Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پلیس آگاهی ناجا با رد هرگونه تبعیض در پیگیری پرونده ها تاکید کرد: همه پرونده ها از نظر پلیس مهم و حائز اهمیت هستند؛ از نظر ما هر جرمی که صورت گرفته و شهروندی مورد تعدی واقع شده باید پرونده تشکیل شود و این پرونده را با رویکرد و نگاه مهم و اولویت دار دنبال می کنیم.

سردار محمد قنبری با اشاره به سهم ۹۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۳ درصدی سرقت ها از کل جرایم اظهار کرد: از این سهم اشاره شده؛ ۹۸ درصد سرقت عادی محسوب می شود و از این ۹۸ درصد سرقت ها؛ سهم سرقت های خرد ۴۸ درصد و سهم سرقت های مهم اعم از سرقت منزل، خودرو و مغازه و ... ۴۲ درصد است.

وی در توضیح بیشتر ادامه داد: پیش تر اشاره کردم که ۹۲.۳ از مجموع کل جرایم، سهم سرقت هاست، در میان جرایم، جعل و کلاهبرداری سهم۷.۳ درصدی دارد ( ۵ درصد کلاهبرداری و ۲.۳ درصد جعل )، جرایم جنایی نیز شامل سرقت های مسلحانه، قتل عمد، آدم ربایی، تجاوز به عنف و ... در میان کل جرایم سهم ۴دهم درصدی دارند.

وی در توضیح روند کشفیات پلیس اضافه کرد: در حوزه سرقت ها حدود ۷۱.۱ درصد کشفیات داشته ایم که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته میزان کشفیات در حوزه سرقت افزایش داشته است، سهم کشفیات سرقت خرد بیش از ۷۳.۵ درصد است، همچنین سرقت های به عنف با سهم ۷۵ درصدی و سرقت های مسلحانه با سهم ۷۶.۲ درصدی را به خود اختصاص داده اند.

افزایش کشفیات در حوزه سرقت

سردار قنبری با بیان اینکه طی ۱۰ ماهه سال جاری در مجموع کل سرقت ها ۹ درصد افزایش وقوع داشته ایم، تاکید کرد: البته باید بگویم علیرغم افزایش سرقت ها، کشفیات پلیس نیز ۱۶.۲ درصد افزایش داشته است.

این مقام ارشد انتظامی با اشاره به راه اندازی قرارگاه مبارزه با سرقت عنوان کرد: راه اندازی این قرارگاه به معنا تمرکز پلیس در پیشگیری از وقوع سرقت، افزایش کشفیات و تعیین سهم و نقش سازمان های برون سازمانی و غیرپلیسی در وقوع برخی جرایم چون سرقت است.

رئیس پلیس آگاهی ناجا با بیان اینکه با شیوه های علمی و بهره وری از تجهیزات نوین و به روز در صددیم که جرایم را کشف کنیم، خاطر نشان کرد: در ۱۰ ماهه سال جاری میزان کشفیات قتل ها ۹۷.۴ درصد  و آدم ربایی ۱۰۰ درصد بوده است و به طور کلی باید بگویم در مجموع جرایم جنایی ۹۶.۹ درصد کشف جرم داشته ایم.

این مقام ارشد انتظامی درباره روند استرداد اموال مکشوفه به مالباختگان عنوان کرد: این موضوع یکی از رویکردهای جدی پلیس آگاهی ناجاست و در اثبات این ادعا با راه اندازی سامانه "نما " در تلاشیم که فرآیند استرداد اموال به مال باختگان هر چه سریع تر اتفاق بیفتد ، البته با تعیین سازوکارهایی به دنبال به روزرسانی این سامانه هستیم.

وی تاکید کرد: مبنای عمل ما در پلیس آگاهی ناجا افزایش سرعت کشف ( کاهش زمانی فاصله وقوع جرم تا کشف ) است؛ یعنی در صددیم ضمن کاهش زمان کشف، کشفیات به صورت کامل اتفاق بیفتد؛ یعنی اموال مکشوفه به مال باختگان مسترد شود، لازم است که در همین جا بگویم که نیازمند مشارکت مردم هستیم به طوری که اموال مجهز به کد شناسایی، تصاویر و یا ... شوند.

تبعیضی در پیگیری پرونده ها نداریم

سردار قنبری همچنین با رد هرگونه تبعیض در پیگیری پرونده ها  تاکید کرد: همه پرونده ها از نظر پلیس مهم و حائز اهمیت هستند؛ از نظر ما هر جرمی که صورت گرفته و شهروندی مورد تعدی واقع شده باید پرونده تشکیل شود و این پرونده را با رویکرد و نگاه مهم و اولویت دار دنبال می کنیم.

