Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-01@06:14:51 GMT

ورود قوه قضاییه به مساله آلودگی هوا و صوتی

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۰۴۴۱۰

ورود قوه قضاییه به مساله آلودگی هوا و صوتی

به گزارش تابناک، ایلنا نوشت: «رضا مسعودی‌فر» قائم مقام معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه در پاسخ به سوالی درباره نتایج تفاهمنامه همکاری این معاونت با مترو تهران در پیشگیری از وقوع جرم در مترو گفت که تفاهمنامه با مترو به پیشگیری از وقوع جرم در مترو محدود نمی‌شود، بلکه به طور کلی بر پیشگیری از جرم از طریق اطلاع‌رسانی و ارتقا آگاهی مردم تمرکز داشت، چرا که مترو ظرفیتی داشت که می‌توانستیم از طریق آن پیام‌ها را در معرض دید مردم بگذاریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: با توجه به توقف مردم در ایستگاه‌ها تصمیم گرفتیم، از این بستر استفاده کنیم و نمایش تصاویر اینفوگرافیک و تصاویر افزایش‌دهنده اطلاعات عمومی مردم، مباحث حقوقی و مواردی از این دست را در مسیرهای مترو و در حین تردد و توقف آن‌ها در ایستگاه‌ها به اجرا برسانیم.

تلاش برای انعقاد تفاهمنامه با آموزش و پرورش بمنظور اطلاع‌رسانی در بستر شاد

مسعودی فر افزود: به این شکل نیست که حتما بگوئیم جرائم خاصی در ارتباط با مترو اتفاق می‌افتد. ممکن است در هرکجا که تراکمی وجود دارد سرقت رخ دهد و مترو نیز یکی از این مکان‌ها است. در نتیجه به این دلیل که ظرفیت و بستری در مترو به واسطه استفاده جمعیت کثیری از آن فراهم بود که می‌توانستیم اطلاعات بیشتری را به افراد منتقل کنیم، در نتیجه این تفاهمنامه منعقد شد و اخیرا پیام‌هایی در اختیار مترو قرار گرفت و در ایستگاه‌ها و داخل واگن‌ها منتشر شده‌اند.

مسعودی فر با بیان اینکه در پیشگیری‌ جرائم فرهنگی و اجتماعی، ابزارهای رسانه‌ای و آموزش اثرگذار است، ادامه داد: مترو نیز یکی از این ابزارها است و با بسیاری جاهای دیگر نیز تفاهمنامه داریم. برای مثال به دنبال این هستیم که با وزارت آموزش و پرورش تفاهمنامه‌ای داشته باشیم و با سامانه شاد که حدود ۱۴ میلیون دانش‌آموز از بستر آن استفاده می‌کنند، پیام‌های لازم را با توجه به مخاطبان این بستر منتقل کنیم.

او با تاکید بر اینکه باید سعی کنیم با توجه به سن مخاطب و شرایط مخاطبان توصیه‌هایی را داشته باشیم، گفت: همه اینها باید کمک کند که مردم در معرض وقوع جرم قرار نگیرند.

قائم مقام معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه تاکید کرد: اگر مردم حواسشان جمع باشد و به موقع اطلاعات لازم را به آن‌ها بدهیم، قطعا در معرض وقوع جرم قرار نمی‌گیرند.

وجود ۱۱ میلیون موتورسیکلت در کشور/ تنها ۳ میلیون نفر گواهینامه رانندگی دارند

او در پاسخ به این سوال که شهرداری اخیرا کمپینی تحت عنوان موتورسوار خوب را به منظور ارتقا فرهنگ موتورسواری اجرائی کرده، آیا در این زمینه قوه قضائیه با شهرداری همکاری داشته یا خیر؟ گفت: از یک الی دو سال قبل برنامه‌ای تحت عنوان ساماندهی موتورسواران را اجرائی کردیم که برنامه درازمدتی بود و کار سنگین و قابل توجهی را شامل می‌شد، چرا که با توجه به اطلاعات جمع آوری شده بالغ بر ۱۱ میلیون موتورسیکلت در کشور وجود دارد، اما تعداد کسانی که گواهینامه رانندگی دارند، در حدود ۳ میلیون نفر است.

مسعودی فر ادامه داد: در برنامه‌ای که در اداره کل پیشگیری‌های نظامی و امنیتی پیگیری می‌کردیم، به دنبال این بودیم که با هماهنگی شهرداری، پلیس راهور، وزارت صمت و دیگر بخش‌های مرتبط بتوانم یک ساماندهی اساسی در این حوزه ایجاد کنیم.

