Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل جلسه هماهنگی و بررسی طرح ملی توسعه «مشاغل خانگی» با حضور معاون اشتغال و کارآفرینی و رئیس اداره اشتغال و هدایت نیروی کار اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارشناسان جهاددانشگاهی استان اردبیل در این اداره کل برگزار شد.

 در این جلسه آخرین وضعیت طرح ملی«توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار» به کارفرمایی معاونت امور زنان و خانواده ریاست ‌جمهوری و نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین طرح ملی «توسعه مشاغل خانگی» به کارفرمایی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره اشتغال و هدایت نیروی کار اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل در این جلسه گفت: اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار به عنوان یک طرح اثربخش در همه استان های کشور در حال انجام است و این طرح از نظم و انسجام مناسبی برخوردار است.

اصغر مناف‌زاده اظهار کرد: بررسی اطلاعات موجود در سامانه این طرح نشان می‌دهد امور مربوط به استعدادسنجی، آموزش، مشاوره و بازدیدها به شکل مطلوبی انجام گرفته و اطلاعات کامل 103 نفر تکمیل شده است.

وی افزود: در این طرح سهمیه استان اردبیل علی رغم داشتن بیش از 14 هزار زن سرپرست خانوار، 102 نفر دارای شرایط ویژه بود که با تلاش جهاددانشگاهی تعداد 109 نفر توانسته‌اند در رشته های قالیبافی و تولیدات صنایع چرمی به بازار کار متصل شوند.

مناف‌زاده خاطرنشان کرد: در هفته‌های آینده بازدیدهایی از کارگاه های خانگی این افراد خواهیم داشت تا امورات آن‌ها را بررسی نموده و در صورت داشتن مشکلاتی نسبت به رفع آن اقدام نماییم.

رئیس اداره اشتغال و هدایت نیروی کار اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل همچنین با اشاره به اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی گفت: این طرح با الگوی نوینی در حال اجرا می باشد و اگر در سطح استان و در سطح ملی به خوبی مدیریت شود و از پراکندگی و موازی‌کاری در اجرای قانون مشاغل خانگی پرهیز و روی تمرکزگرایی تاکید شود، بازخورد خوبی از حیث اقتصادی و اجتماعی با خود به همراه خواهد داشت.

مناف‌زاده با بیان اینکه در این طرح ملی دغدغه وابستگی تسهیلاتی برطرف شده، ادامه داد: با این حال درصدد هستیم تا با هماهنگی برخی بانک‌های فعال در حوزه اشتغال تسهیلات کم بهره را برای تکمیل زنجیره تولید، جذب نماییم و این مشاغل را از پایداری مطلوب برخوردار سازیم.

وی با بیان اینکه روند ثبت‌نام و استعدادسنجی و ارزیابی متقاضیان طرح ملی توسعه مشاغل خانگی به خوبی توسط جهاددانشگاهی در حال انجام است، اظهار کرد: در این طرح زمینه لازم برای توانمندسازی، مشاوره و آموزش متقاضیان جهت ایجاد کسب و کار و درآمد پایدار فراهم می‌شود که این امر به رفع دغدغه اشتغال کمک خواهد کرد و تلاش می کنیم تا با هم افزایی زمینه توسعه و پایداری مشاغل حاصل از طرح را عملیاتی سازیم.     

 جهاددانشگاهی درصدد کمک به پویایی مشاغل خاانگی بوسیله مهارت‌آموزی است

به گزارش ایسنا، در ادامه جلسه مسئول دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان اردبیل از ثبت‌نام دو هزار و 749  نفر متقاضی در این طرح خبر داد و اظهار کرد: از این تعداد 910 نفر ارزیابی اولیه قرار گرفته و به سمت برخورداری از مشاوره‌ها و آموزش‌های مرتبط هدایت شده‌اند.

میثم ضارب‌نیا گفت: در تلاش هستیم تا با همکاری پیشران‌ها زیرساخت‌های لازم را برای ارتقای جایگاه کسب و کارهای خانگی و مزیت‌های شغلی شناسایی شده در استان فراهم نموده و متقاضیان طرحرا در مزیت های مورد نظر صاحب شغلی پایدار کنیم.