رئیس پلیس آگاهی ناجا توضیح داد: برخی از پرونده ها که مربوط به افراد مشهور و سرشناسی چون هنرمندان ، ورزشکاران و ... است، به دلیل نشر و پرداختی که در فضای مجازی یا رسانه ها صورت می گیرد برجسته می شود ، در حالی که وقتی حادثه ای برای یک فرد عادی اتفاق می افتد این گونه بزرگنمایی یا برجسته نمی شود، در هر حال ما به همه موضوعات با رویکرد "مهم" و "اولویت دار" نگاه می کنیم و تبعیضی در پیگیری پرونده ها و تلاش برای کشفیات نداریم.

وی اشاره کرد: چندی پیش یک فرد شرور سابقه دار در اقدامی خشن و تاثیرگذار در جامعه، اعضای یک خانواده و مهمان آنها را به قتل رساند، این فرد در فضای مجازی با انتشار تصاویری کنار محافظان خود به گونه ای در صدد القای این مطلب بود که پلیس نمی تواند اقدامی انجام دهد در حالی که در کمتر از ۲۰ روز در آپارتمانی با وجود دو محافظ مسلح به دام افتاد.

سردار قنبری تاکید کرد: مقصود من از طرح این موضوع این است که در پیگیری پرونده ها تبعیضی نداریم پلیس هرگز یک پرونده را به صورت سفارشی یا ویژه دنبال نمی کند بلکه نیروی انتظامی همه پرونده ها را بر مبنای وظیفه ذاتی و قانونی و با هدف کشف و ارتقای امنیت پیگیری و رسیدگی می کند.

وی با بیان اینکه اجازه نمی دهیم افرادی در جامعه به القای ناامنی یا عدم وجود امنیت بپردازند، خاطر نشان کرد: وظیفه خود می دانیم با استفاده از شیوه های علمی، بهره گیری از به روز ترین تجهیزات و امکانات در کنار به کارگیری نیروهای متخصص و زبده به سمت و سویی برویم که سرعت کشفیات افزایش یابد.

افزایش آمارهای سرقت‌ در دی ماه با خاموشی معابر

رئیس پلیس آگاهی ناجا در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر ارتباط خاموشی معابر و بزرگراه ها طی هفته های اخیر با افزایش سرقت ها، عنوان کرد: در دی ماه امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته سرقت ها ۱۸ درصد افزایش داشته و این در حالی است که باید بگویم طی ۱۰ ماهه سال جاری میزان کل سرقت ها افزایش ۹ درصدی داشته است.

سردار قنبری ادامه داد: هر چند که خاموشی معابر و بزرگراه ها در افزایش سرقت ها به ویژه سرقت های خرد تاثیر دارد، اما از زمان اعمال محدودیت های کرونایی و با دستور فرمانده نیروی انتظامی  تردد اکیپ های گشت آگاهی و انتظامی  در سطح شهرها به ویژه از ساعت ۲۱ به بعد افزایش داشته است.

رشد ۱۸ درصدی کشفیات کیف قاپی

این مقام ارشد انتظامی در پاسخ به سوالی که آیا شاهد افزایش کیف قاپی و موبایل قاپی طی بازه زمانی ۱۰ ماهه سال جاری هستیم یا خیر؟ عنوان کرد: در موضوع کیف قاپی و موبایل قاپی نیازمند این هستیم که مردم "خودکنترلی" را افزایش دهند به هر حال در بازه زمانی اشاره شده میزان کیف قاپی رشد ۱۲ درصدی داشته است، این در حالی است که طی بازه زمانی اشاره شده میزان کشفیات کیف قاپی رشد ۱۸ درصدی داشته است.

رئیس پلیس آگاهی ناجا درباره دخالت پلیس برای ارتقاء ایمنی خودروها عنوان کرد: مذاکراتمان با شرکت های خودروسازی در زمینه ارتقاء ایمنی خودروها در حال انجام است و در آیتم هایی نیز این موضوع محقق شده؛ جلسات متعددی با خودروسازان داشته ایم تا با راه اندازی سامانه هایی در رابطه با ردیابی قطعات و ... همکاری با پلیس آگاهی و سایر سازوکارها بتوانیم ایمنی خودروها را افزایش دهیم، به هر حال مذاکرات و پیگیری ها در حال انجام است.

سردار قنبری در پایان درباره چگونگی تکمیل بانک اطلاعاتی مجرمان عنوان کرد: ۶۷ درصد کشفیات پلیس آگاهی ناجا از طریق اشراف اطلاعاتی و بهره مندی از سامانه های این پلیس اتفاق می افتد و بانک اطلاعاتی مجرمان را نیز تکمیل کرده ایم.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: رئیس پلیس آگاهی ناجا پیگیری پرونده ها ۱۰ ماهه سال جاری افزایش داشته سردار قنبری راه اندازی داشته ایم کیف قاپی سرقت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۹۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۵۰میلیونی مالخری وسوسه‌کننده است

  خودت را معرفی کن
محمود ۵۴ ساله هستم.
 
