جهاددانشگاهی تصریح کرد: سازمان جهاددانشگاهی گیلان به عنوان مجری اجرای این طرح، شناسایی مشاغل خانگی، آموزش، ارتباط با پیشران های ملی و ... را در دستور کار قرار داده است.

فرزام صفت با اشاره به اینکه برای ۲۱ هزار نفر در گیلان مجوز مشاغل خانگی صادر شده است، گفت: جهاددانشگاهی گیلان توانست سهم توانمندسازی ۲۱۰۰ نفری را در اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی تکمیل کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گیلان ادامه داد: امیدواریم با استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی و دستگاه های متولی تمام ۲۱ هزار نفری که در استان مجوز مشاغل خانگی را دریافت کردند توانمند و ساماندهی شوند.

فرزام صفت آموزش، توانمندسازی، پرداخت تسهیلات به افراد پشتیبان در مشاغل خانگی، طراحی سامانه فروش کالا در استان و ... را از اقدامات انجام شده در راستای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان برشمرد و بر ایجاد سامانه های فروش آنلاین و ایجاد بازارچه های فروش تاکید کرد.

وی با اشاره به ۱۶ رسته اولویت دار در توسعه مشاغل خانگی در گیلان افزود: حصیر بافی، فرش، گلیم، چرم دوزی، شالبافی، رشتی دوزی، چادرشب بافی، عروسک بافی، پرورش گیاهان زراعی، پرورش گل وگیاه، دوزندگی، لباس محلی، دوخت کالای خواب، سفال کاری، معرق و بافنده سنتی از رسته های گیلان است.

وی در پایان افزود: رسته‌های اولویت‌دار شغلی برای ثبت نام سرمایه‌گذاران و کارفرینان و استفاده از تسهیلات ارزان قیمت مشخص شده است.

طرح ملی توسعه مشاغل خانگی موجب بهبود فرهنگ کار خواهد شد

فریبرز جمالزاد فلاح رئیس سازمان جهاددانشگاهی گیلان نیز در دیدار با با اشاره به اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی توسط جهاددانشگاهی، اظهار کرد: مخاطبین این طرح بانوان سرپرست خانوار و مشاغل خرد هستند.

رئیس سازمان جهاددانشگاهی گیلان افزود: اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی، باعث ایجاد فرهنگ اشتغال در خانواده می‌شود و فرهنگ‌سازی زمینه‌ساز مهم‌ترین تحولات اجتماعی در ساختار اشتغال جامعه خواهد شد.

وی با بیان اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی می‌تواند علاوه بر توفیقات در زمینه اشتغال پایدار، موجب بهبود فرهنگ کار در استان شود، گفت: این طرح تحت نظارت و مدیریت معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و با همکاری جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد توسعه‌ای در حال اجرا بوده و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به عنوان ناظر استانی طرح است.

جمالزاد فلاح با اشاره به اینکه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی آسیب‌های اجتماعی خانواده را کاهش می‌دهد، بیان کرد: امروزه بنیان خانواده با مشکلاتی مواجه است که اشتغال خانگی و درآمدزایی می‌تواند به بخشی از این مشکلات خاتمه دهد.

میر مسلم رهبر هاشمی نیز در این نشست ضمن تشریح فرایند طرح و میزان پیشرفت کار شناسایی مزیت ها و اموزش ها و مشاوره به متقاضیان طرح خواستار همراهی و هم افزایی کلیه دستگاه های متولی صدور مجوز مشاغل خانگی و سایر دستگاه های متولی و مشارکت بخش خصوصی جهت توانمندساری بازار بالقوه استانی و اتصال به بازار مای در بستر INHB شد.

