Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی دولت آلمان خطر ویروس جهش یافته انگلیسی را بسیار جدی دانسته و از سوی دیگر نتایج یک نظر سنجی هم نشان می‌دهد ده‌ها هزار شرکت آلمانی به دلیل بحران کرونا در آستانه ورشکستگی قرار دارند.

به گزارش تسنیم به نقل از روزنامه "دی ولت"، دولت آلمان به شدت نگران گسترش ویروس جهش یافته انگلیسی در آلمان بوده و در این باره هشدار می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"اشتفان زایبرت"، سخنگوی دولت آلمان امروز (دوشنبه) در سخنانی در برلین گفت: ما در پس ابرهایی تیره خطری بسیار بسیار جدی را می بینیم.

ویروس جهش یافته انگلیسی که گفته می شود سرعت سرایت آن بسیار بالا تر است در برخی مناطق آلمان دیده شده است. حدود 1500 نفر از کارکنان کلینیکی در برلین در اثر شیوع این ویروس به قرنطینه رفته اند.

زایبرت در سخنان امروز خود گفت: حالا ما در شرایط بسیار دشوار قرار داریم. وی در عین حال با اشاره به پاین آمدن آمارهای مبتلایان و مرگ های کرونایی در روزهای اخیر از بدست آوردن اولین موفقیت ها در موج دوم کرونا خبر داده و در عین حال گفت: این خطر بزرگ و بسیار واقعی وجود دارد که ویروس جهش یافته انگلیسی در کشور ما مانند دیگر کشورها شیوع پیدا کرده و دوباره آمارها را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. باید این انتظار را داشته باشیم که آلمان از شیوع گسترده این ویروس در امان نماند.

وی اولویت را در این شرایط پایین آوردن چشمگیر شمار مبتلایان دانسته و گفت: ما باید در اسرع وقت به تعداد قابل توجهی از آمار پایین مبتلایان دست یابیم. قطع مسیر فعلی که در آن در حرکت هستیم در این شرایط نادرست است.

وی با توجه به منتشر شدن گزارش هایی مبنی بر خستگی شهروندان از محدودیت ها از آن ها خواست به عنوان یک جامعه تا آنجا که ممکن است در کنار هم باشند و به صورت مشترک عمل کنند و ماه های آینده را که مطمئنا ماه های دشواری است را به صورت مشترک پشت سر بگذارند.

"کارل لایترباخ"، از سیاستمداران بهداشتی حزب سوسیال دموکرات و یکی از مشاوران علمی دولت آلمان هم از یک پتانسیل تهدید کاملا متفاوت از طرف ویروس جهش یافته انگلیسی سخن گفته و تاکید کرده است: ما به یک قرنطینه بسیار سخت کارآمد نیاز داریم چرا که نوع جدید ویروس کرونا از قابلیت کاملا متفاوتی برخوردار است.

"هلگا براین"، رئیس دفتر صدر اعظم آلمان هم بر این عقیده است که ویروس جهش یافته انگلیسی همچنین در آلمان به فرم غالب تبدیل خواهد شد.

وی در این باره گفته است: ما در حال حاضر در چندین بیمارستان با این ویروس درگیر هستیم و این بدین مفهوم است که این ویروس وارد کشور ما شده و زمانی مانند دیگر کشورها رهبری را در دست گرفته و مشکلاتی را ایجاد می کند. من مطمئنم که این سناریو رخ خواهد داد.

وی افزود: بنابراین حالا این مسئله مهم است که ما در مسیر خود باقی بمانیم و آمارها را به شدت پایین بیاوریم. در این صورت اوضاع برای کرونا و انواع جهش یافته آن دشوار می شود.

لینک کوتاه: asriran.com/003DbQ

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ویروس جهش یافته انگلیسی دولت آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۹۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟

ایتنا - این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌‌های ۱۴ هزار شرکت‌‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.
ما از چند سالگی «پیر» محسوب می‌شویم؟

به نظر می‌رسد که پاسخ این پرسش در حال تغییر است، چرا که عمر مردم طولانی‌تری شده است، دیرتر بازنشسته می‌شوند و تا سنین بالاتری همچنان از سلامتی جسمی و روحی برخوردارند. 

طبق پژوهشی که نتیجه آن اخیرا در مجله انجمن سالمندی آمریکا منتشر شد، افراد در اواسط دهه ۶۰ سالگی معتقدند که پیری از ۷۵ سالگی شروع می‌شود، در حالی که افراد مسن‌تر فکر می‌کنند سن پیری دیرتر از این شروع می‌شوند.

