Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از وبدا، بنا بر اعلام اداره ورزش‌های قهرمانی وزارت بهداشت، ورزشکاران ۴۹ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی برای حضور در رقابت‌های شطرنج آنلاین دانشجویان دختر و پسر وزارت بهداشت ثبت نام کرده‌اند. این ورزشکاران با ورود در سامانه ثبت نام، نسبت به اخذ آی دی کارت مسابقات اقدام کردند.

مهدی مقدم منش  رییس اداره ورزش‌های قهرمانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تایید این خبر اظهار داشت: ۲۵۱ ورزشکار در این مسابقات به صورت مجازی شرکت خواهند کرد که از این تعداد ۱۱۳ نفر دانشجوی دختر و مابقی دانشجویان پسر علوم پزشکی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: زمان برگزاری رقابتهای شطرنج آنلاین قهرمانی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی اعلام شد. بر این اساس مسابقات شطرنج دختران در روزهای ۲۸ و ۲۹ بهمن ماه برگزار می‌شود و شروع مسابقات ۱۰ صبح است.

رییس اداره ورزش‌های قهرمانی وزارت بهداشت افزود: همچنین مسابقات شطرنج پسران به صورت آنلاین در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۵ و ۶ اسفند ماه برگزار خواهد شد که زمان برگزاری این مسابقات نیز از ساعت ۱۰ صبح است.

مقدم منش خاطرنشان کرد: نماینده هر دانشگاه علوم پزشکی (کاپیتان یا مربی) ‌باید حداکثر تا ۲۴ بهمن ماه با ارسال یک پیام حاوی نام و نام خانوادگی خود و نام دانشگاه مربوطه به شماره ۰۹۱۲۵۹۹۳۷۸۳ در نرم افزار واتس آپ(whatsApp)، آمادگی خود را برای حضور اعلام کند .نماینده همه تیم‌ها ‌باید پیغام فوق را ارسال کرده و از دریافت پاسخ آن و عضویت در گروه اطلاع رسانی مسابقات اطمینان حاصل نمایند.

وی افزود: بعد از ارسال لینک عضویت در مسابقه به حساب کاربری تمامی بازیکنان در پایگاه اینترنتی lichess ، لینک جدول مسابقات نیز در گروه اطلاع رسانی (موضوع بند فوق ) قرار خواهد گرفت. نماینده همه تیم‌ها موظف به کسب اطمینان از عضو شدن تمامی بازیکنان خود در جدول‌های مسابقات هستند و مسؤولیت عدم عضویت بازیکنان در جدول مسابقات تنها به عهده نماینده هر دانشگاه خواهد بود.

دانشگاه‌ها می‌توانند در صورت داشتن هرگونه سؤوال و یا جهت هماهنگی بیشتر با شماره تلفن ۸۱۴۵۵۱۶۶ تماس حاصل کنند.

قوانین و مقررات فنی مسابقات قهرمانی شطرنج آنلاین، در پایگاه خبری مفدا جهت اطلاع شرکت‌کنندگان و عوامل فنی تیم‌ها به زودی منتشر می‌شود.

برچسب‌ها دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شطرنج

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شطرنج دانشگاه های علوم پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شطرنج اخبار کنکور وزارت بهداشت علوم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۵۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلیان با گاز خنده!

  این وزارتخانه که نگرانی اصلی‌‌اش سلامت مردم است، حالا از جوانان به‌عنوان موش آزمایشگاهی استفاده می‌کند. این موضوع در حالی است که مصرف این قلیان‌ها در سال ۹۷ هم در قهوه‌خانه‌های پایتخت به چشم می‌خورد و گفته می‌شد وزارت بهداشت مجوزی برای آن صادر نکرده اما چرا اجرای طرح مطالعاتی وزارت بهداشت پس از گذشت این سال‌ها به پایان نرسیده است؟گرچه وزارت بهداشت همیشه در طرح‌های مربوط به جمع‌آوری قلیان‌‌ها و ممنوعیت استفاده از آنها در اماکن پیشتاز بوده اما با این حال هیچ ابلاغیه‌ای از سوی این وزارتخانه به پلیس برای برخورد با این موضوع ارسال نشده. البته وزارت بهداشت مدعی است این طرح به سبب افزایش مصرف قلیان، گسترش بی‌‌رویه مراکز عرضه قلیان و ضعف در اجرای قانون ممنوعیت استعمال دخانیات در حال اجرا شدن است اما با وجود ماده نیتروز اکسید در این قلیان‌ها که به‌عنوان گاز خنده شناخته می‌شود، عوارض جبران‌ناپذیر زیادی را برای مصرف‌کنندگان به همراه دارد. نکته تعجب‌برانگیز دیگر هم این است که بهزاد ولی‌‌زاده، رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت در گفت‌وگویش با تسنیم به آن اشاره می‌کند و می‌گوید: قهوه‌خانه‌ها و کافی ‌شاپ‌‌هایی که این طرح در آنها اجرا می‌شود نیز تعهدنامه‌هایی اخذ می‌‌کنند و این مراکز صنفی نیز با رضایت خودشان در این طرح مشارکت می‌کنند و به‌دلیل سود اقتصادی عرضه این قلیان در این مراکز، توجیهی ندارد که بخواهند تخلفی در این زمینه داشته باشند.
 
