Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرید و فروش خودرو کارکرده همیشه بازار داغی در ایران داشته و با افزایش قیمت خودروی صفر و تفاوت قیمت قابل ملاحظه آن با بازار آزاد، طرفداران بیشتری نیز پیدا کرده است؛ به طوری که بسیاری از افراد خرید خودروی صفر از اولویت هایشان خارج شده است.

برخی از افراد نیز اعتقاد دارند که خودروی کارکرده بهتر از صفر است زیر عیب و ایرادهایش مشخص شده و می توان با چشم بازتری خرید را انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فارغ از تمامی این موارد، بحث قیمت گذاری خودرو همیشه مهم بوده و در این روزها اهمیت بیشتری نیز پیدا کرده است. ما نیز در این مقاله قصد داریم، نحوه قیمت گذاری خودرو کارکرده را بررسی کنیم. اگر شما نیز قصد دارید خودرو دست دوم بخرید یا بفروشید، حتما تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

قیمت خودرو کارکرده

در گذشته هنگامی که می خواستید خودروی خود را بفروشید یا اقدام به خرید آن کنید؛ چاره ای جز مراجعه به نمایشگاه های ماشین و استعلام قیمت توسط آنها نداشتید. در بهترین حالت می توانستید به چندین نمایشگاه سر بزنید تا درباره قیمت کلاه سرتان نرود که معمولا این اتفاق نمی افتاد و در نهایت مبلغی را ضرر می کردید.

با توسعه و پیشرفت اینترنت در کشور، این امکان فراهم شد که برای استعلام قیمت خودرو کارکرده، به سادگی و در هر زمان و مکانی بتوانیم این کار را انجام دهیم. امروزه راه های زیادی برای پیدا کردن قیمت خودرو کارکرده وجود دارد. به عنوان مثال می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

استفاده از سایت های تخصصی مرتبط با خودرو
استفاده از اپلیکیشن های تخصصی مرتبط با خودرو
استفاده از سایت های آگهی نامه اینترنتی
استفاده از اپلیکیشن های آگهی نامه

شما می توانید با مراجعه به وبسایت کاراپ به نشانی carap.ir و انتخاب گزینه «قیمت خودرو» در منو این وبسایت، قیمت های به روز شده و معتبر را مشاهده کنید. در بخش بعدی به عوامل تعیین کننده در قیمت گذاری خودرو می پردازیم و از درون آن سعی می کنیم به یک فرمول منطقی برسیم. با ما همراه باشید.

خرید و فروش خودرو دست دوم

در این بخش قصد داریم به سوالات متداول شما درباره نحوه قیمت گذاری خودرو پاسخ دهیم. عوامل زیادی در قیمت گذاری خودرو دست دوم دخیل هستند. طبق آخرین تحقیقاتی که انجام دادیم؛ بیش از 400 فاکتور برای این موضوع مورد بررسی قرار می گیرد.

قطعا نمی شود هر 400 فاکتور را در این مقاله توضیح داد؛ بنابراین به متداول ترین و تاثیرگذارترین فاکتورها می پردازیم.

پارامترهای تاثیرگذار در قیمت خودرو را شامل:

مدل خودرو ( سال ساخت خودرو)
کارکرد خودرو
رنگ خودرو ( سفید – مشکی – قرمز و ... )
مقدار باقی مانده از بیمه خودرو و میزان تخفیف
وضعیت لاستیک ها
وضعیت فنی خودرو
وضعیت رنگ شدگی و یا تعویض شدگی قطعات
سلامت آپشن ها
وضعیت ظاهری و رویت خودرو

سال تولید خودرو (مدل خودرو)

یکی از مهم ترین عواملی که بر روی قیمت تاثیر می گذارد؛ سال تولید یا همان مدل خودرو است. با قدیمی تر شدن خودرو، به مرور قطعات آن کمیاب تر می شود (به دلیل قطع تولید) و همین مسئله سبب کاهش قیمت می شود.

شاید یک سال یا حداکثر دوسال، تاثیر خیلی زیادی بر روی قیمت نگذارد، اما قطعا خودرویی که 5سال از سال تولید آن گذشته است، قیمتش تفاوت معناداری با خودرویی که 1سال از سال تولید آن گذشته است، دارد.

سلامت آپشن های خودرو

هر خودرویی یک سری آپشن های فابریک از کارخانه دارد. در صورت اختلال یا خراب بودن هرکدام از آپشن ها، درصدی از قیمت خودرو کسر می شود. آپشن هایی که فرد به صورت جداگانه نصب می کند، تاثیری بر روی قیمت ندارد اما سلامت آپشن های فابریک از اهمیت بالایی برخوردار است.

