Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از تارنمای خبری این نشریه، مقامات بهداشتی ایالت مینسوتا نخستین مورد تائید شده به ویروس جدید کرونای برزیلی را گزارش دادند.

گفته می شود دلیل ابتلای یکی از ساکنان این ایالت به نوع جدید ویروس کرونای پی. ۱ (P.۱) در پی سفر اخیر این شخص به برزیل صورت گرفته است.

به عقیده کارشناسان، نوع جدید جهش یافته ویروس کرونا مسری تر از نوع پیشین بوده و شبیه به ویروس بی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱.۱.۷ (B.۱.۱.۷) است که برای نخستین بار در انگلیس شناسایی شد و اکنون در سراسر آمریکای شمالی در حال گسترش است. کارشناسان همچنین هشدار داده اند که افرادی که از کووید-۱۹ بهبود یافته اند ممکن است نسبت به نوع جدید جهش یافته آن مصون نباشند.

دانشمندان نوع جهش یافته پی. ۱ را برای نخستین بار در اواسط ماه (اواخر آذر) در مانائوس برزیل شناسایی کردند. شناسایی نوع جدید ویروس کرونا در مانائوس در حالی صورت گرفت که با وجود آنکه ۷۶ درصد جمعیت این شهر پیش از این به کووید-۱۹ مبتلا شده بودند، ناگهان با موج جدید ابتلای دوباره ساکنان مواجه شد.  

هنوز هیچ مدرکی مبنی بر کشنده تر بودن این نوع جدید یا ایجاد علائم بدتر نسبت به نوع پیشین پیدا نشده است. اما گفته می شود افرادی که از کووید-۱۹ بهبود یافته اند در برابر نوع جدید مصون نیستند، زیرا بدن آنها براساس نسخه های قبلی ویروس آنتی بادی ساخته است.

کارشناسان معتقد هستند این جهش ها همچنین می توانند داروهای درمانی کووید-۱۹ را کم اثر کرده و اثر واکسن ها را که براساس نوع پیشین ویروس ساخته شده، کاهش دهند.

همزمان نگرانی های مشابهی در مورد نوع جدید ویروس کرونا که در آفریقای جنوبی مشاهده شده وجود دارد. این ویروس هم به طور قابل توجهی مسری تر از نوع قبلی است. اگرچه تاکنون هیچ موردی از ابتلا به نوع کرونای آفریقای جنوبی در ایالات متحده کشف نشده است، اما «جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا محدودیت هایی را در مورد سفر به این کشور برای جلوگیری از انتشار ویروس در کشور وضع کرده است.

در عین حال نگرانی ها در مورد جهش های بعدی ویروس به ویژه انواع کشنده تر ادامه دارد. از سوی دیگر، تحقیق در مورد مقاومت انواع جهش یافته ویروس در برابر واکسن های تایید شده هنوز تکمیل نشده، اما کارشناسان معتقد هستند که واکسن های کنونی محافظت حداقلی را دارند. علاوه بر این، برخی واکسن ها با استفاده از تکنیک هایی ساخته شده اند که به آنها امکان می دهد به سرعت اصلاح شده و بدن را در برابر انواع جهش یافته هم مصون نگه دارند.

«آنتونی فائوچی» رئیس موسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی روز یکشنبه در گفت و گو با شبکه خبری «سی بی اس» آمریکا گفت: «ممکن است در نهایت لازم باشد واکسن ها را اصلاح و به روز کنیم. بهترین راه برای جلوگیری از تکامل بیشتر این جهش ها، واکسیناسیون هر چه بیشتر افراد با واکسن هایی است که در حال حاضر در دسترس داریم».

شرکت واکسن سازی مدرنا هم دیروز دوشنبه اعلام کرد که یک تقویت کننده بالقوه برای نوع جهش یافته آفریقای جنوبی در حال توسعه است.

براساس آخرین آمار منتشر شده تا به امروز بیش از ۲۵ میلیون و ۸۶۰ هزار نفر در آمریکا به کووید-۱۹ مبتلا شده و از این میان بالغ بر ۴۳۱ هزار نفر جان خود را از دست داده اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا برزیل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا برزیل ویروس کرونا ایالات متحده آمریکا برزیل اخبار کنکور ویروس کرونا جهش یافته نوع جدید واکسن ها کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۲۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عرب علیدوستی، صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به افزایش موارد ابتلاء به سرخک در این شهرستان گفت: با توجه به نزدیکی استان کرمان به استان سیستان و بلوچستان و مرزهای جنوبی و شرقی، واکسن سرخک ۶ ماهگی به واکسیناسیون روتین کودکان اضافه شده است.

وی افزود: خانواده‌هایی که فرزند زیر پنج سال دارند و به هر دلیل واکسن سرخک را دریافت نکرده‌اند، تزریق آن را به تعویق انداخته‌اند یا حتی از دریافت آن مطمئن نیستند، باید به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی مراجعه و از واکسیناسیون فرزندشان اطمینان حاصل کنند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان رفسنجان با بیان اینکه بیماری سرخک سرایت‌پذیری بالایی دارد و واکسینه نکردن به‌موقع فرزندان، سلامت آنان را به خطر جدی می‌اندازد از شهروندان تقاضا کرده اهمیت واکسیناسیون فرزندان خود را جدی بگیرند و آن را به تعویق نیاندازند.

وی افزود: خانواده‌های رفسنجانی واکسیناسیون فرزندان خود علیه این بیماری را در ۱۲ و ۱۸ ماهگی با واکسن MMR انجام داده و در صورت مواجهه فرد بیمار و مشکوک به سرخک، جهت انجام نمونه‌گیری فوراً به مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع) مراجعه کنند.

.

کد خبر 6094301

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون