Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد صادق معتمدیان عصر امروز در جلسه شورای اداری و جمع بندی سفر استاندار به شهرستان کاشمر که در سالن اجتماعات فرمانداری با حضور مسئولان استان و شهرستان برگزار شد با بیان اینکه فشارهای اقتصادی در سطح کشور و منطقه به دلیل تشدید محدودیت‌های کرونایی نارضایتی‌های اجتماعی را افزایش داده است، گفت: تلاش داریم مطالبات به حق مردم شناسایی و برای رفع مشکلات قدم‌های شایسته ای برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: نباید انباشت مطالبات اجتماعی و مردمی داشته باشیم و اگر مسئله‌ای نیاز است از طریق استان پیگیری شود، از شهرستان‌ها اطلاع تا در رفع آن مشکل از طریق مسئولان استانی اقدام شود.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: طی چند سال اخیر شاهد مهاجرت روستاییان به شهرها بوده‌ایم که عواملی همچون خشکسالی مهم‌ترین عامل این مهاجرت‌ها بوده است.

وی با اشاره به اینکه طی ۴۰ سال اخیر بیشتر به عمران و ایجاد زیر ساخت‌های مورد نیاز روستاها توجه شده است اظهار کرد: در خصوص اشتغال و توانمند سازی روستاییان کمتر کار شده است.

استاندار خراسان رضوی گفت: شهرستان کاشمر طی دو سال اخیر مهاجرت معکوس به روستاها داشته است، گفت.

معتمدیان با بیان اینکه گرچه با توجه به تحریم‌های ظالمانه کشور دچار مشکلاتی است ولی همه مشکلات و مطالبات مردم مربوط به تحریم‌ها نمی‌باشد، تصریح کرد: بخشی از مشکلات مربوط به تصمیم گیری های ما مسئولان است که ما را با بحران تصمیم گیری مواجه کرده است.

وی اشاره کرد: با دریافت مطالبات و مشکلات مردم می‌توانیم با استفاده از ظرفیت‌های شهرستان، استان، ملی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای حل آنها برنامه ریزی کنیم.

استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: در تلاشیم تا پروژه‌های نیمه تمام تا پایان دولت به اتمام برسد و از ظرفیت‌های ملی به همراه نمایندگان مجلس با توجه ظرفیت‌های خوبی که در قانون داریم استفاده کنیم.

وی یکی از برنامه‌های دیگر را تمرکز بر تولیدات کشاورزی هر منطقه عنوان کرد و گفت: شهرستان کاشمر در تولیدات باغی و کشاورزی و همچنین گیاهان دارویی فعال است که باید با ایجاد صنایع تبدیلی از خام فروشی این محصولات جلوگیری شود.

استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: جهاد کشاورزی استان مطالعات کامل برای اجرا و سرمایه گذاری در خصوص ایجاد صنایع تبدیلی را انجام تا بتوانیم از ظرفیت سرمایه گذاران برای تولید و اشتغال در خصوص صنایع تبدیلی استفاده کنیم.

معتمدیان تصریح کرد: با توجه به اینکه شهرستان کاشمر گردشگری و زیارتی و دارای بافت‌های فرسوده روستایی است برای زیرساخت‌های گردشگری و ایجاد بوم گردی‌های روستایی با افزایش سقف تسهیلات اقداماتی انجام خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه معدن به عنوان یک پیشران توسعه در سطح استان خراسان رضوی مطرح است، گفت: توجه به ظرفیت‌های خوب معدنی استان و انجام مطالعات مورد نیاز، می‌تواند به توسعه، سرمایه گذاری، ایجاد صنایع تبدیلی و اشتغال که دغدغه اصلی کشور، استان و شهرستان هاست را در برنامه ریزی میان مدت و بلند مدت حل کرد.

