Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اجرایی برنامه اسکان بشر ملل متحد در مراسم اختتامیه جشنواره خشت طلایی، گفت: شرایط فعلی فرصتی را برای ارتقای چهره شهرها و نوآوری و ارائه راه حل های مبارزه با این ویروس را پیش رو قرار داده است.

به گزارش ایسنا، میمونا محد شریف، دبیر اجرایی برنامه اسکان بشر ملل متحد در مراسم اختتامیه جشنواره خشت طلایی با اشاره به کرونا و تاثیرات آن در جامعه انسانی، گفت: هر چند این پاندمی موجب سختی های بسیاری در جوامع انسانی شده است، اما این شرایط البته فرصتی هم برای ارتقای چهره شهرها و نوآوری و ارائه راه حل های مبارزه با این ویروس را هم پیش رو قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته دولت ها باید به مدیران شهرها در مقابله با این بیماری کمک کنند. این شرایط فرصت مناسبی برای ارتباط شهرداران باهم است. تا شهرداران به کمک هم بتوانند مشکل را حل کنند.

غلامحسین محمدی مشاور شهردار تهران نیز در آیین اختتامیه جایزه خشت طلایی تهران، «دیپلماسی شهری» را تعامل با دیگر شهرهای جهان تعریف کرد که با هدف تقویت همکاری‌ها و دستیابی به علایق و منافع مشترک صورت می‌گیرد و گفت: این در حالیست که رفع بسیاری از مسایل و مشکلات شهری از طرق رسمی و دولتی با محدودیت‌های بسیاری مواجه است، اما در ساحت دیپلماسی شهری با توجه به ماهیت غیرسیاسی، نتایج بسیاری قابل حصول است که این مهم به کمک جایزه جهانی خشت طلایی تهران میسر است.

او با بیان اینکه این جایزه علاوه بر توسعه دیپلماسی شهری، با فراهم کردن بستر لازم جهت بهره‌گیری از تجارب دیگر شهرها و ارائه راه‌کارهای موفق در حل چالش‌های شهری می‌تواند راهگشای مدیران شهری باشد، افزود: علاوه بر این با ایجاد انگیزه و حس رقابت در مدیران شهری سبب بروز و ظهور پروژه‌های خلاقانه و تاثیرگذار در شهرها می شود. خشت طلایی تهران با معیار قرار دادن دسترسی همه جوامع به اطلاعات و تجارب در سراسر جهان و تاکید بر همه شمولی، توانسته است زمینه حضور فعال شهرهای کوچک مقیاس را فراهم کند.

محمدی ادامه داد: همچنین این رویداد برای شهرداری تهران نه تنها فرصت رقابت مدیران شهری در سطح ملی و بین المللی را ایجاد کرده ، بلکه موجب تشویق کارمندان و کارشناسان نیز شده است و با اجرای پروژه‌های شاخص و تاثیرگذار در رقابت با سایر شهرهای جهان به ارتقای جایگاه شهر تهران بپردازند.

ویژگی های شاخص پنجمین دوره جایزه خشت طلایی

مشاور شهردار تهران در ادامه سخنانش با بیان اینکه جایزه بین المللی خشت طلایی تهران در پنجمین دوره برگزاری خود تغییرات محتوایی بسیاری را نسبت به ادوار گذشته مد نظر قرار داده است، گفت: برخی از تغییرات صورت گرفته در این دوره نسبت به ادوار گذشته را می توان مواردی مانند تدقیق محورهای هفت گانه جهت جامع نگری با رویکردی همه جانبه به مسایل و چالش های شهری، اضافه کردن معیار مستند سازی در ارزیابی فرآیند داوری به منظور دستیابی همه جوامع به اطلاعات، توسعه بخش علمی رویداد و برگزاری سلسله نشست‌های تخصصی در هفت محور،  برگزاری نشست‌های چند جانبه با حضور همه ذی‌نفعان و نفوذان شهری، توسعه دیپلماسی شهری با توسعه همکاری‌های بین المللی از جمله (AMF ،ECO،UNDP،UCLG،UCLG_mewa،Metropolis، Walk۲۱ ، ISOCARP) و تغییر استراتژی‌های اجرایی در مواجهه با محدودیت‌های حاصل از پاندمی شهری و تبدیل آن به فرصت جهت همکاری‌های بیشتر بین‌المللی برشمرد.

وی با بیان اینکه آخرین و مهمترین ویژگی، برنامه ریزی در راستای رسالت این جایزه و استفاده کاربردی از بانک داده‌های خشت طلایی است، عنوان کرد: بهره گیری از تجربه‌های موفق جهانی، بالغ بر هزار پروژه، گامی موثر جهت برون رفت از چالش‌های شهری و ارایه راه حل‌های نوین به مدیریت شهری تهران و سایر شهرستان‌ها می‌باشد که از موثرترین دستاوردهای این جایزه است.

معرفی جایگاه جایزه خشت طلایی تهران در جامعه جهانی

رییس مرکز ارتباطات و امور بین الملل  با اشاره به برگزاری رویدادهای بین‌المللی متفاوت در حوزه شهرسازی با تاکید بر پروژه‌های اجرایی از جمله  "جایزه جهانی گوانجو، جایزه بین المللی دبی، نمایشگاه جهانی شهر هوشمند، جایزه معماری آقاخان و جایزه شهر در دسترس" در۲۰ سال گذشته، یادآور شد: بر اساس مقایسه تطبیقی جایزه خشت طلایی تهران با رویدادهای موفق جهانی ابتدا باید تاکید کرد که در مقیاس جهانی، خشت طلایی تهران رویدادی جوان و نوپا است که توسعه چشم‌گیر آن طی پنج دوره برگزاری و استقبال جهانی از آن، آینده‌ای روشن را به تصویر می‌کشد. 

او در خاتمه گفت: از جمله ویژگی‌های شاخص و وجوه افتراق این جایزه در مقایسه با سایر رویدادهای بین المللی می‌توان به رویکرد جامع در محورهای هفتگانه اشاره کرد که همه موضوعات مطروحه در حوزه شهر و شهرسازی را به صورت همه جانبه پوشش می‌دهد. علاوه بر آن جامعیت در معیارها و فرآیند داوری نیز حایز اهمیت است که موجب غنای محتوایی هر چه بیشتر این جایزه و دقت نظر بالا در ارزیابی و انتخاب پروژه‌ها است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جایزه خشت طلایی شهرداري تهران خشت طلایی تهران جایزه خشت طلایی دیپلماسی شهری مدیران شهری بین المللی راه حل ارائه راه پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۰۹۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلمی که گدار یک روز قبل از مرگ خودخواسته کامل کرد

فیلم ۱۸ دقیقه‌ای «سناریوها» آخرین ساخته «ژان بوک گدار» کارگردان مولف فرانسوی در جشنواره کن امسال همراه با یک معرفی ۳۴ دقیقه‌ای از این سینماگر به نمایش درمی‌آید.

به گزارش ایسنا، «سناریوها» یک فیلم کوتاه ۱۸ دقیقه‌ای است که در سال ۲۰۲۲ و یک روز قبل از مرگ «ژان لوک گدار» از طریق مرگ خودخواسته در سوئیس به پایان رسید.

این فیلم یک معرفی ۳۴ دقیقه‌ای از گدار ارائه خواهد کرد که ترکیبی از «تصاویر ثابت و متحرک، چیزی بین خواندن و دیدن» است که همراه با فیلم نمایش داده می‌شود.

سال گذشته، فیلم کوتاه «تریلر فیلمی که هرگز وجود نخواهد داشت؛ جنگ های ساختگی» ساخته ژان لوک گدار در جشنواره کن به نمایش گذاشته شد که اولین پروژه او بود که پس از مرگ منتشر شد و برخی آن را به عنوان آخرین فیلم این کارگردان فرانسوی معرفی کردند، اما در اوایل همان سال، «نیکول برنز» نویسنده‌ای که روی کتابی درباره گدار کار می کرد، گفت که وی قبل از مرگش چندین فیلم دیگر را نظارت و کارگردانی کرده است.

فیلم کوتاه «سناریوها» با تلاش «فابریس آرانو» و «ژان پل باتگیا» همکاران قدیمی گدار در بخش کلاسیک جشنواره کن ۲۰۲۴ رونمایی می‌شود.

«ژان لوک گدار» سینماگر سرشناس و از چهره‌های مطرح و پیشگام موج نوی سینمای فرانسه، در سال ۲۰۲۲ در سن ۹۱ سالگی درگذشت.

این فیلمساز طی چهار دهه فعالیت سینمایی‌اش موفق به کسب جوایز معتبری شد که دو خرس نقره‌ای و یک خرس طلای جشنواره برلین، شیر طلا، جایزه هیأت داوران و شیر طلای افتخاری جشنواره ونیز از مهم‌ترین آنها هستند.

وی که پنج‌بار نامزد جایزه نخل طلای کن بوده است، در سال ۱۹۷۸ جایزه افتخاری سزار فرانسه را دریافت کرد، در سال ۲۰۰۷ جایزه یک عمر دستاورد سینمایی آکادمی فیلم اروپا را گرفت و در سال ۱۹۹۵ یوزپلنگ افتخاری جشنواره لوکارنو به وی اعطا شد.

فیلم سه‌بعدی او با نام «خداحافظی با زبان»، در سال ۲۰۱۴ توانست در جشنواره کن جایزه هیات داوران را کسب کند و یکی از آخرین ساخته او در سال ۲۰۱۸ با عنوان «کتاب تصویر» توانست اولین نخل طلای ویژه تاریخ جشنواره کن را از آن خود کند.

«از نفس افتاده»، «آلفویل»، «پی‌یرو خُله»، «تعطیلات آخر هفته»، «تحقیر» و «زن زن است»، تنهای بخشی از آثار مهم این کارگردان تاثیرگذار سینمای جهان محسوب می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فرصتی طلایی برای درخشش در جشنواره فروش بیمه میهن
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • فیلمی که گدار یک روز قبل از مرگ خودخواسته کامل کرد
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • جشنواره مسکو به «آه سرد» ۲ جایزه داد
  • «آه سرد» ۲ جایزه از جشنواره مسکو گرفت
  • موسوی سومین طلایی مازندران در پیکار‌های انتخابی ووشو جام جهانی
  • محسن محمدسیفی طلایی شد
  • دراختتامیه جشنواره «قهرمان ایران ۱۴۰۲» چه گذشت؟
  • دومین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در ارومیه