Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@17:17:51 GMT

برگزاری حضوری دروس کارگاهی هنرستان‌ها ضروری است

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۰۰۷۷۶

برگزاری حضوری دروس کارگاهی هنرستان‌ها ضروری است

مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش آموزش و پرورش گفت: برگزاری کلاس‌های حضوری دروس کارگاهی و عملی هنرستان با توجه به ماهیت مهارتی آنها یک ضرورت است، چرا که انجام شغل‌ به آموزش عملی و مهارتی نیاز دارد.

به گزارش ایمنا، مصطفی آذرکیش، اظهار کرد: آموزش و ارزشیابی دروس شایستگی‌های فنی در حوزه فنی حرفه‌ای و استاندارد آموزش مهارت در شاخه کاردانش کارآموزی و کارورزی، بر اساس مصوبه ۹۷۷ شورای عالی آموزش و پرورش، در شرایط عادی به صورت تراکمی و حضوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حال حاضر هم ستاد ملی مقابله با کرونا با توجه به کاهش شیوع ویروس کرونا در کشور اجازه برگزاری حضوری دروس با ماهیت کارگاهی و عملی هنرستان‌ها را داده است، بنابراین با توجه به قانون و مصوبه شورای عالی و مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا از ابتدای بهمن ماه این دروس به صورت حضوری تدریس می‌شود.

مدیر کل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش آموزش و پرورش ادامه داد: برگزاری حضوری دروس کارگاهی و عملی هنرستان پس از کاهش شیوع ویروس کرونا و بازگشایی اصناف، یکی از مطالبه‌های جدی خانواده‌ها بود، چراکه یادگیری و ارزشیابی بسیاری از این آموزش‌ها در فضای مجازی وجود ندارد.

آذرکیش خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش پس مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا برای بازگشایی کلاس‌های کارگاهی هنرستان‌ها به استان‌ها اعلام کرد که آموزش این دروس براساس شیوه نامه و رعایت پروتکل‌های بهداشتی صورت گیرد.

وی افزود: بر اساس گزارشات به دست آمده، خانواده‌ها از ابتدای بهمن ماه تا کنون از بازگشایی کارگاه‌های هنرستان‌ها استقبال خوبی داشته اند، چرا که دانش آموزان برای گذر از این مقطع باید این دروس را بیاموزند.

چگونگی برگزاری کلاس‌ها در اختیار شورای مدارس است

مدیر کل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش آموزش و پرورش درباره تعداد روزهای حضور دانش آموزان در هنرستان‌ها اعلام کرد: هنرآموزان پیش از دوران کرونا ۲روز برای آموزش عملی و کارگاهی در فنی و حرفه‌ای و سه روز در کاردانش در مدارس حاضر بودند، در حال حاضر نیز به طور معمول ۲ روز باید برای آموزش دروس کارگاهی به مدرسه بروند.

آذرکیش گفت: تصمیم گیری برای چگونگی برگزاری کلاس‌های دانش آموزان در اختیار شورای مدارس است، اگر برنامه ریزی آنها به صورت تراکمی باشد، در یک زمان مشخص پشت سرهم آموزش دانش آموزان را کامل می‌کنند و در غیر این صورت ۲ روز در هفته برای آموزش آنها در نظر گرفته می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه هنرستان‌ها در تمامی روزهای اداری هفته باز هستند، اظهار داشت: دروس غیر کارگاهی دانش آموزان با ماهیت نظری در همه شرایط در بستر فضای مجازی به طور کامل تدریس می‌شود.

مدیر کل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش درباره تعداد دانش آموزان در کلاس کارگاهی گفت: استاندارد کارگاهی در شرایط عادی ۱۵ نفر بوده است اما در حال حاضر مدیران مدارس با توجه به گستردگی فضا، جمعیت و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی دانش آموزان را گروه بندی می‌کنند.

آذرکیش خاطرنشان کرد: دروس کارگاهی بر اساس قانون باید به صورت حضوری برگزار شود، اگر دانش آموزان به هر دلیلی در کلاس‌ها حاضر نشوند، بر اساس آئین نامه‌های موجود درباره وضعیت آنها تصمیم گیری می‌شود، چراکه بدون آموختن این دروس نمی‌توانند وارد مقطع تحصیلی بعدی شوند.

وی افزود: دانش آموزان بهتر است که حضور داشته باشد چرا که مدت‌ها از یادگیری آموزش‌های عملی دور بوده‌اند.

آذرکیش پیشتر گفته بود که دروس هنرستانی‌ها به ۲ بخش کارگاهی و غیر کارگاهی تقسیم می‌شود که از این میان دروس غیر کارگاهی شامل ۲ بخش عمومی و پودمانی است.

وی افزود: دروس کارگاهی مانند عربی، دین و زندگی و غیره است و آزمون پایان ترم آنها در دی ماه با توجه به تصمیم مدارس می‌تواند به صورت مجازی و حضوری برگزار شود.

مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: آموزش و ارزشیابی آن دسته از دروسی که ماهیت غیر کارگاهی و پودمانی در زمینه‌های گروه فنی و حرفه‌ای دارند، به این صورت است که در ۵ فصل از سال آموزش و ارزشیابی آنها صورت می‌گیرد.

آذرکیش عنوان کرد: در واقع دروس غیر کارگاهی و پودمانی هر ۴۵ روز یک بار ارزشیابی می‌شوند و نیازی به امتحانات نوبت اول ندارند و تا کنون ۲ پودمان آنها انجام شده است.

وی گفت: همچنین دروس شایستگی‌های غیرفنی مانند کارآفرینی، تولید و کارگاه مدیریت تولید و اخلاق حرفه‌ای نیز در ۵ فصل و ۵ بار در سال آموزش و ارزشیابی آنها صورت می‌گیرد و امتحان نوبت پایان ترم برای آنها وجود ندارد.

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش روز سی ام دی ماه در جمع خبرنگاران اعلام کرد که آموزش پایه‌های اول و دوم ابتدایی، دروس کارگاهی هنرستان‌ها و مدارس دارای جمعیت کمتر از ۵۰ دانش آموز از ابتدای بهمن ماه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی به صورت حضوری برگزار می‌شود.

منبع: ایرنا

کد خبر 470887

منبع: ایمنا

کلیدواژه: هنرستان ویروس کرونا بازگشایی مدارس آموزش آنلاین آموزش حضوري شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دفتر آموزش های فنی و حرفه ای و کاردانش آموزش و ارزشیابی آموزش و پرورش دروس کارگاهی غیر کارگاهی دانش آموزان حضوری دروس هنرستان ها بر اساس کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۰۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • برگزاری اردو برای پرورش دانش‌آموزان از ساعت‌ها سخنرانی مفیدتر است
  • ۱۰ مدرسه تنکابن هوشمند سازی شده است
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • برگزاری جشنواره خواندن و خوش نویسی در جهرم
  • آموزش ۷۰۰ دانش‌آموز در مدرسه رباتیک امیرکبیر
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • برگزاری کلاس‌ بازیگری برای دانش‌آموزان تهرانی | نقش‌آفرینی هنرجوها در سریال‌های تلویزیونی
  • برگزاری کلاس‌های بازیگری برای دانش آموزان تهرانی