در جلسه جمع بندی سفر استاندار به شهرستان کاشمر ۲۸ مصوبه به تصویب رسید که دو بانده کردن مسیر شادمهر - کاشمر، تصویب طرح توسعه امامزاده سید مرتضی، ایجاد تصفیه خانه فاضلاب شهرک صنعتی، تکمیل مجتمع فرهنگی و علوم قرآنی، آماده سازی مسکن مهر، اتمام پروژه فرهنگسرای شهید مدرس، تأمین روشنایی مبادی ورودی، نصب گیرنده دیجیتال، ایجاد خانه‌های بومگردی، رفع مشکل اینترنت روستایی در برخی از روستاها، ایجاد چمن مصنوعی در تعدادی از روستاها، توسعه شهرک صنعتی کاشمر، آبرسانی به روستای گندم بر، توسعه دفاتر پست بانک روستایی، بازنگری طرح هادی روستای اسحاق آباد و تکمیل و تجهیز دبستان این روستا از مهم‌ترین این مصوبات بود

کد خبر 5131686

منبع: مهر

کلیدواژه: شهر کاشمر فرمانداری كاشمر ویروس کرونا دهه فجر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه بوشهر گرگان شیراز کرمانشاه شهرکرد شهرستان کرج شیوع کرونا آلودگی هوا مشهد بارش برف استاندار خراسان رضوی شهرستان کاشمر صنایع تبدیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۰۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود

ایسنا/مازندران سرپرست اداره میراث فرهنگی ساری گفت: توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود.

به گزارش ایسنا، قادری امروز در جلسه هم‌اندیشی که با حضور فعالان گردشگری برگزار شد از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری با بیان اینکه جلسات شورای راهبردی گردشگری مرکز مازندران به صورت منظم و ماهانه برگزار می‌شود، گفت: فعالیت‌های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آموزش و پژوهش، کمیته گردشگری و برند سازی، کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی افزود: در این شورا همه حوزه‌های فعال در گردشگری شامل دفاتر سیاحتی، اقامتگاه‌های بوم گردی و خانه مسافر، هتل‌ها، رستوران‌ها، راهنمایان تور، صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری با اشاره به اینکه سرفصل‌های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران است، تصریح کرد: خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته‌ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می‌گیرد.

وی سرفصل‌های کاری این شورا را در ۲۰ محور اعلام کرد و افزود: این محورها شامل آموزش، شناسایی ظرفیت‌های گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه‌ریزی با قابلیت اجرایی شدن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه‌ها و خدمات، آسیب شناسی حوزه گردشگری، صنایع دستی  و ارائه راهکار خواهد بود.

قادری یادآور شد: در شورای گردشگری شهرستان ساری، تسریع درانتقال دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌های اداری و کمک به اجرای آن، اولویت بندی سرفصل‌های گردشگری شهرستان و تلاش در جهت پیگیری آن، شناسایی فرصت‌های فصلی در جهت برگزاری جشنواره‌ها و کمک به اقتصاد شهر و جامعه‌ی گردشگری مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری، پیگیری و شناسایی قابلیت‌های مناطق مختلف گردشگری جهت معرفی و شناسایی مناطق دارای ظرفیت موزه، آداب و رسوم، گردشگری و مردم‌شناسی روستایی و پیگیری ایجاد آن، تهیه کتابچه و سند توسعه گردشگری شهرستان، راه اندازی بازارچه دائمی و نمایشگاه‌های ماهانه صنایع دستی را از موارد قابل توجه در شورای گردشگری عنوان کرد.

به گفته قادری؛ در شهرستان ساری تبلیغات محیطی و پیگیری نصب تابلوهای راهنمایی گردشگر در حوزه شهری و روستایی با مشارکت بخش خصوصی و دولتی، صیانت از آثار و بافت تاریخی و نمای بومی و محلی، معرفی بسته‌های سرمایه گذاری و کمک به جذب سرمایه‌گذار و ایجاد اشتغال پایدار، پیگیری ایجاد مراکز رزرواسیون و راهنمای گردشگری در ورودی‌های شهر، تعامل با مسئولین شهری و استانی و بیان مشکلات و ارائه راهکارها، پیگیری ساخت مستند «ساری شناسی» مرتبط با حوزه گردشگری و صنایع دستی و نظارت، ساماندهی و استاندارد سازی  تاسیسات گردشگری را از وظایف شورای گردشگری در مرکز مازندران دانست و اجرای آن را مورد تاکید قرار داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • برگزاری میز خدمت تبدیل شناسه یکتا برای صنف خرازان
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • خروج واحد تولیدی مکمل غذایی دام و طیور بعد از ۶ سال از ورشکستگی با حمایت دستگاه قضا
  •  توسعه گردشگری با مشارکت مردم میسر می‌شود