Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@12:44:37 GMT

بهبود گفت‌وگو نیازمند مهارت است

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۰۳۹۲۸

بهبود گفت‌وگو نیازمند مهارت است

ایسنا/مرکزی مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی گفت: یکی از خلاء های جدی در دنیای امروز و در سطح خرد و کلان در حوزه گفت و گوست که بهبود آن نیازمند آموزش و مهارت است.

زهرا کسایی پور هفتم بهمن ماه در کارگروه تخصصی امور اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی با اشاره به اجرای طرح ملی گفت و گوی خانواده با همکاری انجمن جامعه شناسی استان برگزار شده است، افزود: طرح ملی گفت و گوی خانواده از سال ۱۳۹۷ با همکاری انجمن جامعه شناسی در کشور کلید خورد و با پیگیری های صورت گرفته از سوی انجمن استانی مراحل اجرایی این طرح در دو شهر اراک و ساوه به انجام رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از خلاء های جدی در دنیای امروز و در سطح خرد و کلان بحث گفت و گوست که بهبود آن نیازمند آموزش و مهارت است، گفت: با توجه به نتایج مثبت این طرح تلاش می کنیم با کمک کمیته امداد و آموزش و پرورش اجرای طرح را دنبال کنیم که البته پیگیر تامین اعتبار برای اجرای آن هستیم.

به گزارش ایسنا، در این جلسه مجری استانی طرح ملی گفت‌وگوی خانواده در استان مرکزی با اشاره به آغاز این طرح ملی از سال ۱۳۹۷ اظهار کرد: استان مرکزی جزو استان های دوم یا سوم مجری این طرح است که در دو فاز کار را به انجام رسانده است.

دکتر مریم توسکی با بیان اینکه بحث گفت و گوی ملی خانواده به این نتیجه رسید که اولین پله ای که می تواند آسیب اجتماعی را تحت کنترل درآورد خانواده است، هدف از اجرای طرح را بررسی و تمرین امکان گذر از مسائل اجتماعی به کمک پویش های اجتماعی از طریق گفت و گوی خانواده و بهبود زندگی اجتماعی در درون و برون خانواده بیان کرد.

وی اظهار کرد: مرحله اول در اراک با حضور ۴۲ تسهیلگر با هدف توانمندسازی فعالان حوزه خانواده در عرصه تسهیلگری اجتماعی انجام شد. در فاز دوم، مراحل شش گانه با کمک ۱۱۰ تسهیلگر در اراک و ۶۰ نفر در ساوه با موضوع بررسی مشکلات یک خانواده مطلوب از منظر اعضای خانواده به تفکیک و با همکاری کمیته امداد به انجام رسید.

توسکی تصریح کرد: براساس نتایج اجرای این طرح در اراک، پدران مشکلات مالی در خانواده، فرزندان مشکلات فرهنگی و مادران نیز عدم پایبندی اخلاقی را از جمله مسائلی بیان کردند که در میزان و کیفیت گفت و گو در خانواده تاثیرگذار است.

وی با بیان اینکه مقرر بود بعد از اتمام مرحله دوم، کار وارد محله ها و دستگاه های اجرایی شود که به دلیل شیوع کرونا هنوز به مرحله اجرا نرسیده است، افزود: اگر همکاری کمیته امداد و آموزش و پرورش در این طرح انجام گیرد می توان اجرای طرح را به درون خانواده های واقعی برد و قطعا دستاوردهای ملموس تری خواهیم داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خانواده گوی خانواده اجرای طرح گفت و گوی طرح ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۳۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد پیشکاری ظهر جمعه در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مسجد جامع شهر سنندج، اظهار کرد: کارگران در توسعه و پیشرفت اقتصادی کشور اثرگذارند و علاوه بر حضور در سنگر تولید، در تمامی عرصه‌های دفاع از کشور و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، حماسه‌آفرین بوده‌اند.

وی افزود: امروز توسعه و پیشرفت روز افزون و شکوفایی ایران اسلامی مدیون زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه کارگران نوآور و خلاق این مرز و بوم است و جامعه کارگری در توفیقات حاصل شده علمی، اقتصادی و صنعتی کشور نق‌افرین بوده‌اند.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ظرفیت‌های اداره کل، ادارات زیر مجموعه وزارت کار در کردستان و سایر ارگان‌ها و ادارات استان برای رفع مشکلات کارگران استفاده می‌شود، گفت: سال گذشته در سطح استان با تلاش بازرسان ۱۹ هزار واحد تولیدی، صنعتی و ابنیه بازرسی شدند.

پیشکاری اعلام کرد: در بازه زمانی یاد شده ۹ هزار پرونده شکایت کارگران بررسی شده است و حمایت از تولید و اشتغال و تلاش در راستای حفظ اشتغال موجود ایجاد بسترهای لازم برای اشتغالزایی جوانان و رفع مشکل بیکاری اولویت اصلی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان است.
وی به پرداخت یارانه چهار میلیون ریالی به یارانه بگیران هم پرداخت و افزود: یارانه بگیران می‌توانند از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال کالابرگ الکترونیک خرید کنند که ارزش آن هفت میلیون و ۴۲۰ هزار ریال است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با بیان ابنکه مهارت‌آموزی می‌تواند جوانان را صاحب شغل و پیشه کند، یادآور شد: جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند.

گفتنی است؛ در حاشیه نماز جمعه سنندج اداره کار، تعاون ورفاه اجتماعی کردستان اقدام به برپایی میز خدمت برای پاسخگویی به نیاز مردم کرد.

کد خبر 6089073

دیگر خبرها

  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • جهش تولید در مناطق آزاد و ویژه اقتصادی نیازمند اجرای طرح‌های تحولی است
  • هوش اجتماعی مدیران چیست؟!
  • همدلی با کودکان، مهارتی که خانواده‌ها با آن غریبه‌اند
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • تجلیل از ۲۹ زوج دهه شصتی در قزوین
  • سلامت زیر بنا و اساس جامعه است
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته‌اند
  • لزوم رسیدگی مجلس به لایحه مهارت آموزی کارکنان وظیفه/ آموزش مهارتی بیش از ۱ میلیون سرباز وظیفه طی ۶ سال اخیر 
  • خانواده سالم و منسجم، محور سلامتی