Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: ارزش بیمه نامه هایی که صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی امسال صادر می کند، برای نخستین بار از 1100 میلیارد تومان عبور می کند.
وجیه ا... جعفری که امروز در جلسه بررسی عملکرد 10 ماهه سال جاری این صندوق سخن می گفت، تصریح کرد: در حال حاضر بیمه نامه هایی به ارزش 792 میلیارد تومان آماده صدور است که با احتساب 325 میلیارد تومان بیمه نامه های صادر شده، کل ارزش این بیمه‌نامه‌ها تا پایان سال 99 به بیش از 1100 میلیارد تومان می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، تعداد بیمه نامه های صادر شده از ابتدای امسال تا پایان دی ماه به 30عدد رسیده که بخش عمده آن (22 فقره)، مربوط به حوزه بهره برداری و فرآوری معادن بوده و مابقی به حوزه اکتشاف تعلق داشته است.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت با یادآوری اینکه این نهاد به عنوان پشتیبان معادن بخش خصوصی فعالیت می کند، اظهار داشت: با توجه به اینکه در سال گذشته ارزش بیمه نامه های صادر شده به 305 میلیارد تومان رسید، امسال شاهد رشد بیش از 3 برابری عملکرد در ارزش بیمه نامه های صادره خواهیم شد.
تحقق نهضت فرآوری
جعفری به سیاست ایمیدرو برای تحقق نهضت فرآوری در معادن بخش خصوصی اشاره کرد و ادامه داد: واحدهای فلوتاسیون، معادن آهن، واحدهای تلفیقی فرآوری،‌ سرب و طلا بیشترین سهم از بیمه نامه ها را در اختیار داشته اند.
وی به اقدام ایمیدرو در افزایش سرمایه صندوق بیمه معدن اشاره کرد و گفت: این روند از سال های اخیر با هدف افزایش حمایت از توسعه معادن و صنایع معدنی بخش خصوصی آغاز شده است. جعفری افزود: در سال گذشته سرمایه صندوق بیمه از 140 میلیارد به 500 میلیارد تومان افزایش یافت. رییس هیات عامل ایمیدرو گفت: گام بعدی تحقق سرمایه هزار میلیارد تومانی صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی است.
جعفری همچنین در بخش دیگری از سخنانش گفت: صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی، با افزایش ریسک پذیری، توجه بیشتری به بخش اکتشافات داشته باشد.
دهقان: مطالبات معوقه برای بیمه‌نامه ‌های صادره از سال 96 به بعد تقریبا نداریم
در این جلسه فرید دهقانی مدیر عامل صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی با اعلام اینکه از سال 97 به این سو مطالبات جاری افزایش پیدا نکرده، اظهار داشت: در سال جاری نیز مطالبات معوقه نداشته ایم و وام گیرندگان به موقع بازپرداخت ها را انجام می دهند.
وی درباره برنامه های سال جاری گفت: صدور بیمه نامه ضمانت نامه بورسی برای بیش از 100میلیارد تومان جزو برنامه های امسال است. علاوه بر این پرداخت سود یارانه ای 2درصدی به طرح های دانش بنیان،‌ پرداخت سود تسهیلات برای خرید ماشین آلات داخلی و افزایش سهم در بازار سرمایه در تامین مالی به میزان 20درصد نیز پیش روی این نهاد قرار دارد.
دهقانی افزود: در سال 1400 نیز برنامه دستیابی به سرمایه هزار میلیارد تومانی را اجرایی خواهیم کرد.
منبع: روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی بیمه نامه های صادر ارزش بیمه نامه میلیارد تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۶۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

ایسنا/فارس استاندار فارس از انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه با هیئت‌های خارجی و همچنین سرمایه‌گذاران داخلی طی دو روز نخست برپایی نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ در تهران خبر داد.

محمدهادی ایمانیه امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در حاشیه نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴، نمایشگاه را فرصتی مناسب و بسیار ارزشمند برای به معرض دید رساندن تلاش‌ها و توانمندی‌های صادراتی استان فارس توصیف کرد و گفت: در طی دو روز نخست برگزاری نمایشگاه، ۶۴  مذاکره با هیئت‌های تجاری در غرفه توانمندی‌های استان فارس انجام شده است که در نتیجه آن ۱۸ تفاهم‌نامه با هیئت‌های خارجی به امضا رسید.

استاندار فارس با اشاره به اینکه ۱۳ تفاهم‌نامه نیز با سرمایه‌گذاران و شرکت‌های داخلی به سرانجام رسیده است، گفت: امیدواریم این تفاهم‌نامه‌ها در آینده نزدیک به مرحله عقد قرارداد برسد و بتوان در مورد ارزش ریالی یا ارزی این تفاهم‌نامه‌ها اظهار نظر دقیق‌تری کرد.