او ادامه داد: نداشتن گواهینامه، عدم استفاده از کلاه ایمنی، رعایت نکردن مقررات راهنمایی و رانندگی از دیگر مشکلات مربوط به موتورسواران بود، از طرفی بخش قابل توجهی از تصادفات کشور ناشی از بی‌توجهی راکبین موتورسیکلت‌ها است و در حدود ۲۵ درصد فوتی‌ها در تصادفات را شامل می‌شوند، در نتیجه این برنامه را در دستور داریم که هم اکنون نیز در اداره کل پیشگیری در دست اجرا است و می‌خواهیم با همکاری دستگاه‌های دیگر یک ساماندهی اتفاق بیفتد، چرا که نظم شهر را بیشتر می‌کند.

او در ادامه با اشاره به تردد موتورسیکلت‌ها در تهران گفت: هم اکنون در هسته مرکزی شهر تهران نابسامانی زیادی در این حوزه وجود دارد و موتورسیکلت‌ها از هر جهتی تردد می‌کنند و استرس و نگرانی از وقوع حادثه وجود دارد، لذا ضروری است که همه دستگاه‌ها کمک کنند تا این اتفاق رخ دهد و طبیعتا کسی مخالف با استفاده از این وسیله نیست اما باید تابع قوانین و ضابطه باشد.

توجه به معاینه فنی موتورسیکلت‌ها جنبه جدی‌تری در قوه قضائیه پیدا خواهد کرد

مسعودی فر در واکنش به این سوال که در تهران بیش از ۳ میلیون موتورسیکلت وجود دارد که تنها ۳۴ مورد از آن‌ها معاینه فنی دارند، با توجه به نقش این وسائل نقلیه در آلودگی هوای تهران و بی‌توجهی به حق تنفس سایر شهروندان، آیا تدبیری برای اجرای اجباری شدن اخذ معاینه فنی و پیشگیری از حوادث ثانویه شده است یا خیر گفت: اگر طرح ساماندهی اتفاق بیفتد، همه این موضوعات در آن دیده شده و تاحدی حل می‌شود. اگر موتورسیکلت فرسوده تردد نکند در کاهش آلودگی هوا و آلودگی صوتی و در نظم بخشی به ترافیک شهری نیز اثرگذار است.

قائم مقام معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه افزود: هر یک از این موارد از جمله آلودگی هوا و آلودگی صوتی یا تحت عنوان تخلف رانندگی است و یا تحت عنوان جرم است، لذا زمانی که در این قالب مطرح می‌شود باید در قالب پیشگیری از وقوع این تخلفات و جرائم ورود کنیم و بتوانیم کارهای موثری را انجام دهیم.

او افزود: در نتیجه مبادی قانونی مربوطه را پیگیری می‌کنیم و توجه به معاینه فنی موتورسیکلت‌ها جنبه جدی‌تری در قوه قضائیه پیدا خواهد کرد و باید ببنیم از چه مبادی می‌توانیم معاینه فنی را جزو الزامات قرار دهیم تا نقش آن‌ها در آلودگی هوا کمتر شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مهرداد میناوند علی انصاریان علی اصغر عنابستانی احمد جهان بزرگی نمایشگاه مجازی کتاب قوه قضاییه آلودگی هوا مهرداد میناوند علی انصاریان علی اصغر عنابستانی احمد جهان بزرگی نمایشگاه مجازی کتاب پیشگیری از وقوع جرم موتورسیکلت ها آلودگی هوا معاینه فنی قوه قضائیه مسعودی فر تحت عنوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۴۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گفت: ایجاد مراکز مشاوره فعال و استفاده از ظرفیت خیرین یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش مشکلات دانشجویان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، جهانگیر جوانمرد در نشست با مسئولان فرهنگی دانشگاه ها اظهار داشت: در صورتی که از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها، نخبگان و صاحبنظران به خوبی استفاده شود در پیشگیری از وقوع بسیاری از معضلات اجتماعی به نتایج خوبی دست می یابیم.

وی با انتقاد از فاصله فکری ایجاد شده در بین اساتید و دانشجویان خاطرنشان کرد: تقویت مهارت های ارتباطی از طریق برگزاری دوره های آموزشی و گفتمان بین اساتید و دانشجویان به منظور فراهم کردن فرصت های آشنایی با مشکلات دانشجویان و تلاش برای حل آن ضروری است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه مقوله پیشگیری یک امر فرازمانی و فراقوه ای است، گفت: یکی از مهمترین راهکارهای کاهش آسیب‌ها، استرس‌ها و نیز سایر مشکلات دانشجویان، ایجاد واحد‌های مشاوره فعال و مراکز نیکوکاری در دانشگاه‌هاست که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های دستگاه‌ها و نهاد‌ها و به ویژه خیرین نسبت به حل و فصل بسیاری از این مشکلات دست پیدا کرد.

در این نشست مسئولان فرهنگی دانشگاه‌ها نیز با قدردانی از حمایت‌های دستگاه قضایی استان از برنامه‌های پیشگیرانه در دانشگاه‌ها به تبیین و تشریح برنامه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت ورود واگن های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/برای ورود واگن‌ها عقب ماندگی نداریم
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • ورود موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور در معابر
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه