Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-06@22:49:20 GMT

یادداشت| با غول هفت‌سر چه کنیم؟

تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۹۹۳۸۲

یادداشت| با غول هفت‌سر چه کنیم؟

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، «سید مهدی سیدی» در یادداشتی اختصاصی نوشت:

موجودی هیولایی از دریا برمی‌خیزد و همه را می‌بلعد. یک غول هفت‌سر که اگر هرکدام از سرهایش را به‌تنهایی قطع کنی، سری دیگر به‌جایش می‌روید. فقر در جامعه، همان غول هفت‌سر است. هیولایی که آبستن فرزندان کریه دیگری است: فساد، تبعیض، بیماری، فقر فرهنگی، آسیب‌های اجتماعی، خشونت، مشکلات روحی روانی و حتی بی‌ایمانی و تردید!
 
بحران اقتصادی فراگیر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحریم و کرونا دست‌به‌دست هم داده‌اند تا در کنار سوء مدیریت‌ها خط فقر را بالا بکشند! و این در حالیست که دولت‌ها در مبارزه تمام‌عیار با فقر ناکارآمدند. اینجاست که حضور حداکثری مردم می‌تواند مشکل‌گشای بحران‌ها باشد؛ مثل حماسه‌های چشمگیری که در ماه‌های اخیر توسط گروه‌های خیریه، مردم‌نهادها و تشکیلات جهادی، نمایش داده شد. اما مسأله فقر اقتصادی همچون چاه ویلی است که همه ارزاق و کمک‌های مادی را می‌بلعد و باز ناله «هل من مزید» سر می‌دهد!
 
پس در مبارزه با این غول تنومند به نقشه روشن و همه‌جانبه نیاز داریم تا بتوانیم به همه سرهای آن حمله کنیم و آن را از پا دربیاوریم. مؤسسات خیریه در منظومه فعالیت‌های خود باید به 4 مرحله همزمان و پشتیبان دقت کنند:
 
1) تغییر نگاه و نگرش خانواده‌های بی‌بضاعت (گاهی نگاه نادرست، باعث ضعف و ناکارآمدی افراد می‌شود)
2) ارائه امکانات و تسهیلات (که در میان این 4مرحله، همین بند از همه بهتر و کاملتر انجام می‌شود)
3) آموزش مهارت‌های مورد نیاز جهت استقلال مالی
4) توانمندسازی جهت استفاده از مهارت‌ها (دقت شود بسیاری از مهارت‌‌آموزی‌ها به‌تنهایی مشکلی را حل نمی‌کند مگر آنکه گام‌های بعدی توسط گروه خیریه پیش‌بینی شود)
 
هرگز نمی‌توان تلاش‌های جانانه و مخلصانه گروه‌های مردمی و امدادی را انکار کرد، اما ضعف نقشه، ناهماهنگی‌ها و بعضاً تکروی‌ها، باعث اختلالاتی شده است:
 
برخی خانواده‌های بی‌بضاعت و آبرومند تحت پوشش هیچ خیریه‌ای نیستند و برخی دیگر همزمان از چند مجموعه حمایت می‌شوند. برخی اقلام اهدایی مورد نیاز یا اولویت خانواده‌ها نیست. بعضی روش‌های امدادرسانی در سنتی‌ترین حالت خود درجا زده است. موازی‌کاری‌ها باعث شده عموم خیریه‌ها توانایی عمیق شدن در هیچکدام از لایه‌های خدماتی را نداشته باشند. امدادرسانی بی‌سامان به برخی خانواده‌ها (قصد اهانت ندارم) نوعی روحیه تکدی‌گری دائمی ایجاد کرده تا هرگز روی پای خود نایستند.
 
پس وقت آن است که خیریه‌های شهر ائتلاف کنند و با ساخت قرارگاهی مردمی، به‌منظور بهبود کمک‌رسانی‌ها، سه اتاق ایجاد کنند: اتاق فکر، اتاق اطلاعات، اتاق عملیات.
 
نگاه آینده نگرانه در کنار اخلاص همیشگی، کمک خواهد کرد با عبور از اسم و تابلو، اعتمادی فراگیر شکل گیرد و به‌زودی جبهه‌ای متشکل از فعالیت‌های عام‌المنفعه متولد شود.
 
انتهای پیام/
 
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: خانواده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۹۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس؛ رئیس انجمن خیریه حمایت پزشکی از بیماران بی بضاعت ایران گفت: این گروه پزشکی به مدت سه روز بیش از هزار و 200 بیمار را در روستاهای باسعیدو، کانی، مرادی، دوستکو و گورزین شناسایی، و رایگان درمان می کنند.
میثم عزیزی افزود: تخصص پزشکان این گروه جهادی در زمینه های قلب و عروق، زنان و زایمان، سرطان سینه، گوش و حلق و بینی، مغز و اعصاب، اطفال و چشم است.

بیشتر بخوانید؛ ارائه خدمت رایگان دندانپزشکی در شهرستان رودان
وی گفت: برخی از بیماران برای معالجه به مرکز استان و شماری نیز به تهران اعزام شدند و همه ی هزینه ها بر عهده انجمن خیریه است.
رئیس انجمن خیریه حمایت پزشکی از بیماران بی بضاعت ایران افزود: هزینه برپایی این دوره خدمت رسانی پزشکی، بیش از سه میلیارد و 500 میلیون تومان است.

دیگر خبرها

  • اخذ سند مالکیت امامزاده بی‌بی خدیجه خاتون(ع) شهرستان میبد
  • درآمد یک و نیم میلیون یورویی از سکه‌هایی که بازدیدکنندگان به داخل یک فواره می‌ اندازند
  • یادداشت مهرداد خدیر / این مرد طراح لایحه عفاف و حجاب است /او در چه سمت‌هایی مشغول به کار بوده است؟ /آن اقبالی این اقبالی نیست!
  • ارائه خدمات پزشکی رایگان در جزیره قشم
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • خبرنگار پیشکسوت محلات در حادثه رانندگی جان باخت
  • خبرنگار پیشکسوت محلات در سانحه رانندگی جان باخت
  • آغاز بکار بنیاد خیریه برنا در استان سمنان
  • یادداشت| امام صادق(ع) و نگاه ویژه به شهر مقدس قم
  • قول جالب پپ به خبرنگار: شماره‌ام را یادداشت کن!