Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مریم اسماعیلی فرد بعد از ظهر سه‌شنبه از آغاز به کار فاز اول طرح ارتقای تاب‌اوری در استان البرز خبر داد.

وی هدف از اجرای این طرح را تقویت تعاملات اجتماعی در جوامع محلی به منظور غلبه بر چالش‌های اجتماعی و افزایش میزان مشارکت جامعه محلی در برنامه‌ریزی‌ها و مدیریت امور شهری و کاهش آسیب‌های اجتماعی عنوان کرد، افزود: اجرای این طرح با حمایت اعتباری معاونت زنان ریاست جمهوری و استانداری البرز در مناطق حاشیه نشین استان اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این طرح با همکاری کانون رشد خلاق و ۲۴ تسهیل گراز ۱۳ سمن در ۱۲ محله در قالب تسهیلگری برگزار می‌گردد.

مدیر کل امور زنان و خانواده استانداری البرز با بیان اینکه همزمان با آغاز به کار فاز اول سومین دوره طرح ارتقا تاب آوری زنان در معرض آسیب مناطق حاشیه نشین افراد تاب آور توانایی انتخاب راه حل های مناسب‌تر تا حصول به نتیجه بهتر دارند؛ افزود: مهارتهای تاب آوری در شرایط بحران کرونا بویژه در سکونتگاههای غیر رسمی حائز اهمیت مضاعف است.

وی همچنین تصریح کرد: از آنجایی که مقابله و حل مشکلات موجود نیازمند ارائه آموزش‌های تاب آوری اجتماعی است با دقت نظری که انجام گرفته افرادی که در مجموعه سمن‌های اجتماعی فعالیت دارند به عنوان تسهیلگر محلی انتخاب و آموزش داده شده اند تا بتوانند این آموزش‌ها را به نحو صحیح به جامعه هدف طرح منتقل کنند.

اسماعیلی فرد افزود: این آموزش‌ها بیشتر با هدف ارتقای سطح توانمندی افراد است چراکه در مفهوم تاب آوری اینطور بیان می‌کنیم که اشخاص بتوانند ضمن غلبه برمشکلات خود به کمک دیگران نیز بیایند.

وی افزود: با توجه به شرایط موجود بحران کرونا، مقرر شده است کارگاه‌ها به صورت گروه‌های کوچک و با اجرای کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود.

کد خبر 5131540

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری البرز شهرستان کرج روستا ویروس کرونا دهه فجر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه بوشهر گرگان کرمانشاه شیوع کرونا شیراز شهرکرد شهرستان کرج بارش برف آلودگی هوا مشهد تاب آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۸۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سیدهادی موسوی در خصوص اجرای طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی گفت: در راستای اجرای تدابیر سلسله مراتب فرماندهی در فراجا و شهردار تهران، این یگان حسب وظیفه ذاتی خود پشتیبانی انتظامی لازم از واحدهای اجرایی و عملیاتی شهرداری تهران را در سازمان مدیریت پسماند و سازمان خدمات اجتماعی در طرح جمع آوری متکدیان، افراد کارتن‌خواب، معتادان متجاهر، کودکان کار و زباله‌گردهای غیرمجاز از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران در دستور کار خود قرار داد.

فرمانده یگان حفاظت شهرداری تهران در تشریح جزئیات اقدامات این یگان در حوزه برخورد و ساماندهی پدیده کودکان کار بیان کرد: در راستای ساماندهی کودکان کار که افراد زیر ۱۸ سال در این گروه قرار می‌گیرند و بیشتر تکدی‌گری و دستفروشی می‌کنند یا شیشه خودروها را پاک و یا اسپند دود می‌کنند، هزار و ۱۹۶ نفر از سطح مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

موسوی با تأکید بر اینکه در میان افراد جمع‌آوری شده ۹۸۴ نفر دارای تابعیت کشورهای افغانستان و پاکستان را دارند که شامل ۹۵۱ نفر دارای تابعیت افغانستان و ۳۳ نفر دارای تابعیت پاکستان است، ادامه داد: از میان کل افراد جمع‌آوری شده ۸۹۷ نفر پسر و ۲۹۹ دختر بودند.

وی در ادامه یادآور شد: از مجموع هزار و ۱۹۶ نفر جمع‌آوری شده که ۱۷۵ نفر زیر ۶ سال، ۶۶۲ نفر بین ۶ تا ۱۲ سال، ۲۸۰ نفر بین ۱۲ تا ۱۵ سال و ۷۹ نفر بین ۱۵ تا ۱۸ سال مشغول به فعالیت در سطح شهر بودند که این افراد توسط عوامل یگان حفاظت شهرداری تهران جمع‌آوری شدند.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهر، موسوی با بیان اینکه از تعداد افراد جمع‌آوری شده در پایتخت ۲۱۲ کودک نیز تابعیت ایرانی داشتند، گفت: در جریان عملیات ساماندهی آسیب‌های اجتماعی با محوریت ساماندهی کودکان کار، ۸۳ مورد پدیده مادر و کودک و ۷۵ مورد نیز پدیده پدر کودک مشاهده شد که این تعداد نیز با قرارگیری در گروه آسیب‌های اجتماعی بزرگسالان جمع‌آوری شدند.

کد خبر 6091926

دیگر خبرها

  • سومین جشنواره ملی تئاتر خیابانی رضوی به شناخت ابعاد شخصیت امام رضا (ع) نزدیکتر شد
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • همایش اعطای جوایز شصت و دومین دوره جایزه البرز برگزار می شود
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • فرش، سفیر فرهنگی ایرانیان در دنیا/ هنرمندانی که رج به رج عشق می‌بافند
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • بیمه البرز، حامی چهل و چهارمین دوره جام جهان پهلوان تختی