Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی با اشاره به بخش های مختلف این رویداد آن راسکویی فرهنگی فرانمایشگاهی در دنیای کتاب و کتابخوانی توصیف کرد.

به گزارش برنا، دکتر محمد رضا بهمنی، رییس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی، اهم بخشهای این سکوی فرهنگی را توصیف کرد:

۱- بخش نمایشگاهی (نمایش آخرین منشورات ۱۷۰۰ ناشر کتب کاغذی داخلی و ۱۸۰ ناشر خارجی و ۳۰ ناشر کتب دیجیتال تولید شده بر روی سی دی و دی وی دی)

۲- بخش فروشگاهی (با امکان جستجو، انتخاب و خرید کتاب با تخفیف ۲۰ درصد جهت کتب داخلی و تا ۷۰درصد جهت کتب خارجی برای عموم مردم)

۳- سامانه اختصاص یارانه به دانشجویان، طلاب و اساتید (احراز هویت ایشان از طریق مطابقت با داده‌های دریافتی از وزارتخانه‌ها و مراکز ذیربط انجام شده و تنها در سقف اعتبارات یارانه‌ای تخصیص یافته از سوی معاونت فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میسر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

)

۴- بخش گفتگوهای فرهنگی کتاب‌محور، شامل معرفی و نقد و بررسی کتاب و صنعت چاپ و نشر به صورت مجازی

۵- بخش رادیو‌ نمایشگاه برای اطلاع‌رسانی مستمر اخبار نمایشگاه.

۶- بخش تعاملی برای ارسال فیزیکی کتاب، با تلفیق داده‌های خریدار، کتاب، ناشر و شرکت پست. (هزینه پست برای خریدار رایگان است)

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۹۹۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«حسنا و ملکه‌های رنگی» به کتابفروشی‌ها آمدند

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب «حسنا و ملکه‌های رنگی» نوشته نسیبه استکی به‌تازگی توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر و روانه بازار نشر شده است. این کتاب تخیلی و دنیای نوجوانان را به تصویر می‌کشد.

در معرفی این کتاب آمده است:

کتاب «حسنا و ملکه‌های رنگی» دنیایی را که نوجوان ما فکر می‌کند، ایده آل است نشانش می‌دهد و ذره ذره طعم بودن در این دنیا را به او می‌چشاند. دنیایی که در آن همه چیز حتی پله‌ها، صندلی و دیوارها برق می‌زنند. هزاران کمد لباس نو وجود دارد و فقط اگر سری به یکی از کمد جواهرات ملکه بزنیم دهانمان باز می‌ماند. اما واقعاً درون این دنیای پرزرق و برق همه چیز همین قدر بی عیب و نقص است؟! حسنا که شخصیت اصلی داستان ماست، آیا می‌تواند بی ترس از حیله‌های ملکه و فکر دلتنگی خانواده‌اش اینجا بماند؟! اصلاً شاید حسنا هم ملکه شود و در این دنیای قشنگ، قصری برای خودش بسازد، شاید هم اسیر این چیزها نشود و یاد حرف‌های پدرش بیفتد که همیشه می‌گفته «با این چیزها دست و پای ذهنت رو می‌بندی، ذهنی که بسته شد، دیگه نمی‌تونه آزادانه رشد کنه».

در بخشی از این کتاب می‌خوانیم:

حسنا همین که می‌خواست به خانه برگردد، چیزی طلایی روی سنگ جلویش برق زد. حسنا عاشق جواهرات بود، از هر نوعش؛ بدل یا واقعی، انگشتر یا النگو مهم نبود.

یک قدم به جلو برداشت. پایش لیز خورد و نزدیک بود بیفتد توی دریا. باید زود برمی‌گشت. همین حالا هم بیش از اندازه دیر کرده بود، ولی نمی‌توانست بی خیال آن جسم براق شود. دوباره نفس گرفت و سر جایش ایستاد. بعد آهسته به جلو خم شد. همین که نوک دستش با آن شیء براق تماس پیدا کرد، سنگ زیر پایش شروع به لرزیدن کرد. لرزید و لرزید و یک‌دفعه پایین رفت.

این کتاب با ۱۷۲ صفحه و قیمت ۱۰۵ هزارتومان عرضه شده است.

کد خبر 6090128 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • نشر آموت با ۱۸۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • افتتاح دو پروژه راه آهن ملایر کرمانشاه و پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • «حسنا و ملکه‌های رنگی» به کتابفروشی‌ها آمدند
  • مهلت ثبت ششمین دوره جام باشگاههای کتابخوانی تمدید شد
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • نهاد کتابخانه‌های عمومی زمینه‌ساز ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی
  • بودن یا نبودن کتابفروشان؛ مسئله ناشران چیست؟