Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان با توجه به اعلام هشدار آلودگی هوا و شرایط پایداری نسبی جو در شهرهای صنعتی استان خوزستان از جمله آبادان، توصیه‌هایی را ارائه داد.

جعفر ربیحاوی در گفت و گو با خبرنگار برنا در آبادان اظهار کرد: با توجه به کاهش کیفیت هوا در تا حد"ناسالم برای گروه‌های حساس" در بعضی شهرهای خوزستان از جمله آبادان از تاریخ دوشنبه 6 بهمن لغایت چهار‌شنبه هشت بهمن ماه و تداخل شرایط موجود با بیماری کرونا به منظور حفظ سلامت و بهداشت عمومی، توصیه‌های بهداشتی و خود مراقبتی در مواجهه با شرایط اضطرار آلودگی هوا و شرایط پایدار جوی در کنار رعایت پروتکل‌های بهداشتی اعلام‌ شده، به کار گرفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ضمن تاکید بر کاهش تردد خودروهای شخصی و کاهش استفاده از خودروهای تک سرنشین و استفاده از وسایل نقلیه عمومی، گفت: عدم توقف بی‌ مورد یا طولانی‌ مدت در ارتفاعات به دلیل محبوس شدن هوا در شرایط پایداری جوی، به‌ کارگیری تمهیدات لازم توسط اداره راهنمایی و رانندگی در جلوگیری از ازدحام و ایجاد ترافیک در خیابان‌های پرتردد و عدم خروج غیر ضروری از منزل و محل کار به خصوص گروه‌های حساس از جمله  افراد مسن، کودکان، زنان باردار، بیماران قلبی و ریوی و مبتلایان به آسم و آلرژی و افرادی که از لنز چشمی استفاده می‌کنند، از جمله مواردی هستند که در این ایام باید رعایت شوند.

مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: تاکید می‌شود تمام درها و پنجره‌ها و منافذ ساختمان محل زندگی(خانه و محل کار) کاملا بسته نگه داشته شود و از باز و بسته شدن بیش از حد در ورود و خروج خودداری شود و برای تهویه‌ی هوا از شیوه های دیگر و جایگزین استفاده شود.

همچنین خودداری از فعالیت‌های شدید بدنی در تمام اوقات بروز پدیده مانند ورزش‌های سبک و سنگین از دیگر مواردی بود که ربیحاوی به آن اشاره و بیان کرد: کارکنانی که به واسطه شغلی بیشتر در معرض گرد و غبار قرار دارند، حتما از وسایل حفاظت فردی استفاده کنند، این نکته فراموش نشود که عدم مصرف سیگار و قلیان در شرایط بروز پدیده باعث کاهش اثرات نامطلوب آلاینده‌ها می‌شود و بر عکس باعث تشدید اثرات آلاینده‌ها می‌شود. برای یک تغذیه مناسب در شرایط بروز پدیده مصرف شیر و ماست کم‌چرب و میوه و سبزیجات تازه برای دفع سموم از بدن توصیه می‌شود.

این مقام مسوول دانشکده علوم پزشکی آبادان ادامه داد: استحمام و شستشوی کامل بدن و لباس‌ها پس از هر بار خروج از منزل به دلیل جذب ذرات ریز ناشی از آلودگی هوا روی بدن لازم و ضروری است، به علت بخارات حاصل از مواد پاک‌کننده شیمیایی و گند زدا حتی‌الامکان از مصرف این مواد در شرایط بروز پدیده خودداری شود و چنانچه از وسایل گرمایشی استفاده می‌شود، نسبت به سالم بودن و هدایت مناسب دودکش آن اطمینان حاصل شود.

بچاری اضافه کرد: کارکنان شهرداری در فضای سبز و خدمات شهری حتما از کلاه و دستکش و ماسک استاندارد استفاده کنند و لازم است که این وسایل حفاظت فردی در اختیار آنان قرار گیرد. عملیات جمع‌آوری، حمل و نقل و دفن مواد پسماند شهری به صورت اصولی انجام پذیرد و از تلنبار و پخش زباله در سطح معابر عمومی و از آتش زدن زباله در محل دفن جلوگیری شود.

مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان در پایان به جلب همکاری و مشارکت عمومی در عدم انجام فعالیت‌هایی نظیر ایزوگام در روزهای وجود وارونگی دما اشاره کرد و افزود: افراد در صورت مواجهه با تنگی نفس و هر گونه ناراحتی قلبی عروقی، سریعاً به نزدیک‌ترین مرکز بهداشتی درمانی یا بیمارستان مراجعه کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آلودگی هوا هشدار خود مراقبتی توصیه ها دانشکده علوم پزشکی آبادان بروز پدیده آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۷۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر حسن نجفی افزود: هدف از انعقاد این تفاهم نامه‌ها جلب مشارکت، همکاری و همراهی مردم در تصمیم سازی، تصمیم گیری، نظارت و اجرای برنامه‌های حوزه سلامت می‌باشد. وی اظهار داشت: این تفاهم نامه‌ها با حلقه میانی و گروه مردمی قرارگاه تحول اجتماعی، مدرسه تشکیلاتی اسلامی مضمار، انجمن حقوق شهروندی ندای رسای عدالت، شورای مردمی منطقه صفائیه، شرکت فناور آتی سلامت ایساتیس، شورای مردمی محله محمودآباد، قرارگاه جهادی شهید ابراهیم هادی، شورای مردمی محله صدرآباد و قرارگاه محله اسلامی حضرت بقیه الله (عج) به امضاء رسید. دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد به منظور مردمی سازی سلامت، تا کنون با ۱۸ حلقه میانی و گروه‌های مردمی تفاهم نامه منعقد کرده است.

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • هشدار به اتحادیه اروپا درباره مصادره دارایی‌های روسیه
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند
  • آلودگی هوا در ۵ شهر خوزستان
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان
  • ثبت آلودگی هوا در برخی شهرهای خوزستان
  • جزئیات آلودگی هوا در شهرهای خوزستان
  • امضای ۹ تفاهم نامه با حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با هدف مردمی سازی سلامت
  • تشکیل کمپین آموزشی و مراقبتی‌های بهداشتی سالمندان در آبادان