وی با قدردانی از همراهی سازنده اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اردبیل، تصریح کرد: در این طرح 13 عنوان مزیت شغلی با بررسی وضعیت منطقه ای و فرهنگی استان تعیین گردیده است که در حال حاضر 30 درصد متقاضیان در رشته قالیبافی ثبت‌نام نموده و رشته‌های چرم‌دوزی، خیاطی لباس و بسته‌بندی عسل در جایگاه‌های بعدی قرار دارند.

ضارب‌نیا افزود: این طرح با اطلاع‌رسانی از طریق فرمانداری‌ها، بخشداری‌ها، دهیاری‌ها، ادارات شهرستانی تعاون کار و رفاه اجتماعی و سایر نهادهای مرتبط با حوزه اشتغال از پراکنش مناسب شهرستانی نیز برخوردار است و امیدواریم بتوانیم شبکه های ارزشمندی را در رشته‌های موجود ایجاد نماییم.

وی با اشاره به این که پس از پایان ثبت پایش و ارزیابی متقاضیان جهت برگزاری دوره‌های توانمندسازی و ارائه مشاوره و هدایت متقاضی انجام می‌گیرد، ادامه داد: در حال حاضر با ساماندهی کلاس‌های آموزشی درصدی از متقاضیان در دوره های آموزشی و مشاوره‌ای رایگان در حال طی روند طرح هستند.

مسئول دبیرخانه طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان اردبیل بیان کرد: جهاددانشگاهی اردبیل درصدد است ضمن مهارت‌آموزی و ارائه آموزش‌های لازم نسبت به پویایی مشاغل ایجاد شده اقدام کند که این مهم باید مورد حمایت مسئولان و دستگاه‌های مربوطه قرار بگیرد تا بتوانیم در آینده‌ای نزدیک توسعه اقتصادی و اشتغال استان را رقم زده و شاهد تحول و پویایی منطقه باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی طرح مشاغل خانگی جهاد دانشگاهی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی کار و رفاه اجتماعی سرپرست خانوار استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۳۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد

ایسنا/مازندران فرمانده سپاه نوشهربا بیان اینکه نباید اجازه دهیم که مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل و با ارزش را بگیرد،گفت: یکی از جاهایی که دشمن به شدت مورد حجمه قرار داده فرهنگ کارو کارگری است و ما باید فرهنگ کار و تلاش را نهادینه کنیم و موردی که ما در حال حاضر در آن ضعف داریم این است که در برخی جاها که نیاز به کارگر است با کمبود مواجه هستیم.

سرهنگ مهرداد ابراهیم پور در آیین تجلیل از کارگران و کارفرمایان نمونه شهرستان نوشهر که در فرمانداری برگزار شد، با بیان اینکه این مراسم به پاس قدردانی از زحمات قشر زحمتکش کارگر است،اظهار کرد: نقش کارگران در پیدایش انقلاب اسلامی و پیروزی آن بی بدیل است و انقلاب ما تنها انقلابی بود که همه اقشار از جمله کارگران در آن نقش آفرینی کردند.

وی با اشاره به حضور غیرتمندانه کارگران بعد از پیروزی انقلاب و بخصوص در هشت سال دفاع مقدس ،افزود: کارگران هم در دفاع مقدس شرکت کردند و هم به عنوان پشتیبان جبهه حق علیه باطل کارهای بزرگی انجام دادند که برگ زرینی در دفتر پرافتخار انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به آغاز تحریم ها از همان روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در همان دورانی که حتی به ما سیم خاردار نمی‌دادند فرصت‌هایی از دل تهدیدها به وجود آمد که نشانه خلاقیت جامعه کارگری در دوران هشت سال دفاع مقدس تحت شدیدترین تحریم ها بود.

فرمانده سپاه ناحیه بسیج نوشهر به ادامه نقش آفرینی جامعه کارگری در حال حاضر اشاره کرد و یادآور شد: الان در جنگ اقتصادی هستیم و این جنگ به یک جنگ ترکیبی تبدیل شده است و دشمنان سر مسائل اقتصادی با ما سرجنگ دارند.