اگر امکانش را دارد، قبل از به فروش گذاشتن خودرو، ایرادهای ریزی که در آپشن ها وجود دارد را رفع کنید. اینطوری در هنگام فروش، مبلغ سنگینی را از این بابت از دست نمی دهید.

قطعات یدکی خودرو

اگر قطعات یدکی خودرویتان به سادگی در بازار یافت می شود، این نشانه خوبی است. خودروهایی که قطعات یدکی شان در بازار کمیاب است، درصدی از قیمت را سر این موضوع از دست می دهند.

پس هنگامی که خودرو می خرید؛ حتما به مسئله یافت شدن قطعات یدکی در بازار توجه ویژه ای داشته باشید.

وضعیت فنی خودرو

یکی از عوامل مهم و تعیین کننده قیمت خودرو کارکرده وضعیت فنی آن میباشد و در واقع بررسی موتور و جلو بندی خودرو یکی از اقدامات مهم در کارشناسی خودرو میباشد.

رنگ شدگی و تعویض شدگی قطعات

یکی دیگر از عواملی که در کسر شدن قیمت نهایی خودرو دست دوم تاثیر دارد وضعیت رنگ و یا تعویض شدگی قطعات خودرو میباشد و هر قسمت رنگ شده یا تعویض شده از خودرو درصد افت متفاوتی دارد.

سابقه چپ شدگی یا تصادف های خیلی شدید نیز در کسر شدن قیمت نهایی خودرو کارکرده تاثیر بسیار زیادی دارد.

تشخیص تصادف شدید توسط کارشناس بسیار ساده است. به عنوان مثال چه دلیلی دارد سقف یک ماشین رنگ شده باشد؟! یا دلیل آسیب دیدن شاسی ماشین چیست؟

کارشناس های خودرو، خیلی سریع چپ شدن یا تصادف های شدید را تشخیص می دهند و همین امر قیمت را بسیار کاهش می دهد. البته اگر شما به دنبال خرید خودروی کارکرده هستید؛ اکیدا توصیه می کنیم که از خرید این مدل ماشین ها به دلیل قیمت پایین ترشان خودداری کنید.

زیرا شاید در ابتدا ارزان تر به نظر برسند اما به مرور زمان انقدر خرج تعمیرگاه دارند که از قیمت تمام شده ی یک خودروی دست دوم تمیز، بیشتر در می آید و هیچ وقت هم درست و سالم نمی شود.

کارکرد کیلومتر خودرو

شما هرچقدر بخواهید می توانید از خودرویتان استفاده کنید اما نکته مهمی که باید به آن توجه کنید این است که خودروها کارکرد کیلومتر مفید دارند. در واقع اگر کارکرد کیلومتر خودرو از این میزان تجاوز کند، کاهش قیمت بیشتری در انتظار شما خواهد بود.

معمولا استاندارد کارکرد کیلومتر خودرو یک چیزی بین 20هزار تا 25هزار کیلومتر است که اگر از این رقم تجاوز کند، کاهش قیمت بیشتر خواهد شد.

بیمه خودرو

بیمه خودرو یکی از مهم ترین مسائلی است که خریداران باید به آن توجه داشته باشند. در هنگام خرید باید بررسی شود که چه میزان از بیمه خودرو مانده و آیا تخفیف دارد یا خیر؟ اگر خودرویی بیمه نداشته باشد، در هنگام فروش از مبلغ تمام شده آن چیزی در حدود 500 تا 1 میلیون تومان کاسته می شود.

البته باید این نکته رو مد نظر داشته باشید که مبلغ بیمه بر اساس مدل خودرو متفاوت و مبلغی که ما نوشتیم کاملا حدودی است.

در بخش بعدی تلاش می کنیم تا به یک فرمول ثابت برای قیمت گذاری خودرو دست دوم برسیم.

فرمول قیمت گذاری خودرو

در بخش قبلی عوامل موثر بر روی کاهش یا افزایش قیمت خودرو دست دوم و یا کارکرده را باهم بررسی کردیم. حال اگر بخواهیم یک فرمول نسبی برای قیمت گذاری پیدا کنیم به موارد زیر می رسیم.

و در آخر طبق تحقیقات انجام شده از سایت کاراپ به نتایج زیر برای قیمت گذاری خودرو کارکرده رسیدیم:

منبع: فارس

کلیدواژه: خودرو قیمت قیمت گذاری بازار قیمت خودرو کارکرده قیمت گذاری خودرو کارکرد کیلومتر خودرو دست دوم قطعات یدکی بیمه خودرو مدل خودرو سال تولید خودرو یک آپشن ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۳۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟

فروردین امسال توقع مدنظر دلالان از بازار مسکن شهر تهران برآورده نشد. آن‌طور که واسطه‌های ملکی می‌گویند گروهی از متقاضیان سرمایه‌گذاری در بازار ملک که به شکل سنتی از نیمه دوم فروردین فعالیت خود را به منظور ارزیابی وضعیت این بازار آغاز می‌کنند با این برآورد که بازار مسکن در سال جاری ظرفیت رشد چندانی در مقایسه با بازار‌های رقیب ندارد از خرید ملک منصرف شدند.

