Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر شورای امنیت روسیه گفت: غربی‌ها برای بی ثبات کردن اوضاع داخلی و راه اندازی آشوب‌های اجتماعی در روسیه، به "آلکسی ناوالنی"، وبلاگ نویس مخالف روس نیاز دارند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، "نیکولای پاتروشییف" دبیر شورای امنیت روسیه معتقد است که کشورهای غربی برای بی ثبات کردن اوضاع داخلی در روسیه، به "آلکسی ناوالنی"، وبلاگ نویس مخالف روس نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)

پاتروشییف امروز (سه‌شنبه) در مصاحبه با روزنامه «آرگومنت و فکتس» تأکید کرد: «غربی‌ها به این سیاستمدار مخالف روسی برای بی ثباتی اوضاع داخلی در روسیه و برای براه انداختن آشوب‌های اجتماعی، اعتصابات و "میدان‌های" جدید نیاز دارند. این واقعیت که این اقدامات چه سرانجامی خواهند داشت، ما نمونه‌ آن را در اوکراین دیده‌ایم که در نتیجه آن، این کشور عملاً استقلال و حاکمیت خود را از دست داده است.»

دبیر شورای امنیت روسیه در تفسیر سخنان برخی سیاستمداران اوکراینی در ان باره که تا وقتی ناوالنی آزاد نشده، باید تمامی روابط با مسکو قطع شود، گفت: «افرادی که درحال حاضر رهبری اوکراین را در دست دارند، تنها در جهت آسیب رساندن به منافع ملت خود و مطابق با خط‌مشی که از خارج به آنها ابلاغ می‌شود، چنین اظهاراتی را به زبان می‌اورند.البته چنین برخوردی از مقامات کی‌یف، جای تعجب ندارد.»

این مقام بلندپایه روس یادآور شد که ناوالنی بارها قوانین روسیه را در مقیاس گسترده نقض کرده است و بعنوان شهروند فدراسوین روسیه باید پاسخگوی اقدامات خود در برابر قانون باشد. 

وزارت خارجه روسیه پیش از این از سیاستمداران خارجی درخواست کرد که در اظهار نظر درباره ناوالنی، به حقوق بین الملل و قوانین ملی روسیه احترام بگذارند.

آلکسی ناوالنی هفته گذشته هنگام ورود به فرودگاه مسکو (از برلین) بازداشت شد و تا مشخص شدن وضعیتش از لحاظ قضایی، در بازداشت باقی خواهد ماند.

ناوالنی در فرودگاه مسکو بازداشت شدزاخارووا: ارزیابی متفاوت از اعتراضات در روسیه و غرب گویای بحران در تفکر غربی استبازداشت 600 نفر در اعتراضات غیرمجاز پایتخت روسیه/ هشدار به دیپلمات‌های آمریکایی

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار روسیه اخبار روسیه برای بی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۵۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند

ایتنا - یک مقام ارشد آمریکایی از چین و روسیه خواست تا مانند ایالات متحده تعهد کنند که تنها انسان‌ها کنترل سلاح‌های هسته‌ای را در اختیار داشته باشند د و هوش مصنوعی از فرآیندهای تصمیم گیری در این مورد حذف شود.
پل دین، یک مقام مسئول در دفتر کنترل تسلیحات وزارت امور خارجه آمریکا روز پنجشنبه گفت واشنگتن «تعهد واضح و محکم» داده است که انسان ها کنترل کامل سلاح های هسته ای را خواهند داشت و افزود که فرانسه و بریتانیا نیز همین کار را کرده‌اند.

او از چین و روسیه نیز خواست تا از این روند پیروی کنند.

اظهارات این مقام ارشد آمریکایی در حالی بیان می‌شود که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، تلاش می‌کند تا بحث‌های جداگانه با چین را بر سر سیاست تسلیحات هسته‌ای و رشد هوش مصنوعی پیش ببرد.

روابط چین با روسیه، تهدیدهای مداوم چین علیه تایوان، اختلافات مرزی در دریای جنوبی چین و مسائل مرتبط با تجارت منصفانه مدت‌ها است که روابط پکن با واشنگتن را تیره کرده است.

گسترش فناوری هوش مصنوعی در جریان گفتگوهای گسترده بین آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده و وانگ یی، وزیر امور خارجه چین در ۲۶ آپریل در پکن مطرح شد.

بلینکن در آن سفر گفته بود «دو طرف توافق کردند که در هفته‌های آینده اولین گفتگوهای دوجانبه خود را در مورد هوش مصنوعی برگزار کنند و افزود که نظرات خود را در مورد بهترین نحوه مدیریت خطرات و ایمنی پیرامون این فناوری به اشتراک خواهند گذاشت.»

چین، بزرگترین تأمین‌کننده ماشین‌آلات، میکروالکترونیک، و نیتروسلولز است که برای ساخت مهمات و سوخت موشک و سایر موارد با کاربرد دوگانه‌ به کار می‌روند و مسکو از آنها برای تقویت پایگاه صنعتی دفاعی خود استفاده می‌کند.
پیشتر مقامات چینی از کشورهای دارای سلاح هسته‌ای خواسته بود که درباره عدم استفاده اولیه از سلاح‌های هسته‌ای علیه یکدیگر مذاکره کنند یا یک بیانیه سیاسی دراین‌باره صادر کنند.

دیگر خبرها

  • تحرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • احرکات آمریکا در نیجر از بیم حضور روسیه در ساحل
  • نگرانی آمریکا از حضور روسیه در نیجر
  • قهرمانی میاندوآب درمسابقات بوکس نونهالان آذربایجان‌غربی
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • اهمیت شهر مدینه و شخصیت رسول مکرم اسلام(ص)
  • تکریم زائران ایرانی در مدینه به خاطر حمله به اسرائیل
  • آبرسانی به دهدشت غربی نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان
  • شویگو: روسیه به تسلیحات بیشتر و بهتری برای حفظ سرعت پیشروی‌ها در جنگ نیاز دارد
  • دور جدید رایزنی‌های دوجانبه روسیه و ترکیه درباره مسائل سازمان ملل