این تحقیق که در مجله روانشناسی و سالمندی انجمن روانشناسی آمریکا منتشر شد، داده‌‌های ۱۴ هزار شرکت‌‌کننده در یک نظرسنجی سالمندی در آلمان را بررسی کرد که درباره پیری به‌عنوان مرحله‌ای از زندگی مطالعه می‌کرد. تاریخ تولد شرکت‌کنندگان بین سال‌های ۱۹۱۱ و ۱۹۷۴ بود و از سن ۴۰ تا ۸۵ سالگی به این مطالعه وارد شده بودند.

شرکت‌کنندگان طی ۲۵ سال، هشت بار درک خود را از سالمندی گزارش کردند. آن‌ها هر چهار تا پنج سالی که می‌‌گذشت، آغاز سن پیری را یک‌ سال دیرتر از بار قبل اعلام کردند. شرکت‌کنندگانی هم که زودتر یعنی بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۳۵ به دنیا آمده بودند، در مقایسه با افرادی که بعد از ۱۹۳۵ متولد شده‌ بودند، فکر می‌کردند که پیری زودتر آغاز می‌شود.

مارکوس وتشتاین، نویسنده ارشد این مطالعه و روانشناس دانشگاه هومبولت برلین، گفت: «درک و تصور ما از پیری در گذر زمان به‌وضوح تغییر می‌کند. افرادی که امروز در سنین میانسالی‌اند یا افراد مسن‌تر باور دارند که سن پیری آن‌ها دیرتر از همسالانشان در ۲۰ سال پیش است.»

به گفته وتشتاین، این تغییر تا حدودی به بالا رفتن سطح امید به زندگی در افراد برمی‌گردد. امید به زندگی در آلمان حدود ۸۱ سال است که از ۷۱ سال در ۱۹۷۴ بیشتر شده است. همچنین بسیاری از مردم برای مدت طولانی‌تر یک زندگی همراه با سلامتی دارند و پژوهش‌ها از بهبود سلامتی قلب، قابلیت‌‌های شناختی و کیفیت کلی زندگی در جمعیت مسن آلمان در طول این سال‌ها خبر می‌دهد.

وتشتاین می‌گوید: «افرادی که احساس جوانی می‌کنند، معتقدند پیری دیرتر شروع می‌شود.»

شرکت‌کنندگانی که تنهاتر بودند، بیماری‌های مزمن داشتند یا از سلامتی کامل برخوردار نبودند، بیشتر بر این تصور بودند که پیری زودتر آغاز می‌شود. زنان هم فکر می‌کردند که سن پیری در مردان حدود ۲.۴ سال دیرتر آغاز می‌شود.

البته برخی کارشناسان هشدار داده‌اند که این نتایج ممکن است قابل تعمیم به کشورهای دیگر نباشد. زیرا دیدگاه‌‌های فرهنگی درباره پیری و روند‌ تحولات جوامع در طول زمان متفاوت است. به عنوان مثال امید به زندگی در ایالات متحده در طول همه‌گیری کووید از ۷۹ سال در ۲۰۱۹، به ۷۶ سال در ۲۰۲۱ رسید، در حالی که امید به زندگی در آلمان از سال ۲۰۱۴ نسبتا پایدار بوده است.

تحقیقات قبلی نشان داده بود که باورهای منفی درباره افزایش سن با افزایش سطح استرس مرتبط است که به نوبه خود می‌تواند خطر حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. برعکس افرادی که به پیری نگرشی مثبت دارند، احتمالا کمتر در معرض ابتلا به زوال عقل‌اند و در مقایسه با افرادی که نگرش منفی درباره افزایش سن دارند، طولانی‌تر عمر می‌کنند.

همچنین افرادی که خود را جوان‌تر از سن شناسنامه‌ای‌شان می‌دانند، زوال حافظه آهسته‌تر، عملکرد شناختی بهتر و کاهش علائم افسردگی را گزارش کردند. در مقابل، افرادی که خود را مسن‌تر از سن حقیقی‌شان می‌بینند، بیشتر در معرض خطر مرگ‌ومیر قرار دارند.

دیگر خبرها

  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • ادعاهای مقام سابق موساد درباره جزئیات شبکه مالی مخفی ایران | ماجرای عجیب یک شرکت انگلیسی | ایران با دور زدن تحریم‌ها ۸۰ میلیارد دلار ذخیره کرد!
  • ربات انسان نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • بالاترین نرخ بیکاری در آلمان از سال ۲۰۱۵
  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان
  • ربات انسان‌نمای تسلا در آستانه عرضه به بازار
  • ورود وزیر دفاع به آستانه پایتخت قزاقستان برای شرکت در اجلاس شانگهای
  • ورود وزیر دفاع آستانه پایتخت قزاقستان برای شرکت در اجلاس شانگهای
  • «پیری» دقیقا از چه سنی آغاز می‌شود؟
  • آلمان حمایت از آنروا را از سرگرفت