Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@02:24:40 GMT

بانک اطلاعاتی مجرمان تکمیل شد

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۰۸۸۲۴

بانک اطلاعاتی مجرمان تکمیل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمد قنبری اظهار داشت: بر روح بلند و ملکوتی حضرت امام خمینی (ره) درود و رحمت می‌فرستیم و یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی، دوران دفاع مقدس، مدافعان حریم نظم و امنیت به ویژه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی را گرامی می‌داریم و برای فرماندهی معزز کل قوا مقام معظم رهبری مدظله العالی آرزوی طول عمر توأم با صحت و سلامتی داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه معمولاً امنیت از دو دیدگاه عینی و ذهنی مورد تحلیل و ارزیابی قرار می‌گیرد، توضیح داد: بعد عینی امنیت در واقع موضوعات و مولفه‌هایی است که مشهود و در واقعیت وجود دارد (واقعیت‌هایی که در عیان و پنهان مشهود و ملموس است)، در حالی که منظور از بعد ذهنی امنیت، احساس امنیتی است که در ذهن و باور مردم وجود دارد؛ اگر مردم احساس آرامش کنند این موضوع یعنی احساس امنیت به وضوح نمایان می‌شود.

تشریح عملکرد ۱۰ ماهه

سردار قنبری در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح عملکرد پلیس آگاهی ناجا طی ۱۰ ماهه اخیر پرداخت و افزود: خوشبختانه از بعد عینی امنیت در شرایط مطلوبی قرار داریم و تلاش ما نیز توسعه روزافزون امنیت عینی و ذهنی در جامعه است.

رئیس پلیس آگاهی ناجا با اشاره به سهم ۹۲.۳ درصدی سرقت‌ها از کل جرایم خاطر نشان کرد: از این سهم اشاره شده؛ ۹۸ درصد سرقت عادی محسوب می‌شود و از این ۹۸ درصد سرقت‌ها؛ سهم سرقت‌های خرد ۴۸ درصد و سهم سرقت‌های مهم اعم از سرقت منزل، خودرو و مغازه و … ۴۲ درصد است.

این مقام انتظامی در توضیح بیشتر ادامه داد: پیش تر اشاره کردم که ۹۲.۳ از مجموع کل جرایم، سهم سرقت‌ها است، در میان جرایم، جعل و کلاهبرداری سهم ۷.۳ درصدی دارد (۵ درصد کلاهبرداری و ۲.۳ درصد جعل)، جرایم جنایی نیز شامل سرقت‌های مسلحانه، قتل عمد، آدم ربایی، تجاوز به عنف و … در میان کل جرایم سهم ۴ دهم درصدی دارند.

وی در توضیح روند کشفیات پلیس اشاره کرد: در حوزه سرقت‌ها حدود ۷۱.۱ درصد کشفیات داشته ایم که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته میزان کشفیات در حوزه سرقت افزایش داشته است، سهم کشفیات سرقت خرد بیش از ۷۳.۵ درصد است، همچنین سرقت‌های به عنف با سهم ۷۵ درصدی و سرقت‌های مسلحانه با سهم ۷۶.۲ درصدی را به خود اختصاص داده اند.

افزایش کشفیات در حوزه سرقت

سردار قنبری با بیان اینکه طی ۱۰ ماهه سال جاری در مجموع کل سرقت‌ها ۹ درصد افزایش وقوع داشته ایم، تاکید کرد: البته باید بگویم علیرغم افزایش سرقت‌ها، کشفیات پلیس نیز ۱۶.۲ درصد افزایش داشته است.

این مقام انتظامی با اشاره به راه اندازی قرارگاه مبارزه با سرقت عنوان کرد: راه اندازی این قرارگاه به معنا تمرکز پلیس در پیشگیری از وقوع سرقت، افزایش کشفیات و تعیین سهم و نقش سازمان‌های برون سازمانی و غیر پلیسی در وقوع برخی جرایم چون سرقت است.

رئیس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه با شیوه‌های علمی و بهره وری از تجهیزات نوین و به روز در صددیم که جرایم را کشف کنیم، خاطر نشان کرد: در ۱۰ ماهه سال جاری میزان کشفیات قتل‌ها ۹۷.۴ درصد و آدم ربایی ۱۰۰ درصد بوده است و به طور کلی باید بگویم در مجموع جرایم جنایی ۹۶.۹ درصد کشف جرم داشته ایم.

