Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، رسانه های مصری اعلام کردند که دادگاه جنایی در قاهره (پایتخت ) در حکمی ۵۰ تن از رهبران اخوان المسلمین را از تاریخ صدور این حکم در فهرست گروه های تروریستی گنجاند.

در این لیست نام رهبران مهم اخوان المسلمین از جمله «عبدالمنعیم ابوالفتوح»، «محمود عزت»، «حسن مالک» و «عمر السعیدی» دیده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دادگاه همچنین تصمیم پیشین مبنی بر گنجاندن نام اخوان المسلمین در سیاهه گروه های تروریستی را ۵ سال دیگر تمدید کرد.

قراردادن ۵۰ نفر از رهبران اخوان المسلمین در فهرست تروریستی از سوی دولت مصر در حالی است که قاهره اخیرا و بعد از نشست سران شورای همکاری خلیج فارس در شهر العلا عربستان ، روابط خود با کشور قطر به عنوان یکی از حامیان اخوان المسلمین را از سر گرفت .

مصر ، عربستان ، امارات و بحرین از ۱۵ خرداد سال ۹۶ قطر را به اتهام حمایت از گروههای تروریستی از جمله اخوان المسلمین تحریم کرده بودند.

مقام های مصری آذر ماه گذشته نیز اعلام کردند که گروه اخوان ‌المسلمین و ۲۱ تن از مخالفان این کشور به مدت پنج سال دیگر در فهرست گروه‌های تروریستی قرار گرفتند.

شورای وزیران دولت مصر دی ماه سال ۱۳۹۳ (۲۰۱۳ میلادی) اخوان المسلمین را در فهرست گروه های تروریستی قرار داد.

«حسام عیسی» معاون وقت نخست وزیر مصر در این باره اعلام کرد که شورای وزیران تصمیم گرفت جماعت اخوان المسلمین را سازمانی تروریستی اعلام کند.

وی، اخوان المسلمین را گروهی جنایتکار و عامل ناآرامی در مصر دانست و گفت: این گروه تعدادی پلیس و شمار زیادی از شهروندان مصری را به قتل رسانده است.

با برکناری محمد مرسی رییس جمهوری مورد حمایت اخوان المسلمین ازسوی ارتش در سوم ژوئیه ۲۰۱۳ (۱۲ تیر ۹۲) خشونت ها در این کشور افزایش یافت و درگیری های گسترده ای میان هواداران وی و نیروهای امنیتی صورت گرفت.

در این درگیری ها صدها نفر کشته و هزاران تن نیز دستگیر شدند.

همچنین شماری از رهبران و شخصیت های برجسته این گروه به زندان افتادند و با اتهام هایی از جمله مشارکت در کشتار مردم و تخریب اموال عمومی رو به رو شدند.

اخوان المسلمین در آن سال، برکناری «محمد مرسی» را کودتای نظامی خواند و با محکوم کردن آن، خواهان بازگشت وی به قدرت شد.

گروه اخوان المسلمین بعد از وقایع مصر در سال ۲۰۱۴ از سوی عربستان و سپس امارات متحده عربی نیز در فهرست گروه‌های تروریستی قرار گرفت.

اخوان المسلمین یک جنبش فراملی اسلام‌گرای اهل سنت است که در بسیاری از کشورهای عربی هوادار دارد.

اخوان المسلمین را می‌توان بزرگترین گروه سیاسی سنی در جهان به‌شمار آورد، این جنبش در سال ۱۹۲۸ میلادی (۱۳۰۷ خورشیدی) در شهر اسماعیلیه مصر به رهبری حسن البنا بنیان نهاده شد و سپس فعالیت خود را به دیگر کشورهای عربی و اسلامی گسترش داد.

این نهضت به تأثیر از اندیشه‌های سید قطب اندیشمند اسلامی، محمد الغزالی مبلغ اسلامی، سید جمال‌الدین اسدآبادی و محمد عبده در پاسخ به انحطاط داخلی مسلمانان و سلطه بیگانگان بر کشورهای اسلامی، به ویژه بر کشور مصر پدید آمد.

اخوان المسلمین برای رسیدن به اهدافش در زمینه‌های مختلف فرهنگی، نظامی و سیاسی به مبارزه پرداخت و در این رهگذر چند بار به دست حکومت ملک فاروق پادشاه وقت مصر منحل شد و به دنبال آن شمار زیادی از اعضای آن دستگیر یا اعدام شدند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: فهرست گروه های تروریستی اخوان المسلمین اخوان المسلمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۲۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست

وزیر دفاع حکومت طالبان در دیدار با هیئت مالزی اظهار داشت در افغانستان هیچ گروه تروریستی از جمله داعش فعال نیست. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «ملامحمد یعقوب» وزیر دفاع حکومت طالبان با هیئتی از مالزی شامل نمایندگان وزارت‌های خارجه، دفاع، کشور و نماینده ویژه نخست وزیر این کشور دیدار و گفتگو کرد.

وزیر دفاع حکومت طالبان در این دیدار گفت هیچ گروه تروریستی و مخربی از جمله داعش در افغانستان فعال نیست.

ملایعقوب همچنین تاکید کرد حکومت افغانستان به کسی اجازه نمی‌دهد که از خاک این کشور علیه دیگر کشورها استفاده شود.

وی با اشاره به برخورد خوب مردم و دولت مالزی با پناهجویان افغان گفت مالزی یک کشور قدرتمند و بزرگ اسلامی است و امیدواریم که روابط دو کشور بیش‌تر گسترش یابد.

وزارت دفاع حکومت طالبان در بیانیه‌ای اظهار داشت هیئت مالزی نیز ضمن قول همکاری همه جانبه با افغانستان، تصریح کرد که آنچه را از نزدیک مشاهده کرده‌اند به مقامات کشورشان انتقال می‌دهند.

طالبان: خاک افغانستان امن است و علیه کشوری استفاده نخواهد شدطالبان: اجازه تهدید از خاک افغانستان علیه همسایگان را نمی‌دهیمپاکستان: اولویت اسلام‌آباد مبارزه با تهدیدات تروریستی از خاک افغانستان است

«زلینا کوی» نماینده ویژه نخست‌وزیر مالزی برای افغانستان هفته گذشته در رأس هیئتی شامل نمایندگان دفتر نخست‌وزیری و وزرات‌های دفاع، امور داخلی و خارجه این کشور با «محمد عبدالکبیر» معاون سیاسی نخست‌وزیر حکومت طالبان دیدار کرد.

زلینا در این دیدار با اظهار اینکه هدف از این سفر گسترش مناسبات افغانستان و مالزی است، گفته بود: مقامات این کشور در رابطه با افغانستان نظر مثبت دارند و آماده همکاری با هیئت حاکمه در بخش‌های مختلف هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتیجه حمایت آمریکا از تروریست‌ها، عملیات آنان در ایران و روسیه است
  • گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • برگزاری بیش از ۲۵ تظاهرات در ادلب برای سرنگونی «الجولانی»
  • اردوغان: حماس را نه گروه تروریستی بلکه گروه مقاومت می‌دانیم
  • سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • کابل: هیچ گروه تروریستی در افغانستان فعال نیست
  • حمله تروریستی به المپیک خنثی شد
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • متهم شدن ۷ تبعه خارجی در آلمان به ارتباط با داعش خراسان
  • اعلام اسامی ۳۰ بازیکن ایران برای لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۴