وی با بیان اینکه این استان پهناور از ظرفیت‌های بالا و قابل توجهی برخوردار است، افزود: با این حال با محصولات فولاد و گیاهان دارویی تصمیم به حضور در نمایشگاه گرفتیم.

ایمانیه در عین حال بر این موضوع تاکید کرد: با تلاش‌های صورت گرفته، در زمینه زنجیره ارزش گندم، زنجیره ارزش حلزون(آرایشی و بهداشتی) و زنجیره ارزش افزوده گردشگری و صنابع دستی نیز حضور جدی در نمایشگاه داشته باشد.

وی از تولید بیش از ۸۵ نوع صنایع دستی در استان فارس خبر داد و گفت: زنجیره‌های ارزش می‌توانند زمینه صادرات هرچه بیشتر این‌گونه محصولات و افزایش تولید داخلی را فراهم کنند.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع رونمایی از سامانه هوشمند بازاریابی اشاره کرد و گفت: این سامانه به صورت هوشمند بازاریابی صادرات محصولات استان فارس را انجام می‌دهد؛ هر چند مذاکراتی هم برای ارایه خدمات بیشتر با اتاق‌های بازرگانی دیگر استان‌ها انجام خواهد شد تا صادرات به کشورهای دیگر مخصوصاً کشورهای همسایه افزایش یابد.

ایمانیه در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به اینکه ارزیابی‌تان از نمایشگاه و ظرفیت‌های ارائه شده استان فارس در آن چه بوده است، گفت: واقعیت این است که فارس استانی سرشار از نعمات و توانمندی‌هاست و طبیعتاً در عرصه‌های مختلف گردشگری، کشاورزی، صنعت، معدن، پزشکی، علمی و... حرف‌های زیادی برای گفتن دارد؛ از همین‌رو به اعتقاد من اگر به جای یک غرفه در نمایشگاه همه فضا را هم دراختیار استان فارس قرار دهند باز هم حرف برای گفتن داریم.

وی با اشاره به اینکه غرفه استان فارس یکی از شلوغ‌ترین و پر رفت و آمدترین غرفه‌های نمایشگاه به لحاظ حضور هیئت‌های تجاری داخلی و خارجی بوده است، گفت: باید در پایان نمایشگاه تفاهم‌نامه‌ها و قرارهای اولیه با سرمایه‌گذاران و صنعتگران دنبال شود.

استاندار فارس با تاکید بر اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید همه توان خود را برای همکاری با سرمایه‌گذاران و رفع مشکلات آن‌ها برای سرمایه‌گذاری به کار گیرند، تصریح کرد: موانع و بروکراسی‌های اداری باید از پیش پای سرمایه‌گذاران برداشته شود.

 ایمانیه در ادامه سرمایه‌گذاران را نیز مخاطب قرار داد و گفت: دفتر کار من به روی سرمایه‌گذاران باز است و چنانچه با مشکلی مواجه شوند این تعهد را می‌دهم که ظرف ۲۴ ساعت ضمن برگزاری جلسه با مدیر مربوطه، پیگیر رفع مشکلات آن‌ها باشم.

انعقاد تفاهم‌نامه ۵۰۰ میلیون دلاری برای تولید محصولات سلامت‌محور و توسعه مناطق محروم

وی همچنین از انعقاد تفاهم‌نامه ۵۰۰ میلیون دلاری با پارک صنایع پتروشیمی خواجه نصیر خبر داد و گفت: براساس این تفاهم‌نامه مقرر شد تا سقف ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری در مناطق محروم با هدف تولید محصولات دارویی و محصولات سلامت محور مشترک با پتروشیمی انجام شود.

به گفته استاندار فارس هدف دیگر این تفاهم‌نامه توسعه مناطق محروم استان فارس است که از طریق ایجاد واحدهای پتروشیمی محقق خواهد شد. طرف اول این تفاهم‌نامه قرارگاه جهادی سرمایه‌گذاری کوثر و طرف دوم پارک صنایع پتروشیمی خواجه نصیر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد/ آغاز ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار
  • سرمایه‌گذاری ۱۵۰ همتی در صنعت و معدن خراسان رضوی
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه های همکاری است
  • نمایشگاه اکسپو فرصتی برای امضای تفاهم نامه است
  • امضای ۱۸ تفاهم‌نامه بین استان فارس و هیئت‌های خارجی
  • نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است
  • انعقاد ۳۱ تفاهم‌نامه داخلی و خارجی بر مبنای توانمندی‌های فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ۱۰ معدن راکد استان اردبیل احیا می‌شود
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی