Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-06@03:52:44 GMT

خودروسازان ایمنی خودروها را افزایش دهند

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۰۷۹۷۴

وزیر راه گفت: من نگفتم خودرو‌های ما غیر استاندارد است، اما از صنعت خودروسازی انتظار داریم ایمنی خودروها را افزایش دهد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

به نقل از مهر، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی ظهر امروز در حاشیه جلسه کمیسیون ایمنی راه‌ها درباره کاهش میزان تلفات جاده‌ای اظهار کرد: جریان تصادفات و تلفات جاده‌ای از سال ۹۵ و ۹۶ معکوس شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سال ۹۷ دوباره شاهد رشد تلفات جاده‌ای بودیم، اما از سال ۹۸ با همکاری پلیس و راهداری، رشد تلفات جاده‌ای متوقف شد و تصادفات کاهش یافت.

وی ادامه داد: ۸۶ درصد از تصادفات جاده‌ای به دلیل خواب‌آلودگی و عدم توجه به جلو راننده است.

اسلامی گفت: در سال ۹۹ با آوردن بخش‌های فرهنگی و آموزشی و وزارت آموزش و پرورش به حوزه ایمنی جاده‌ای و مطرح کردن ایمنی راه‌ها در سامانه "شاد" که با استقبال دانش آموزان روبرو شد، شاهد کاهش تلفات جاده‌ای بوده ایم.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: همزمان با اقدامات فرهنگی، اقدامات فنی هم انجام دادیم که رفع ۲۵۱ نقطه حادثه‌خیز جاده‌ها در سال‌های ۹۸ و ۹۹ در دست اقدام بود که از این تعداد، ۲۰۰ نقطه در جاده‌ها اصلاح شده و مابقی با کنترل انتظامی و حضور پلیس مدیریت می‌شود، بنابراین هیچ نقطه‌ای در جاده‌ها نداریم که جاده عامل تلفات جاده‌ای باشد.

اسلامی درباره کاهش تردد‌های جاده‌ای بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا بیان کرد: در اوج تردد‌ها در سال‌های گذشته، یک میلیون و ۷۰۰ هزار دستگاه تردد در شبانه روز داشتیم، اما با مصوبه ستاد کرونا این رقم در حال حاضر به یک میلیون و ۳۰۰ هزار تردد خودرو در شبانه روز کاهش یافته است.

وی بیان کرد: قرارگاه مشترک هلال احمر، پلیس راهور، اورژانس و سازمان راهداری برای استقرار در جاده‌ها به صورت مشترک به زودی راه اندازی می‌شود.

اسلامی همچنین درباره ایمنی خودرو‌های داخلی افزود: من نگفتم خودرو‌های ما غیر استاندارد است، اما از صنعت خودروسازی انتظار داریم ایمنی خودروها را افزایش دهد؛ باید سازمان استاندارد و وزارت صمت، کنترل کیفیت و ایمنی خودرو‌های تولید داخل را بیشتر کنند.

اسلامی همچنین درباره منع تردد ساعتی هم گفت: در بهترین شرایط ۳۷۰ تردد در ساعت داشتیم که با محدودیت‌های ستاد کرونا در حال حاضر به ۲۹۰ تا ۳۰۰ تردد در ساعت کاهش یافته است.

وی همچنین درباره کنترل رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی رانندگان و دیگر فعالان حمل و نقل عمومی گفت: طبق پروتکل‌ها اگر فردی بلیت سفر خریداری کند در صورتی که بر روی کد ملی مسافر سابقه کرونا ثبت شده باشد به او بلیت ارائه نمی‌شود.

اسلامی گفت: از ابتدای آبان ماه که ستاد کرونا تشدید رعایت پروتکل‌های بهداشتی در حمل و نقل عمومی را تصویب کرده، بیش از ۲ هزار برخورد با شرکت‌های حمل و نقل مسافر در گونه‌های مختلف حمل و نقلی صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه هرجا مردم تخلفات را گزارش دهند برخورد می‌کنیم، یادآور شد: با هر گونه تخلف در حوزه هوایی و جاده‌ای هم برخورد خواهد شد و نظارت کامل بر اجرای فاصله گذاری اجتماعی وجود دارد.

برچسب ها: وزیر راه ، محمد اسلامی ، حوادث جاده ای ، ایمنی راه ، تصادفات ، نقطه حادثه خیز ، کرونا ، حمل و نقل عمومی ، سفر

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: وزیر راه محمد اسلامی حوادث جاده ای ایمنی راه تصادفات نقطه حادثه خیز کرونا حمل و نقل عمومی سفر تلفات جاده ای ایمنی خودرو حمل و نقل وزیر راه جاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۷۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید اسکندر موسوی‌زاده گفت: اغلب عشایر خوزستان به مناطق ییلاقی کوچ کردند و از استان خارج شدند، اما عده‌ای از عشایر شهر‌های دزفول و اندیمشک دچار مشکلاتی شدند.   وی با بیان اینکه جاده‌های عشایری دزفول و اندیمشک بر اثر بارندگی آسیب دیدند، افزود: این شرایط به لوازم چند خانوار عشایری در منطقه پشمینه‌زار اندیمشک خسارت زد و موجب تلف شدن تعدادی از احشام آنها شد.   موسوی زاده می‌گوید: تکمیل جاده‌های عشایری مورد تاکید است که پس از بارندگی اقدام به بازگشایی خواهد شد.   مدیرکل امور عشایر استان خوزستان ادامه داد: جاده‌های عشایری سردشت دزفول و الوار گرمسیری اندیمشک مسدود شدند و مسیر دسترسی به عشایر آیت مناطق قطع شده که در حال حاضر امکان بازگشایی مسیر‌ها وجود ندارد.   وی با تاکید بر اینکه بازگشایی جاده‌های عشایری پس از پایان بارندگی امکان‌پذیر است، گفت: مورد جدی از آسیب به عشایر بر اثر بارندگی گزارش نشده که در صورت اطلاع اقدامات لازم انجام خواهد شد.   به گفته موسوی زاده؛ بازدید از مناطق عشایری که بیشترین میزان بارندگی را در روز‌های اخیر تجربه کردند، همچنان ادامه دارد.   جمعیت جامعه عشایری که در این فصل در خوزستان ساکن هستند حدود ۴۰ هزار خانوار و ۲۰۰ هزار نفر است.

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • کاهش ۱۰ درصدی تلفات جاده‌ای در تعطیلات جاری/ فوت ۱۰۹ نفر 
  • تصاویری از بلایی که سیلاب شبانه بر سر اتوبان معروف تهران آورد
  • بلایی که سیلاب شبانه بر سر اتوبان معروف تهران آورد
  • گرفتار شدن خودرو‌ها در گل و لای در بزرگراه خرازی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان
  • توقف تردد خودروها در بعضی از خیابان های شهر ایلام به اثر سیلاب
  • ۶۵ درصد تلفات جاده ای گیلان راکب موتورسیکلت و عابران پیاده هستند