این مقام انتظامی در پاسخ به سوالی مبنی بر روند استرداد اموال مکشوفه به مال باختگان عنوان کرد: این موضوع یکی از رویکردهای جدی پلیس آگاهی ناجاست و در اثبات این ادعا با راه اندازی سامانه «نما» در تلاشیم که فرآیند استرداد اموال به مال باختگان هر چه سریع‌تر اتفاق بیفتد، البته با تعیین سازوکارهایی به دنبال به روز رسانی این سامانه هستیم.

کاهش فاصله وقوع جرم تا کشف

وی تاکید کرد: مبنای عمل ما در پلیس آگاهی ناجا افزایش سرعت کشف (کاهش زمانی فاصله وقوع جرم تا کشف) است؛ یعنی در صددیم ضمن کاهش زمان کشف، کشفیات به صورت کامل اتفاق بیفتد؛ یعنی اموال مکشوفه به مال باختگان مسترد شود، لازم است که در همین جا بگویم که نیازمند مشارکت مردم هستیم به طوری که اموال مجهز به کد شناسایی، تصاویر و یا … شوند.

سردار قنبری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به نظر می‌رسد که در پیگیری برخی پرونده‌ها، تبعیض‌هایی صورت می‌گیرد، پاسخ داد: هیچ تبعیضی در پیگیری پرونده‌ها نداریم.

وی در توضیح بیشتر به این سوال تاکید کرد: همه پرونده‌ها از نظر پلیس مهم و حائز اهمیت هستند؛ از نظر ما هر جرمی که صورت گرفته و شهروندی مورد تعدی واقع شده باید پرونده تشکیل شود و این پرونده را با رویکرد و نگاه مهم و اولویت دار دنبال می‌کنیم.

رئیس پلیس آگاهی ناجا توضیح داد: برخی از پرونده‌ها که مربوط به افراد مشهور و سرشناسی چون هنرمندان، ورزشکاران و … است، به دلیل نشر و پرداختی که در فضای مجازی یا رسانه‌ها صورت می‌گیرد برجسته می‌شود، در حالی که وقتی حادثه‌ای برای یک فرد عادی اتفاق می‌افتد این گونه بزرگنمایی یا برجسته نمی‌شود، در هر حال ما به همه موضوعات با رویکرد "مهم" و "اولویت دار" نگاه می‌کنیم و تبعیضی در پیگیری پرونده‌ها و تلاش برای کشفیات نداریم.

وی اشاره کرد: چندی پیش یک فرد شرور سابقه دار در اقدامی خشن و تأثیرگذار در جامعه، اعضای یک خانواده و مهمان آنها را به قتل رساند، این فرد در فضای مجازی با انتشار تصاویری کنار محافظان خود به گونه‌ای در صدد القای این مطلب بود که پلیس نمی‌تواند اقدامی انجام دهد در حالی که در کمتر از ۲۰ روز در آپارتمانی با وجود ۲ محافظ مسلح به دام افتاد.

سردار قنبری تاکید کرد: مقصود من از طرح این موضوع این است که در پیگیری پرونده‌ها تبعیضی نداریم پلیس هرگز یک پرونده را به صورت سفارشی یا ویژه دنبال نمی‌کند بلکه نیروی انتظامی همه پرونده‌ها را بر مبنای وظیفه ذاتی و قانونی و با هدف کشف و ارتقای امنیت پیگیری و رسیدگی می‌کند.

وی با بیان اینکه اجازه نمی‌دهیم افرادی در جامعه به القای ناامنی یا عدم وجود امنیت بپردازند، خاطر نشان کرد: وظیفه خود می‌دانیم با استفاده از شیوه‌های علمی، بهره گیری از به روز ترین تجهیزات و امکانات در کنار به کارگیری نیروهای متخصص و زبده به سمت و سویی برویم که سرعت کشفیات افزایش یابد.

رئیس پلیس آگاهی ناجا در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر ارتباط خاموشی معابر و بزرگراه‌ها طی هفته‌های اخیر با افزایش سرقت‌ها، عنوان کرد: در دی ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته سرقت‌ها ۱۸ درصد افزایش داشته و این در حالی است که باید بگویم طی ۱۰ ماهه سال جاری میزان کل سرقت‌ها افزایش ۹ درصدی داشته است.