به گزارش ایسنا، در حال حاضر تقاضای سرمایه‌گذاری در بازار مسکن کاهش محسوسی در مقایسه با سال‌های گذشته دارد. با این حال به گفته مشاوران املاک، عده‌ای از بخر و بفروش‌ها فایل‌های زیر قیمت را در مناطق شمالی تهران خریداری و با سود بیش از نرخ تورم، آپارتمان مدنظر را فایل می‌کنند.

تقاضای مصرفی خرید مسکن نیز پس از رشد‌هایی که از اواخر سال ۱۳۹۶ آغاز شد و ادامه یافت به نوعی از بازار حذف شده است. با این اوصاف به نظر می‌رسد بازار ملک در اردیبهشت کم‌رونق‌تر از مدت مشابه سال گذشته باشد.

دلالان از بازار مسکن راضی نیستند!

فروردین سال گذشته تعداد معاملات آپارتمان‌های مسکونی در پایتخت ۱۷۵۷ فقره بود. اردیبهشت نیز ۴۳۵۹ فقره خرید و فروش آپارتمان در تهران انجام شد. اسفند ۱۴۰۲ این تعداد ۶۱۷۹ فقره بود.

درخصوص قیمت نیز طبق اعلام بانک مرکزی، میانگین قیمت هر متر مربع مسکن شهر تهران در فروردین و اردیبهشت پارسال به ترتیب ۶۶.۴ میلیون و ۷۵.۳ میلیون تومان بود. این رقم تا پایان سال به ۸۱.۴ میلیون تومان رسید که در مقایسه با اسفند سال قبل از آن ۲۴.۸ درصد رشد یافت.

با توجه به تورم عمومی حدود ۴۰ درصد و رشد حدود ۲۴ درصدی قیمت مسکن در پایتخت ارزیابی کارشناسان و فعالان بازار مسکن این است که این بازار از ظرفیت لازم برای رشد برخوردار نیست.

یکی از مشاوران املاک فعال در منطقه ۱ تهران درخصوص وضعیت بازار ملک در اردیبهشت به ایسنا گفت: بازار مسکن بی‌مشتری است. با وجود آن‌که در مناطق شمالی تهران بعضا میزان افزایش قیمت آپارتمان با نرخ دلار سنجیده می‌شود امسال میزان رشد آن به اندازه بازار ارز نبوده است. قیمت‌های پیشنهادی تقریبا ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به اسفند بالا رفته، اما خریدار وجود ندارد.

وی افزود: در منطقه ۱ میزان خرید و فروش، قیمت را تعیین نمی‌کند بلکه دلالان به منطقه قیمت می‌دهند. یک سری سرمایه‌گذار، واحد‌ها را خریداری می‌کنند و اجاره هم نمی‌دهند. برای آن‌که مالیات خانه خالی مشمولشان نشود مثل ماشین، آپارتمان را با سند وکالتی واگذار می‌کنند. بخر و بفروش‌ها بین خودشان معامله می‌کنند، ولی سند نمی‌زنند.

یکی از واسطه‌های ملکی در جنوب شرق تهران نیز گفت: با آمدن سال جدید، قیمت ملک مقداری تغییر کرد، ولی تعداد مشتری تغییر چندانی نکرد. البته رکود به شدت پارسال نیست. در دفتر ما تقریبا هفته‌ای یک مبایعه‌نامه (خرید و فروش) امضا می‌شود، اما این‌طور نیست که بگوییم بازار رونق گرفته است. نرخ‌های اعلامی مالکان هم ۱۰ تا ۱۵ درصد تغییر کرده، ولی هنوز تثبیت نشده است.

دیگر خبرها

  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • مافیای خودرو؛ مانع ورود خودرو‌های برقی به کشور!
  • سنگ اندازی مافیای خودرو برای ورود خودروهای برقی به کشور
  • آپارتمان‌های تهران بدون مشتری ماند؛ قیمت مسکن متری چند؟
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • خرید بیش از ۵۶۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • گیر واردات خودرو‌های کارکرده کجاست؟
  • گیر واردات خودروهای کارکرده کجاست؟
  • یک پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در روز‌های آینده؛ زمان خرید خودرو هست یا خیر؟
  • دلار به کانال ۶۲ هزار تومان بازگشت / خریداران دست نگه داشته‌اند