Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@14:57:54 GMT

هزینه‌ای که یورش به کنگره برای واشنگتن داشت

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۰۵۴۶۶

هزینه‌ای که یورش به کنگره برای واشنگتن داشت

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از این خبرگزاری، صاحبان مشاغل محلی در واشنگتن می گویند، با لغو مراسم تحلیف و برقراری محدودیت های امنیتی در پی شورش در ساختمان کنگره ورشکستگی اقتصادی عظیمی در پایتخت آمریکا رخ داده است.

به طور معمول همیشه پس از مراسم تحلیف ریاست جمهوری در آمریکا، کسب و کارها با رونق بسیاری مواجه می شوند؛ هتل های بسیاری رزرو می شود و رستوران ها رونق بسیاری می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مراسم تحلیف ریاست جمهوری «جو بایدن» متفاوت بود و با حضور پررنگ نیروهای گارد ملی بیشتر یادآور جنگ های داخلی بود. اقدامات امنیتی که در پی حمله ۶ ژانویه (۱۷ دی) در پایتخت آمریکا رخ داد و در پی آن منجر به برقراری بسیاری از محدودیت ها شد، هزینه سنگینی بر دوش اقتصاد محلی گذاشت. اکنون هم برنامه ریزی برای حفظ حدود پنج هزار نیروی گارد ملی در شهر تا اواسط ماه مارس (اواخر اسفند)، حتی در صورتی که وضعیت همه گیری ویروس کرونا عادی شود بازهم شرایط واشنگتن عادی نمی گردد.  

در واقع ضربه اقتصادی که این شهر به دلیل ترس از انتقام جویی ۶ ژانویه متحمل شد، چه میزان بود؟

در پاسخ باید گفت در حالی که تهیه نتایج نهایی مدتی طول می کشد، موسسه «داون تون دی سی بیزینس» (Downtown D.C. Business) یک ضرر ۹ رقمی را تخمین زده است. «گری ویدیکومب» (Gerry Widdicombe) مدیر این موسسه بر این باور است که که از نقطه نظر همه گیری کرونا این شهر ۱۰۰ میلیون دلار از درآمد اولیه عقب مانده است.

اما تاثیر اقتصادی یک مراسم عادی تحلیف ریاست جمهوری به دو دسته تقسیم می شود؛ نخست، درآمد گردشگری که این مراسم برای شهر دارد از جمله رونقی که از محل ورود گردشگر شامل هتل ها و رستوران ها می شود. پس از آن هزینه خود این رویداد؛ که شامل برقراری امنیت، زیرساخت، پذیرایی و سرگرمی است.

به گفته کارشناسان  تخمین این امر بسیار دشوارتر است. دولت فدرال به طور معمول ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون دلار برای این مراسم هزینه می کند و دستکم نیمی از آن برای برقراری امنیت و بقیه برای تولید هزینه می شود. دولت محلی نیز بخشی از این هزینه را تامین می کند هرچند امسال شهردار واشنگتن نسبت به عدم جبران هزینه های مراسم تحلیف رئیس جمهوری پیشین شکایت دارد.

در مراسم تحلیف بایدن، گذشته از همه گیری کرونا، تهدیدات امنیتی هم بر رونق این مراسم سایه افکنده بود. یک هفته پیش از مراسم تحلیف، کلیه رزرو هتل ها و رستوران ها در در پایتخت لغو شد. فروشگاه ها و رستوران های مرکز شهر که هزاران دلار برای نصب پوشش های امنیتی در و پنجره ها هزینه کرده بودند، با فرارسیدن مراسم تحلیف کاملا بسته شدند.

لذا با توجه به بروز همه گیری، بدست آوردن رقمی دقیق از تاثیر اقتصادی اقدامات امنیتی برای مراسم تحلیف بسیار مشکل است، زیرا هیچ مراسم تحلیفی تاکنون شبیه مراسم بایدن نبوده است. اما با این وجود مهم است که تاثیرات اقتصاد همه گیری ویروس کرونا را از اقدامات امنیتی جدا کنیم و به یاد داشته باشید که تحلیف تنها پنج روز از ۳۶۵ روز هر چهار سال است. حال آنکه گزارش ها نشان می دهد ت شیوع کرونا سبب ورشکستگی کامل هتل های نزدیک محل تحلیف شده اند، به گونه ای که حتی افزایش مهمانان مراسم تحلیف هم در طولانی مدت نمی تواند مشاغل این حوزه را نجات دهد.

برچسب‌ها کنگره آمریکا ویروس کرونا واشنگتن جو بایدن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کنگره آمریکا ویروس کرونا واشنگتن کنگره آمریکا ویروس کرونا واشنگتن جو بایدن اخبار کنکور رستوران ها مراسم تحلیف همه گیری هتل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۵۴۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • اقدامات امنیتی جشن فارغ‌التحصیلی دانشگاه کالیفرنیا را به تعطیلی کشاند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود