Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-01@13:01:39 GMT

دیوار منطقه آزاد اروند آب می رود

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۰۷۷۶۹

دیوار منطقه آزاد اروند آب می رود

اهواز- از سال گذشته که مسئولان بخشی از دیوار حائل میان گمرک منطقه آزاد اروند را برای عبور جریان آب منفجر و آن را بازگشایی کردند تا امروز بخشی از این دیوار آب رفته و از طول آن کاسته شده است.

قدس آنلاین-گروه استان ها: سارقان سود جو که تا پیش از این به هیچ دریچه فاضلابی رحم نکرده و یا هر میله گرد و یا وسیله آهنی را در سطح شهر به سرقت برده و آن را به اسکناس تبدیل می کنند حالا به نظر می رسد که به میله گرد های نهفته در بتن این دیوار چشم دوختند زیرا بخش عظیمی از این دیوار حائل وجود خارجی نداشته و ناپدید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تخریب دیوار حائل

در جریان سیل سال گذشته خوزستان حجم زیادی از روان آب‌ها به‌سمت شهرهای آبادان و اهواز که همسطح دریا و به اصطلاح فلت هستند به راه افتاده بود که برای حفاظت از جان مردم این دو شهر در شورای تأمین استان تصمیم گرفته شده سیلاب به‌ سمت این دیوار ۳۰ کیلومتری که بخش‌هایی از آن در حاشیه جاده است هدایت شود تا از سرعت و قدرت سیل کاسته شود و به همین دلیل بخش‌هایی از این دیوار و جاده حاشیه آن در جریان سیل فوق از بین رفت.

 به‌ گفته مردم، آب سیلاب چندین ماه در پای این دیوارماندگار بوده و به‌علت اینکه این آب اسیدی و شور بود، این مسأله نیز به تخریب بیشتر دیوارها دامن زده است .

میله های به کار رفته در این دیوار ها که با بتن عجین و در هم آمیخته است حال این پرسش را در اذهان تداعی می کند که افراد سارق کجا و چگونه و به چه شکلی نسبت به جداسازی این میله ها اقدام می کنند؟

منطقه آزاد باید پاسخگو باشد

فرماندار ویژه شهرستان آبادان با اشاره به اینکه دیوار به سرقت رفته برای تعیین ضلع شرقی محدوده منطقه آزاد اروند تعریف شده بود، گفت: هنگام وقوع سیلاب سال گذشته در خوزستان برای اینکه منطقه شادگان زیر آب نرود، چند انفجار در جاده شهید وحدتی در حاشیه دیوار شرقی منطقه انجام شد که در پی آن بخش زیادی از دیوار فرو ریخت و در نهایت به سرقت رفت.

سید زین العابدین موسوی با بیان اینکه در حال حاضر شکایاتی در این باره در دادسرای آبادان مطرح شده است، اظهار کرد: به رغم این شکایت اما متولیان امر از جمله سازمان منطقه آزاد اروند و نیروی انتظامی بایستی در این باره پاسخگو باشند.

وی افزود: حراست از اموال و دارایی های دولتی متولی دارد و هر اداره بایستی از اموال در اختیار مراقبت و حراست کند.

هزینه سنگین ترمیم

در همین حال «موعود شمخانی» معاون فنی و امور زیربنایی منطقه آزاد اروند می گوید: بعد از سیل سال گذشته قطعات بتنی که برای دیوار جدا کننده گمرک منطقه آزاد اروند جانمایی شده بود از بین رفت.

وی اذعان می کند: ویرانه‌های حصار منطقه آزاد اروند هرچند جزو دارایی‌های بیت‌المال است اما بعد از تخریب بر اثر سیل به‌دلیل هزینه بالا، ارزش جمع‌آوری نداشت چرا که هزینه جمع‌آوری قطعات حصار تخریب شده بیش از ارزش آنها بود.

وی ادامه می دهد: پس از فرو ریختن دیوار در خصوص حراست از بقایای آن، تفاهمنامه‌ای با نیروی انتظامی منعقد شد و پیرو آن بعد از سرقت انجام شده تعدادی بازداشت شدند و پرونده‌هایی نیز تشکیل و پیگیری حقوقی انجام شد.
شمخانی بیان می کند: بر اساس تفاهمنامه با گمرک جمهوری اسلامی ایران از ۱۳۹۷ تا پایان شهریور ماه ۱۳۹۹ حفاظت و صیانت از این دیوار برعهده این نهاد بوده است.

وی با اشاره به این که حصار فوق در کنار جاده بوده است، تصریح کرد: در جریان سیل سال گذشته و با تصمیم شورای تأمین در خصوص انفجار جاده برای جلوگیری از ورود سیلاب به منطقه، بخشی از این دیوار تخریب شد که هزینه ساخت مجدد آن ۴۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استان خوزستان اروند سرقت منطقه آزاد اروند سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۷۷۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند

به گزارش همشهری آنلاین، برخی محورهای کوهستانی با بارش نخستین برف زمستانی مسدود می‌شوند؛ معمولا اهالی ساکن در مقصد این راه‌ها چند ماهی در محاصره‌اند یا از محورهای دیگری تردد می‌کنند. حالا که فصل بهار رسیده و از سرمای استخوان‌سوز زمستان خبری نیست، این محورها یکی یکی بازگشایی می‌شوند. ما در این گزارش به این محورها و جاذبه‌های گردشگری‌شان سرزده‌ایم.