سردار قنبری ادامه داد: هر چند که خاموشی معابر و بزرگراه‌ها در افزایش سرقت‌ها به ویژه سرقت‌های خرد تأثیر دارد، اما از زمان اعمال محدودیت‌های کرونایی و با دستور فرمانده نیروی انتظامی تردد اکیپ‌های گشت آگاهی و انتظامی در سطح شهرها به ویژه از ساعت ۲۱ به بعد افزایش داشته است.

رشد ۱۸ درصدی کشفیات کیف قاپی

این مقام انتظامی در پاسخ به سوالی که آیا شاهد افزایش کیف قاپی و موبایل قاپی طی بازه زمانی ۱۰ ماهه سال جاری هستیم یا خیر، عنوان کرد: در موضوع کیف قاپی و موبایل قاپی نیازمند این هستیم که مردم "خودکنترلی" را افزایش دهند به هر حال در بازه زمانی اشاره شده میزان کیف قاپی رشد ۱۲ درصدی داشته است، این در حالی است که طی بازه زمانی اشاره شده میزان کشفیات کیف قاپی رشد ۱۸ درصدی داشته است.

رئیس پلیس آگاهی ناجا درباره دخالت پلیس برای ارتقا ایمنی خودروها عنوان کرد: مذاکراتمان با شرکت‌های خودروسازی در زمینه ارتقا ایمنی خودروها در حال انجام است و در آیتم‌هایی نیز این موضوع محقق شده؛ جلسات متعددی با خودروسازان داشته ایم تا با راه اندازی سامانه‌هایی در رابطه با ردیابی قطعات و … همکاری با پلیس آگاهی و سایر سازوکارها بتوانیم ایمنی خودروها را افزایش دهیم، به هر حال مذاکرات و پیگیری‌ها در حال انجام است.

سردار قنبری در پایان در پاسخ به سوال خبرنگار ما، درباره چگونگی تکمیل بانک اطلاعاتی مجرمان عنوان کرد: ۶۷ درصد کشفیات پلیس آگاهی ناجا از طریق اشراف اطلاعاتی و بهره مندی از سامانه‌های این پلیس اتفاق می‌افتد و بانک اطلاعاتی مجرمان را نیز تکمیل کرده ایم.

کد خبر 5131581

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری سامانه نما نیروی انتظامی محمد قنبری سردار قنبری شهرداری تهران شورای شهر تهران شورای شهر وزارت آموزش و پرورش شهر تهران ویروس کرونا امداد رسانی وضعیت معابر شهرداری سازمان تامین اجتماعی محسن هاشمی تهران کمیته امداد امام خمینی تذکر به شهردار تهران رئیس پلیس آگاهی ناجا مقام انتظامی پاسخ به سوالی ۱۰ ماهه سال جاری افزایش داشته سردار قنبری راه اندازی پرونده ها داشته ایم کیف قاپی سرقت ها ۲ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۸۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است

موسوی عضو کمیسیون عمران مجلس در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با بیان اینکه در حال حاضر روند ساخت وساز پروژه های نهضت ملی مسکن در مقایسه با سال های گذشته با استفاده از ظرفیت های مردمی رشد مناسبی داشته است گفت: استفاده از ظرفیت های مردمی می تواند روند ساخت وساز را گسترش دهد و دولت باید براساس شعار سال مشارکت های مردمی را در اولویت برنامه های خود قرار دهد.

وی افزود: دولت در حال حاضر این برنامه را در خصوص پروژه های مسکونی اجرایی کرده‌ است و با مشارکت بخش خصوصی و ظرفیت های مردمی اقدام به اجرای پروژه های ویلایی کرده است.

عضو کمیسیون عمران مجلس تاکید کرد: عرضه زمین و پرداخت تسهیلات ساخت از سوی بانک ها می تواند بازار مسکن را تقویت کند و تولید مسکن را افزایش  دهد.

وی افزود: امیدواریم همکاری بانک ها در این بخش تقویت شود تا متقاضیان و مردم هم در این بخش پای کار بیایند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • ربایندگان «یسنا» اعتراف کردند/ یکی از مجرمان متواری است
  • بانک مرکزی وضعیت ارزی کشور را بهبود بخشید
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن چشم‌انتظار مشارکت‌های مردمی است
  • تورم ترکیه چقدر است؟
  • هشدار درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • هشدار پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • پلیس فتا درباره افزایش کلاهبرداری پیامکی در ایام تعطیلات هشدار داد
  • هشدار پلیس فتا نسبت به افزایش فعالیت مجرمان سایبری در تعطیلات