Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمدحسن متولی زاده قائینی، مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر در مراسم نشت مدیریت بار ضمن اشاره به خاموشی رخ داده اخیر گفت: این خاموشی تنها 1.5 درصد از انرژی تامین شده را در برگرفته و ما در آن مقطع زمانی 98.5 درصد از انرژی مورد نیاز را تامین کرده بودیم اما به دلیل وابستگی شدید زندگی مردم به برق تبعات گسترده‌ای به وجود آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر با اشاره به تلاش شبانه روزی صنعت برق در 10 روز گذشته به منظور تامین پایدار برق گفت: همکاری خوبی با صنایع شکل گرفت تا بدین وسیله بتوانیم زمینه مدیریت شرایط را مهیا کنیم.

*محدودیت تامین گاز عامل خاموشی احتمالی چهارشنبه

وی افزود: در شرایط کنونی محدودیت تامین گاز نیروگاه‌ها سبب شده تا بار دیگر نگران تامین برق پایدار شویم و از این  رو بار دیگر از مردم می‌خواهیم تا در مصرف انرژی صرفه جویی کنند.

این مقام مسئول در توضیح نقش مردم به منظور عبور از این شرایط گفت: 80 درصد از گاز طبیعی و 40 درصد از برق تولید شده در حال حاضر به استفاده مشترکان خانگی می‌رسد و همین امر خود به معنای نقش پررنگ مردم است.

*تامین روشنایی معابر بین شهری یک رویه غلط است

متولی زاده در بیان اینکه هیچ راهی وجود ندارد تا بدون کمک مردم بتوانیم به سلامت از این شرایط گذر کنیم، گفت: عبور بدون خاموشی از شرایط فعلی بدون همراهی مردم میسر نیست.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر با اشاره به اقدامات این شرکت به منظور صرفه جویی در مصرف برق به خاموشی معابر اشاره کرد و گفت: بر اساس یک رویه غلط، معابر بین شهری در طول شب با چراغ روشن می‌شود در حالیکه مطابق استانداردهای جهانی تنها معابری که عابر پیاده از آن گذر می‌کند نیاز به خاموشی دارد.

*هر چراغ برق، معادل 1000 لیتر سوخت مصرف می‌کند

وی در بیان اینکه هر پایه چراغ برق معادل یک واحد مسکونی برق مصرف می‌کند، گفت: اگر اصلاح روشنایی معابر صورت پذیرد شاهد صرفه جویی 1000 لیتری در مصرف سوخت و همچنین کاهش انتشار 3 تن دی اکسید کربن خواهیم بود.

متولی زاده با اشاره به تلاش شرکت توانیر به منظور اصلاح روشنایی معابر گفت: در حال حاضر با تلاش همکاران 720 هزار چراغ برق خاموش شده است.

*45 هزار ماینر غیرمجاز توقیف شد

این مقام مسئول در بیان اقدام توانیر در حوزه رمز ارزها گفت: تمامی مراکز مجاز استخراج رمز ارز طبق توافق نسبت به قطع برق خود اقدام کردند و 45 هزار ماینر غیر مجاز نیز توسط مردم و مسئولان شناسایی و از فعالیت آن‌ها جلوگیری شد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر با اشاره به پویش انرژی همدلی گفت: این پویش به نحوی طراحی شد تا هزینه کاهش مصرف هر شهر با تعرفه صادراتی محاسبه و به منظور کار خیریه در اختیار نهاد هر شهر قرار گیرد.

متولی زاده در پایان ضمن ابراز امیدواری از همکاری مردم و مسئولان شهری و شرکت در چویش همدلی گفت: امیدواریم مردم و مسئولان شهری از این طرح استقبال کرده و زمینه صرفه جویی در مصرف انرژی را مهیا کنند و به صورت فردی و احتماعی نسبت به شرکت در این چویش اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر خاموشی برق مدیرعامل شرکت مادر تخصصی توانیر متولی زاده صرفه جویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۸۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، مسعود خانی مجری طرح‌های بهینه سازی شرکت توانیر افزود: اگر مشارکت هر چه بیشتر در فروش انرژی در بازار بورس که می‌تواند به دریافت نقدی بلافاصله صورتحساب منجر شود را با بازاری که در آن شرایط فروش نقدی وجود ندارد، مقایسه کنیم قطعاً شرایط بهتر و مناسب‌تری است هرچند که این موضوع نیز قابل درک است که نمی‌توان از شرکت توزیع انتظار داشت وقتی امکان خرید در بازار عمده فروشی با نرخ مشخصی را دارد، در بازار بورس نقدی به قیمت بالاتری از قیمت بازار، برق را خریداری کند و این انتظار نمی‌تواند انتظار به جایی باشد.

وی با اشاره به درخواست نیروگاه‌ها برای افزایش قیمت‌های بازار تاکید کرد: این موضوع در اختیار توانیر نیست، بلکه باید از طریق هیأت تنظیم بازار برق پیگیری شود و مصوبات آن نیز به تأیید وزیر محترم نیرو برسد.

به گفته وی، این موضوع که فروش نیروگاه‌ها در بورس به قیمت کمتر از بازار منجر به کاهش سود حسابداری شرکت در صورت‌های مالی می‌شود و این مشکل به ویژه برای شرکت‌هایی که بورسی هستند حادث می‌شود که باید به مجمع و سهامداران خود درباره کاهش سودشان توضیحات ارائه کنند، موضوعی است که شاید درست به نظر برسد، اما می‌توان از این زاویه به موضوع نگاه کرد که شرکت‌ها با دریافت نقدینگی زودتر نسبت به حالت فروش در بازار، می‌توانند در کسب‌وکارهای موازی مشارکت کنند و با منابع حاصل از منافع ناشی از این کسب و کارها کاهش سود را به راحتی جبران کنند. در این صورت شرکت از این بابت هم نباید دغدغه‌ای داشته باشد، هر چند که به‌کارگیری منابع نقدی در کسب و کارهای دیگری نیازمند تغییر رویکرد در مدیریت نیروگاههای بورسی است.

کد خبر 6097401 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • محدودیت ترافیکی روز برگزاری مراسم یادواره شهدای بازی‌دراز
  • مشکلی در تأمین و تدارک کودهای پتاسه و فسفاته نداریم
  • استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز نقره‌داغ می‌شوند
  • توقیف ۱۰ تن شن و ماسه غیرمجاز در رحیم‌آباد رودسر
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • متخلفان استخراج غیرمجاز رمز ارز ١٠٠ برابر نرخ انرژی جریمه می شوند
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری
  • کشف ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز/ ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در کشور