«تته» تونل برفی و دشت پر گل

یکی از شگفت‌انگیزترین گردنه‌های ایران است؛ گردنه‌ای که برای عاشقان طبیعت به‌ویژه حالا که سراسر دشت‌های اورامانات با گل‌های سرخ پوشیده شده و منظره‌ای بدیع خلق کرده است. ما هم این نوید را به شما می‌دهیم که گردنه تته بعد از چند ماه از 5 اردیبهشت بازگشایی شده و حالا اگر از این گردنه بین مریوان در کردستان و پاوه در کرمانشاه عبور کنید، از یک تونل برفی هم می‌گذرید. این گردنه پیچ در پیچ طولی حدود ۳۰۰۰ متر دارد و در انتهای مسیر به روستای زیبای اورامان‌تخت می‌رسد؛ ارتفاع برف در این مسیر گاهی به ۱۲ متر هم می‌رسد، اما فقط همین نیست، ارتفاع زیاد این گردنه باعث شده که یک منظره زیبا از مرز ایران و عراق و سد دربندیخان پیش روی شما باشد که به راحتی قابل تماشاست.

ببینید:
بازگشایی گردنه معروف پس از ۵ ماه مسدودی + فیلم | ارتفاع برف به چندین متر می‌رسد

تصاویری از برف روبی گردنه تته کردستان | حجم سنگین برف در گردنه + فیلم

«گنجنامه-تویسرکان» اسکی در فصل گرم

گنجنامه- تویسرکان یک محور فرعی است، اما بسته‌شدن این جاده هم از پاییز تا بهار سال بعد ترددها را با چالش مواجه می‌کند. این محور ۲۴کیلومتری جزو مسیرهای فرعی و کوهستانی همدان است و روستاهای منطقه را به همدان متصل می‌کند. گنجنامه- تویسرکان یکی از مسیرهای گردشگری همدان نیز محسوب می‌شود که در مسیر آن، از دیدن یک طبیعت بکر و آب و هوای دلپذیر لذت خواهید برد؛ به‌ویژه اینکه در این مسیر می‌توانید به پیست اسکی تاریک‌دره هم سر بزنید و از پیست چمنی آن هم استفاده کنید. دشت میشان و دهکده گردشگری گنجنامه از دیدنی‌های این منطقه است که حالا با بازگشایی جاده از ۷ اردیبهشت آماده حضور گردشگران هستند.

بیشتر بخوانید:
بازگشایی جاده گنجنامه پس از 5 ماه

«پونل- خلخال» جاده‌ای رو به بهشت

می‌گویند مسیری رو به بهشت است؛ یکی از زیباترین جاده‌های گردشگری که بعد از عبور از روستای گردشگری خوجین و روستای مجره جلوه‌گری می‌کند. این مسیر گردشگری شما را در کمتر از یک ساعت از شهرستان خلخال در اردبیل به رضوانشهر در استان گیلان می‌رساند؛ جاده‌ای که با دره‌های سرسبز، چشمه‌های آب و همچنین آب و هوای مطبوع و خنک در مسیر جنگلی، حال شما را خوب می‌کند. تا چشم کار می‌کند جنگل است و درختان هیرکانی. این جاده هم البته به‌دلیل کوهستانی بودن در روزهای سرد سال بسته است و حالا 20روزی است که دوباره بازگشایی شده و می‌توانید با سفر به آن یک تجربه منحصر به فرد داشته باشید.

بیشتر بخوانید:
ارتفاع برف بهاری در این نقطه به نیم متر رسید + فیلم

«عسل‌کشان» سفر به غار طبیعی برفی

نامش «عسل‌کشان» است و راه ارتباطی ۱۵ روستا با حدود 4500نفر جمعیت با مرکز شهرستان کوهرنگ و دهستان موگویی. عسل‌کشان هر ساله با نخستین بارش برف مسدود می‌شود و تا سال آینده امکان بازگشایی آن وجود ندارد. ارتفاع برف در این منطقه گاهی تا 8متر هم می‌رسد. این گردنه از 25فروردین امسال بازگشایی شده و می‌توانید با عبور از جاده موگویی- چلکرد به غار یخی «چما» سفر کنید که یک غار عظیم از جنس برف است و از انباشت برف و یخ در طول سال‌های زیاد ایجاد شده است‌. دهستان موگویی هم سرشار از زیبایی‌های طبیعی چون طبیعت بکر و روستاهای پلکانی و آبشارهاست که دیدن‌شان خالی از لطف نیست.

ببینید:
برف روبی جاده چلگرد - سرآقاسید در چهارمحال و بختیاری + فیلم | حجم برف را ببینید


«بیژن» برفی‌ترین پیچ ایران

می‌گویند برفی‌ترین پیچ ایران است و همین باعث شده تا حتی در تابستان هم آب و هوای خنک داشته باشد؛ جایی میان اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد در ارتفاع ۳۲۰۰ متری منطقه دنا. ارتفاع برف در این منطقه گاهی به حدود ۸ متر یا بیشتر هم می‌رسد. می‌گویند بیژن نام دلاوری از ایران زمین و در لشکر کیخسرو است که به همراه ۲۹تن از یاران وفادار خود در این منطقه گرفتار سرما و برف می‌شوند و همگی جان می‌سپارند. این مسیر که همین چند روز پیش بازگشایی شده، بزرگ‌ترین گردنه ماشین‌رو در ایران است و اگر خوش‌شانس باشید می‌توانید عشایر و چادرهای زیبایشان را هم در این گردنه ببینید. به علاوه، منطقه حفاظت شده دنا در همین نزدیکی است.

کد خبر 848143 برچسب‌ها برف سفر - گردشگری خبر مهم

دیگر خبرها

  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند سبب ناهماهنگی در اجرای امور کارگری
  • این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • موعود شمخانی دستگیر شد
  • بازداشت موعود شمخانی تأیید شد
  • بازداشت «موعود شمخانی» تأیید شد
  • بازداشت فامیل شمخانی به اتهام رشوه ؟
  • برنا : بازداشت برادرزاده شمخانی
  • بازداشت موعود شمخانی تایید شد