سرهنگ ابراهیم‌پور خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری بیش از ۱۰ سال است که موضوعات اقتصادی را شعار سال انتخاب می نمایند که بخشی مهمی از آن تولید و مشارکت است که رکن اصلی آن کارگران هستند.

وی با تاکید براینکه کارگران ما باید فکر راهبردی و خلاقانه داشته باشند که بسیار مهم است،متذکر شد:این فضا بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بوجود آمد و کسانی را داشتیم که در حوزه دفاع مقدس در ساخت تجهیزات و موتورهای جت به ما کمک کردند.

فرمانده سپاه ناحیه بسیج نوشهر ادامه داد: مهم نیست که ما در چه جایگاهی کار می کنیم  مهم این است که در آن جایگاهی که کار انجام می‌دهید آنجا را مرکز عالَم بدانید.

سرهنگ ابراهیم‌پوربا اشاره به حضور خلاقانه کارگران در عرصه های مختلف،تاکید کرد:در این جنگ اقتصادی نقش تک تک کارگران به عنوان افسران و فرماندهان جهاد اقتصادی نقش مهمی است.

فرمانده سپاه نوشهر با تاکید براینکه نباید اجازه دهیم که مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل و باارزش را بگیرد،گفت:تا می توانیم باید این فرهنگ را در بین نسلهای جدید نهادینه کنیم.

سرهنگ ابراهیم‌پور تصریح کرد: استقلال اقتصادی از جمله دستاوردهای مهم جامعه کارگری است که کارگران رکن مهم رشد اقتصادی هستند و بنابراین نیاز است خود را به علوم روز دنیا مجهز کنند.

در ادامه آدینه حسین عمویی رئیس اداره کار،تعاون و رفاه اجتماعی نوشهربا اشاره به فرمایشات امام راحل مبنی بر اهمیت کارو کارگر،گفت: به فرموده امام راحل«حیات کشور مدیون کار و کارگر است» و مقام معظم رهبری نیز در آخرین دیدار با کارگران کشور درپنجم اردیبهشت سال جاری به مسئولان تاکید نمودند «حال کارگرخوب باشد،حال کشورخوب می شود» و این امر خود موید اهمیت بالای این قشر عظیم است.

وی افزود:شهرستان نوشهر با داشتن واحدهای تولیدی، صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی، تشکل‌های کارگری و کارفرمایی و اتحادیه‌ها یکی از شهرستان‌های مهم در حوزه تعاون، کارو رفاه اجتماعی استان مازندران است.

رئیس اداره کار،تعاون و رفاه اجتماعی تصریح کرد:طی سال گذشته با برگزاری مستمر کارگروه اشتغال و با همکاری دستگاه‌های اجرایی شهرستان ۲ هزار و ۶۱۱ نفر اشتغال در سامانه رصد با درصد تحقق ۱۳۹ درصد ثبت شد.

عمویی از پرداخت تسهیلات اشتغالزایی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان خبر داد و گفت: در بخش مقرری بگیران نگاه ما بازگشت به کار است که با اشتغال مجدد ۷۹ نفر و ۴۷ نفر آموزش در مراکز فنی و حرفه‌ای، در حال حاضر ۳۱۴ نفر مقرری بگیر بیمه بیکاری این شهرستان هستند.

وی خاطر نشان کرد: از آنجایی که یکی از وظایف مهم این اداره ارتقا آموزش و ایمنی است با ایجاد کارگروه ایمنی شهرستان، در حال حاضر این شهرستان پایلوت این طرح در استان مازندران است.

عمویی تاکید کرد:در راستای تحقق شعار امسال در جهت جهش تولید با مشارکت کارگران پرتلاش شهرستان گام‌های موثری برخواهیم داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صدور ۱۲ هزار پروانه مشاغل خانگی طی سال گذشته در هرمزگان
  • نباید اجازه داد مشاغل کاذب جای مشاغل اصیل را بگیرد
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • دست آفریده های زنان شهرتهران، در راه صادرات
  • برگزاری دوره‌های آموزشی فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی شاغلان و فعالان صنعت گردشگری در یزد
  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • تحویل نه هزار واحد مسکونی تا پایان سال
  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار