Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صداي ايران، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، درباره حادثه رخ داده برای کانکس منطقه کنگرستان توضیح داد و گفت: این کانکس محل اسکان یک معلم بوده است .

طی روزهای اخیر، خبر برخورد صاعقه و آتش سوزی یک مدرسه کانکسی در ساعت ۲۲ روز سه شنبه ۳۰ دی ماه، در منطقه عشایری استان خوزستان که منجر به سوختگی سه معلم شده بود منتشر و افکار عمومی را جریحه دار کرد و فوت یکی از معلمان در صبح امروز بر عمق درد این حادثه افزود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نوشته ایسنا، روز گذشته وزیر آموزش و پرورش سوختن سه معلم در این آتش سوزی را یک حادثه دانست که ممکن است در هر زمانی و در هر نقطه از کشور چنین حادثه‌ای اتفاق بیفتد و گفت: اولویت اولمان این است که همه دانش آموزان از امکان آموزش برخوردار باشند، حتی اگر در چادر یا کانکس و واحد استیجاری باشد. در درجه اول باید اطمینان یابیم هیچ دانش آموزی از آموختن محروم نخواهد شد؛ در گام دوم باید برای اصلاح فضای آموزشی اقدام کنیم.

حاجی میرزایی این را هم اضافه کرد که سال گذشته و امسال تمام مدارس خشت و گلی را جمع آوری کردیم و مدارس کانکسی و سنگی کاهش یافته و به تدریج متناسب با اولویت‌ها پیش می‌رویم.

اظهارات خالی از همدردی و قبول مسئولیت وزیر آموزش و پرورش و عدم ملاقات با این معلمان در سفر استانی اش به خوزستان انتقاداتی را از سوی جامعه فرهنگیان به دنبال داشت.

مهراله رخشانی‌مهر، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، درباره حادثه رخ داده برای کانکس منطقه کنگرستان توضیح داد و گفت: این کانکس محل اسکان یک معلم بوده است و مدیر بحران استانداری خوزستان هم اعلام کرده است که آتش سوزی به علت صاعقه نبوده و گویا معلمی در آنجا ساکن بوده و دو معلم دیگر در آن شب مهمانش بوده اند.

وی افزود: مدیر بحران استانداری خوزستان همچنین گفته است که حادثه ساعت ۱۰ شب اتفاق می‌افتد و هیچ گونه اثری از برخورد صاعقه با سقف کانکس یا آنتن تلویزیون نیست و در داخل کانکس یک گاز پیک نیکی روشن کرده بودند. همچنین، چون سه وعده غذای گرم در روز به معلم می‌رسانده‌اند نیازی به پیک نیک برای گرم کردن غذا هم نبوده و برای گرمایش از آن استفاده نمی‌کردند.

رخشانی مهر با بیان اینکه حادثه رخ داده در این کانکس ارتباط مستقیمی با مدارس و سازمان نوسازی مدارس ندارد گفت: کانکس اخیر هم قاعدتا کاربری آموزشی نداشته، چون محل اسکان معلم بوده، اما به هر صورت اتفاق بدی بود و ما بابت اتفاقی که افتاده بسیار متاسفیم، این معلم‌ها همکاران ما بودند؛ اگرچه می‌گوییم آنجا دانش آموز و مدرسه نبوده، اما این اتفاق برای هرکس و به هر علتی بیفتد جای تاثر و تاسف دارد.

وی در ادامه درباره وضعیت مدارس کانکسی نیز اظهار کرد: ناچاریم در مناطق صعب العبور که امکان حمل مصالح و ساخت مدرسه نیست و جمعیت دانش آموزی ۳، ۵ و حداکثر ۱۰ نفر است، مدارس کانکسی داشته باشیم.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور دربار ه ایمنی کانکس‌ها گفت: کانکس مصالح پیش ساخته است و عمر مفیدش ۱۰ تا ۱۵ سال است. شاید یکی از روش‌ها این باشد که کانکس را بعد از اتمام عمر مفید جایگزین کنیم، اما مهمتر استفاده از کانکس‌های استاندارد آموزشی است. البته، چون افراد و خیرین در بخش‌های مختلف در مواقع بحران همچون سیل و زلزله در گیر تامین کانکس می‌شوند ممکن است شماری از مدارس کانکسی ما هم کاربری آموزشی نداشته باشند و ابعاد و جنس ورقشان مناسب نبوده و برای آموزش طراحی نشده باشند.

رخشانی مهر تاکید کرد: کانکس‌های کلاس درسی که خود سازمان نوسازی تهیه کرده ایمن هستند، استاندارد آموزشی دارند، عایق صوت و حرارت هستند و استاندارد‌های لازم برای ایمنی در برابر صاعقه را دارا هستند. منتها همانطور که گفته شد برخی از این کانکس‌ها را یا اداره کل آموزش و پرورش استان تهیه کرده یا خیرین تامین کرده اند. ممکن است آن‌هایی که اینگونه هستند شرایطشان متفاوت باشد.

وی ادامه داد: امسال یک محور همایش معماری ایرانی مدرسه ایرانی را به همین موضوع مدارس عشایری اختصاص داده ایم و اگر پیشنهادات خوبی از مجموعه دانشگاهی بگیریم شاید مسئله مدارس عشایری را هم حل کنیم. قبلا کلاس‌ها، چادر بود و استاندارد را بالا بردیم به کانکس رسیدیم و اگر ایده‌های خوب برسد به سمت ایده‌های جدید می‌بریم.





منبع: صدای ایران

کلیدواژه: آتش سوزي كانكس سازمان نوسازی مدارس کانکسی کانکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۸۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال بزرگترین استخدام تاریخ کشور رخ خواهد داد، گفت: در صورتی که از تمام ظرفیت‌ها استفاده شود ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند.

رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش امروز (سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در جریان برنامه پاسخگویی وزارت آموزش و پرورش به درخواست‌های مردمی در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری در جمع خبرنگار در مورد هزینه‌های مدارس غیر دولتی و کیفیت تدریس در مدارس دولتی، گفت: سیاست ارتقا کیفیت آموزش و تقویت مدارس دولتی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفته است و اقدامات متعددی از جمله نحوه سازماندهی نیروی انسانی، نحوه تخصیص سرانه‌های دانش‌آموزی، نوسازی مدارس در دستور کار قرار گرفته و در این موارد اولویت با مدارس دولتی است.

به گزارش فارس، وی افزود: ۱۹ هزار مشاور، مربی تربیت‌بدنی و مربی پرورشی در دستور جذب داریم و در این مورد هم اولویت با مدارس عادی دولتی است، بنابراین باید سطح کیفیت مدارس بالا رود.

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: با یک عقب‌ماندگی طولانی روبه‌رو هستیم که امیدواریم با سرعت بالا جبران شود، از خانواده‌ها تقاضا دارم برای رفع مشکلات مدارس پیش قدم باشند، زیرا مدیران مدارس به کمک آن‌ها در انجمن اولیا و مربیان نیازمند هستند.

سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی تا سال تحصیلی جدید ایجاد می‌شود

صحرایی ادامه داد: درباره هزینه مدارس غیردولتی باید بگویم که این هزینه توسط قانون تعیین می‌شود، زیرا آموزش و پرورش در این خصوص مبلغ تعیین نمی‌کند و مطابق الگویی که در قانون معین شده این هزینه‌ها مشخص می‌شود و لذا آموزش و پرورش در این باره به طور جدی در کنار خانواده‌ها خواهد بود.

وی افزود: امسال به موجب قانون سامانه‌ای راه‌اندازی خواهد شد که تمام هزینه‌ها به طور شفاف در آنجا ذکر خواهد شد و تمامی هزینه‌ها نیز از طریق همین سامانه گرفته خواهد شد.

وزیر آموزش و پرورش درباره رفاهیات معلمان و تاسیس سازمان رفاهی، بیان کرد: لایحه پیش نویس تاسیس سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تقدیم دولت شد و چندین جلسه در کمیسیون‌های مرتبط بحث شد، اما موانع قانونی دیگری برای تاسیس سازمان جدید وجود دارد که این موارد در کمیسیون سرمایه انسانی دولت بحث و مقرر شد که این پیشنهاد به شورای عالی اداری برود و با ارتقای وضعیت موجود، چنین سازوکاری طراحی شود.

صحرایی ادامه داد: تا زمانی که سازمان رفاهی و اقتصادی معلمان تاسیس بشود، ما پیامد آن را در شرایط فعلی دنبال می‌کنیم به عنوان مثال امکاناتی که در اختیار داریم شبکه بشود و معلمان از سراسر کشور بدانند که در کدام شهر‌ها مراکز رفاهی وجود دارد تا بتوانند سفر کنند؛ تهیه این سامانه ملی در دستور کار قرار گرفته است و در عید نوروز بیش از دو میلیون و ۴۰۰ هزار نفر در مراکز رفاهی و در مدارس اسکان داده شدند.

۸۰ درصد صندوق ذخیره فرهنگیان بورسی می‌شود

وزیر آموزش و پرورش درباره روند فعالیت صندوق ذخیره فرهنگیان، اظهار کرد: صندوق در اجرای ارزش مالکانه گام موفقی را برداشت و به تازگی سهم بازنشستگان را به سرعت پرداخت می‌کند؛ همچنین قرار است شرکت‌های زیان‌ده تعیین تکلیف شوند.

وی تصریح کرد: در برنامه هفتم حکمی تصویب شد تا ۸۰ درصد صندوق ذخیره فرهنگیان در طول برنامه بورسی شود و این مقدمه اصلی شفاف شدن وضعیت است.

صحرایی درباره گزینش فرهنگیان و توجه به سلامت روان آن‌ها دراین خصوص بیان کرد: به طور کلی مسئله گزینش معلم و انتخاب معلم نیکو، کار مهم و جدی است که دولت‌ها باید به آن توجه کنند، انتخاب صحیح و خردمندانه معلم مبتنی بر استعداد و علاقه بسیار مهم بوده که در دستور کار ما است، سال گذشته با شیوه جدیدی الگوی گزینش معلمان را مبتنی بر کانون‌های ارزیابی پایه گذاری کردیم، برای امسال نیز این تجربه را در اختیار داشته و به شیوه دقیق و صحیح‌تری این کار را انجام خواهیم داد.

۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه امسال بزرگترین استخدام تاریخ کشور رخ خواهد داد، گفت: بیش از ۷۲ هزار و ۱۹ معلم جدید در سه گروه مربیان پرورشی، معلمان ابتدایی و دبیران و هنرآموزان استخدام خواهیم داشت و این غیر از حدود ۲۰هزار فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است که جذب می‌شوند؛ به عبارتی در صورتی که از تمام ظرفیت‌ها استفاده شود ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند.

صحرایی با بیان اینکه دیروز رییس جمهور در دیدار فرهنگیان و تجلیل از معلمان نمونه کشور یک جلسه اختصاصی برای دانشگاه فرهنگیان تشکیل دادند، گفت: رئیس جمهور در این جلسه حدود دو ساعت درباره دانشگاه فرهنگیان مطالبی را بیان کردند و مسئله فضای دانشگاه فرهنگیان تا حد زیادی حل شد.

وزیر آموزش و پرورش در پایان با بیان اینکه مسئله مهم دانشگاه فرهنگیان کمک به اعتبارات آن است، تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳ اعتبارات دانشگاه فرهنگیان جهش خوبی نسبت به گذشته کرده است، مسئله دیگر تامین نیروی انسانی برای دانشگاه فرهنگیان است که در سال جدید قریب به ۲۰۰۰ استاد و کارمند جدید به دانشگاه فرهنگیان ملحق خواهند شد که برخی استخدام جدید و برخی تبدیل وضعیت هستند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: سايه دانشگاه فرهنگيان بر سر آموزش و پرورش وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند

دیگر خبرها

  • آتش سوزی شهرک امام زاده ابراهیم بدون خسارت جانی
  • از معلمان امین شهر، قدردانی شد
  • زنگ سپاس معلم در مدارس آبادان نواخته شد
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها / معلمان بجنوردی از سختی‌های شغل‌شان می‌گویند
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • زنگ سپاس معلم در مدارس همدان نواخته شد
  • مدارس کانکسی در زنجان به حداقل ممکن رسیده است
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مدارس خوزستان
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در آذربایجان شرقی