چرا دستگیر شدی؟
به خاطر خرید اموال مسروقه از سارقان.
 
سابقه داری؟
بله. خودم چندبار به اتهام سرقت دستگیر شدم و حالا که سنم بالا رفته کار مالخری می‌کنم.
 
چه چیزی سرقت می‌کردی؟
اول از خانه‌ها سرقت می‌کردم، ولی بعد از چند بار دستگیری پیشانی سفید شده بودم و پلیس خیلی زود سراغم می‌آمد. به همین خاطر سراغ روش دیگری رفتم و این بار از ماشین‌ها سرقت می‌کردم. در خیابان‌های خلوت با موتور پرسه می‌زدم و با دیدن ماشینی که در محل خلوت پارک کرده بود، در آن را با پیچ گوشتی باز کرده و لوازم با‌ارزش داخل آن را سرقت می‌کردم. همه چیز خوب پیش می‌رفت تا این‌که دوربینی تصویر مرا گرفت و به خاطر سابقه‌دار بودنم زود هویتم فاش شد و ماموران سراغم آمدند. آخرین بار که آزاد شدم تصمیم گرفتم سرقت را کنار بگذارم، چون بعد از چند سرقت لو می‌رفتم و دستگیر می‌شدم.
 
تنهایی سرقت می‌کردی؟
همیشه تنها بودم. همدست که داشته باشی ریسک دستگیری‌ات بالا می‌رود. همیشه مجرم تک پر بودم و تنها جرائم را انجام می‌دادم. 
 
دو نفری که دستگیر شده‌اند از دوستانت هستند؟
خیر. آنها سارقان من هستند و برایم سرقت می‌کنند و پول‌شان را می‌گیرند.
 
کجا با سارقان آشنا شدی؟
در زندان.
 
چه اموالی می‌خریدی؟
از لوازم منزل و گوشی تلفن‌همراه تا طلا و ارز سرقتی.
 
ماهی چقدر در‌آمد داری؟
بستگی دارد سارقان چقدر کار کنند و چه جنسی را سرقت کنند. ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیون در ماه از راه خرید‌و‌فروش اموال سرقتی به دست می‌آورم.
 
اموال سرقتی را به چه کسی می‌فروختی؟
بستگی به جنس سرقتی دارد. گوشی‌های آیفون و گران‌قیمت را به مالخر افغان می‌فروختم که از کشور خارج کند. گوشی معمولی را به چند تعمیرکار که قطعاتش را خرد و استفاده کنند. لوازم منزل را به سمساری‌ها و طلا را به یکی از دوستانم می‌دادم که او آنها را آب کرده و می‌فروخت.
 
چطور دستگیر شدی؟
امان از همسایه فضول. دزدانم شب قبل از دستگیری یک خانه را خالی کرده بودند و اموالش را به خانه‌ام آوردند که همسایه‌ای دید و شک کرد و به پلیس خبر داد و سپس ما دستگیر شدیم.
 
آن ۳۰۰ گوشی سرقتی در خانه‌ات چه بود؟
فکر کردید ما هر گوشی را یکدفعه می‌فروشیم؟ ما گوشی‌ها را جمع کرده و یکباره با مالخر و تعمیرکاران می‌فروشیم. حالا هم علاوه بر سرقت آخر که باعث دستگیری ما شد، راز گوشی‌ها هم لو رفت.
 
به دزدانت چقدر پول می‌دادی؟
بستگی دارد چه چیزی سرقت کنند. برای هر آیفون بالای ۱۳، حدود ۷ تا۱۰میلیون. برای سکه ۱۵میلیون و برای لوازم منزل هر سرقت پنج میلیون می‌دادم. خودم هم با سود منطقی ۳۰ تا ۴۰ درصد اموال سرقتی را می‌فروختم.
 
پشیمان نیستی؟
ریسک دستگیری بالاست، ولی درآمد ۱۵۰میلیونی هر کسی را وسوسه می‌کند.
 
بعد از زندان چه می‌کنی؟
شاید آدم شوم و شاید هم دوباره همین راه را ادامه دهم.

دیگر خبرها

  • سارقان در کمتر از سه ساعت در خدابنده دستگیر شدند
  • سارقان اموال ٣٠٠ میلیارد ریالی در البرز دستگیر شدند
  • درآمد ۱۵۰میلیونی مالخری وسوسه‌کننده است
  • دستگیری سارقان طلا در مشگین شهر
  • انهدام باند سارقان سیم برق در شهرکرد
  • چند خبر از کشفیات پلیس
  • باند سارقان سابقه‌دار در تالش زمین‌گیر شدند
  • سارقان مشاعات ساختمانی در اسفراین دستگیر شدند
  • دستگیری باند سارقان مشاعات ساختمان در بندرانزلی
  • سارقان سابقه دار ماهدشت با ۲۵ فقره سرقت دستگیر شدند