وی افزود: این مدل نوین می تواند نقش به سزایی در ایجاد بانک اطلاعاتی شاغلین دارای پروانه و فعال مستقل و همچنین افراد دیگری شود که دارای قابلیت تولید، توزیع و خدمات هستند و در اتصال به بازار در قالب زنجیره ارزش و به صورت عمودی و افقی به خلق ارزش و نهایت تولید ثروت منجر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مشاغل خانگی طرح توسعه مشاغل خانگی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی سازمان جهاددانشگاهی توسعه مشاغل خانگی جهاددانشگاهی گیلان استانداری گیلان هم افزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۷۹۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، گفت: خدمات به زائران رضوی به ویژه در ایام پیک زیارتی باید در بخش حمل و نقل و اسکان توسعه و تسهیل بیشتری پیدا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با سیدجواد موسوی، م دیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی و جمعی از مدیران دستگاه‌های میدان‌دار در پذیرایی از زائران رضوی، اظهار داشت: یکی از مسئله‌های مهم در ایام پیک زائر در مشهدالرضا(علیه السلام) انجام هر چه بهتر تکریم و میزبانی از زائران رضوی به ویژه زائران بارگاه منور رضوی است.

وی ضمن تاکید بر تکریم هر چه باشکوه تر زائران امام هشتم(ع) افزود: میزبانی شایسته از مهمانان علی‌ابن موسی‌الرضا(علیه السلام)، مهم‌ترین تکلیف مسئولان استان و مدیران شهر است. اینجاست که می‌گوییم باید فرهنگ میزبانی را ارتقا دهیم و آن را به معیارهای زیارت مطلوب در شهر امام رضا(ع) نزدیک کنیم .

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: در حوزه میزبانی و حضور زائران باید توجه و اهتمام ویژه خود را متمرکز بر موضوع اسکان در هتل‌ها، زائرسراها و مهمانسراهای ارزان‎ قیمت کنید، زیرا محور اصلی چالش‌‎های موجود، ناظر بر آن دسته از زائرانی است که به عشق زیارت امام هشتم(ع) به این شهر می‌آیند، اما توان مالی برای اقامت چند روزه در یک منزلگاه را ندارند و تکلیف شما رسیدگی به نیاز این عزیزان است.

وی با ابراز گلایه از افزایش غیرمنطقی نرخ اقامت و اسکان در پیک‌های زیارتی ادامه داد: باید حداکثر نظارت و کنترل را در این زمینه به‌کار بگیرید تا زیارت مهمانان امام رئوف(ع) در اوج رفاه و آسایش میسر باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری، ساخت زائرسراهای ارزان قیمت به تکلیف سایر شهرهای کشور در مشهدالرضا(ع) را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست و تصریح کرد: تمام ظرفیت خود را پای کار بیاورید تا حتی یک گره از کار زائر امام هشتم(ع) باز شود. این تکلیف بر گردن ما و حقی است که علی ابن موسی الرضا(ع) بر ضمه ما دارد تا زائر او را تکریم کنیم.

وی تأکید کرد: از جمله گروه‌هایی که به زیارت حضرت رضا (ع) مشرف می‌شوند، زائران خارجی هستند؛ در این بخش توجه ما باید به زواری باشد که استطاعت و توانی مالی زیادی برای زیارت حضرت ندارند، مانند زائران شریف پاکستانی که صدها و هزاران کیلومتر راه را طی کرده، رنج سفر را به جان خریده تا خود را به مشهد برسانند. حالا چه وظیفه‌ای برای ما مهم‌تر از تأمین زیرساخت اقامت برای این‌ها؟

امام جمعه مشهد گفت: یک جنبه دیگر از خدمت‌رسانی به زائران و تسهیل فرآیند زیارت، توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل است؛ اعم از حمل و نقل جاده‎ای، ریلی و هوایی که ضرورت آن در پیک های زیارتی مضاعف می‌شود. به همین دلیل، این ظرفیت وجود دارد که در حوزه سفرهای هوایی، شرکت‌های هواپیمایی دولتی پای کار بیایند و پروازها از نظر کمیت و کیفیت توسعه پیدا کند. در حوزه خدمات ریلی هم این مهم اجتناب‌ناپذیر است و در بخش تشرف‌های زمینی، کیفیت جاده‌ها به همراه ایمن‎‌سازی آن‌ها ضرورت پیدا می‌کند.

انتهای پیام/ 282

دیگر خبرها

  • توزیع بیش از ۴۰۰ دستگاه لوازم خانگی در بجنورد
  • ضرورت توسعه زیرساخت‌های اقامت و حمل و نقل در خراسان رضوی
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • معرفی آوین شاپ فروشگاه تجهیزات نظافت صنعتی و خانگی
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت به طور کامل