ثبت اختراع با قلیان اکسیژن!
ماجرا به حدی تعجب‌برانگیز است که اصلا قابل توصیف نیست. بررسی‌ها حاکی از آن است که قلیان حاوی اکسیژن توسط مبتکری طراحی و ساخته شده است. جالب‌تر این که مجوز اختراعش را هم از متولیان حوزه بهداشت کشور یعنی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه شهید بهشتی دریافت کرده است. این وسیله ثبت اختراع شده و بعد از این‌که تأییدیه آن از سازمان غذا و دارو گرفته شد به‌عنوان تجهیزات پزشکی ثبت شده و در سازمان غذا و دارو استانداردهایی برای آن در نظر گرفته شده است. 
 
حس خلأ با مصرف قلیان اکسیژن
بسیاری از کافه‌داران بر این باورند که این قلیان نه‌فقط مضراتی ندارد بلکه یک ضدافسرده قوی محسوب می‌شود و برای گردش خون هم مفید است. البته طبق گفته یکی از مصرف‌کنندگان، این قلیان برای او یک حالت خلأ و حس سرخوشی ایجاد می‌کند اما نظر دکتر جهانپور، سخنگوی سابق وزارت بهداشت و از مسئولان ارشد سابق سازمان غذا و دارو چیز دیگری است و او توضیح می‌دهد: افراد پس از مصرف گاز نیتروز موجود در این قلیان، ممکن است دچار کاهش فشار خون شوند و علائمی همچون سرگیجه پیدا کنند. البته بهزاد ولی‌‌زاده، رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت بر این باور است که گازهای اکسیژن و N۲O اعتیادی برای مصرف‌کننده ایجاد نمی‌کند و به ‌محض این ‌که مصرف متوقف می‌شود ‌فرد نیازی برای مصرف مجدد احساس نمی‌کند، بنابراین مصرف قلیان اکسیژن وابستگی‌آور نیست. 
 
گاز نیتروز چیست؟
 گاز نیتروز اکساید یکی از مهم‌ترین گازها در پزشکی محسوب می‌شود که در بیهوشی و بی‌حسی کاربرد دارد و به همین دلیل به آن گاز بیهوشی نیز می‌گویند. همچنین از این گاز به علت خاصیت ضد درد، جهت تسکین درد و همچنین در دندانپزشکی برای ایجاد بی‌حسی استفاده می‌شود. گاز نیتروز در گذشته‌ نسبتا دور ابتدا توسط آمریکاییان استفاده شد اما به‌دلیل تأثیر بی‌‌دردی آن، مصرف این گاز در مراکز درمانی و تحت نظر پزشک نیز مدنظرقرارگرفت‌ اما استفاده ازآن درخارج از چرخه بیمارستانی به‌دلیل عوارضی که دارد، ممنوع است‌. مطالعات اخیرنشان می‌‌دهد این گازمی‌تواندباعث آسیب به سلول‌های عصبی شود و پزشکان نسبت به مصرف آن در بین عموم هشدار داده‌اند.گویا وزارت بهداشت طبق مثل معروف ما ایرانی‌ها، آمده ابروی این کار را درست و قلیان‌های اکسیژن را با قلیان‌های دخانی حاوی تنباکو جایگزین کند اما زده چشمش را هم کور کرده است! جوانانی که نمی‌دانند بازیچه طرح وزارت بهداشت شدند و به بهانه سرگرمی و تفریح از این قلیان استفاده می‌کنند. به هر حال مسئولان وزارت بهداشت موظف هستند درخصوص چنین مسأله پر ابهامی، پاسخ صریح و روشن دهند. 

دیگر خبرها

  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم پزشکی شیراز
  • افتتاح دفتر همکاری‌های وزارت تندرستی جمهوری تاجیکستان و دانشگاه علوم‌ پزشکی شیراز
  • قلیان با گاز خنده!
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • قهرمانی نخبگان گیلان در لیگ برتر شطرنج بانوان کشور
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی