Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@23:01:09 GMT

هفت هزار اصله درخت در خرم آباد کاشته می شود

تاریخ انتشار: ۷ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۱۱۵۶۶

هفت هزار اصله درخت در خرم آباد کاشته می شود

به گزارش ایرنا، رییس بیمارستان شفا روز سه شنبه در این آیین بر لزوم ترویج فرهنگ درختکاری و صیانت از منابع طبیعی تاکید کرد و گفت: در این راستا هفت هزار درخت سرو که نماد آزادگی است به پاس ارج نهادن به هفت هزار سال تمدن ایران زمین در معابر و مناطق تفریحی شهرستان خرم‌آباد کاشته خواهد شد.

روح الله فکوری با تقدیر از مشارکت شهرداری خرم‌آباد افزود: این حرکت می‌تواند الگویی برای توسعه فضای سبز و کاشت درخت باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکوری با اشاره به اینکه آبادانی هر چه بیشتر شهر خرم‌آباد، مستلزم مشارکت همه مردم است، بیان کرد: امیدواریم این حرکت باب خیری برای توسعه و آبادانی دیار خرم‌آباد و افزایش مشارکت همگانی برای توجه به درختکاری باشد.

 رییس مجمع نمایندگان لرستان در مجلس شورای اسلامی در این مراسم با تقدیر از عملکرد کادر بیمارستان شفا از تلاش‌های این مجموعه در حوزه درمان ابراز رضایت کرد و ادامه داد: بیمارستان شفا، در حوزه سلامت قدم‌های خوبی برداشته و در بخش درمان باعث آبروی استان است.

یحیی ابراهیمی با اشاره به اینکه تقبل پرداخت هزینه کاشت هفت هزار درخت را کاری خداپسندانه و اصولی در جهت فرهنگ سازی درختکاری توصیف کرد و گفت: کاشت درخت در مسیر سلامت انسان‌ها است چرا که درخت و فضای سبز، موجب ارتقای سطح سلامت روحی و روانی انسان‌ها است.

ابراهیمی با اشاره به اینکه درخت سرو نماد درخت زندگی است که سابقه چهار هزار ساله در شهر ابرکوه یزد دارد، اضافه کرد: درختان ریه‌های طبیعی هستند کمااینکه ۶ میلیون هکتار جنگل‌های زاگرس نقش مهم در تنوع آب و هوایی، پاکی هوا و جلوگیری از سیل دارند از طرفی بخش مهمی از جنگل‌های زاگرس در لرستان واقع شده است.

وی بر لزوم توجه به جنگل‌های زاگرس تاکید کرد و با اشاره به اینکه جنگل‌های زاگرس در حال نابودی هستند، ادامه داد: یکی از بهترین کارها برای حفظ و نگهداری از طبیعت و جنگل‌ها کاشت درخت است و جامعه با الگوبرداری از کاشت هفت هزار درخت سرو، به حفط و نگهداری محیط زیست و منابع طبیعی کمک کند.

نماینده مردم سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اولیای دین بر کاشت درخت است، تصریح کرد: در احوالات امام علی(ع) آمده است که آن حضرت در مدینه باغ‌های زیادی کاشته و وقف مردم کردند، در ایران باستان هم مردم در ایام بهار به کاشت درخت و سبزه، توجه ویژه داشتند.

وی با بیان اینکه هرساله مقام معظم رهبری در ۱۵ اسفند، درخت می‌کارد و نسبت به کاشت درخت تاکید می‌کنند، افزود: یکی از عواملی که ریسک بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش می‌دهد درختکاری است از طرفی حضور در جنگل، میزان بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

ابراهیمی با اشاره به اینکه جنگل و درخت باعث کاهش استرس و قندخون شده و موجب تامین سلامت روحی است، تصریح کرد: مشکل‌ آیندگان فرسایش خاک است و درختان از فرسایش خاک جلوگیری می‌کند.

رییس مجمع نمایندگان لرستان با اشاره به اینکه کاشت درخت توجیه فنی و اقتصادی دارد، افزود: کاشت درخت در حوزه آبخیزداری نیز نقش اساسی دارد.

برچسب‌ها کاشت نهال روز درختکاری خرم آباد منابع طبیعی لرستان سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کاشت نهال روز درختکاری خرم آباد کاشت نهال روز درختکاری خرم آباد منابع طبیعی لرستان سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور اخبار کنکور جنگل های زاگرس کاشت درخت خرم آباد جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۱۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر

به گزارش صدای ایران از ایرنا، موضوع از این قرار است که در روز‌های اخیر متنی کوتاهی با عنوان " قطع درختان پهن پیکر در بخش کجور نوشهر"‌در شبکه‌های اجتماعی غرب مازندران منتشر شده است و در توضیح این اتفاق نیز عنوان شد:‌

این متن با اشاره به قطع ۴۰ اصله درخت در اراضی روستای منجیر بخش کجور توضیح می‌دهد: بیش از ۴۰ اصله درخت پهن پیکر در اراضی روستای منجیر بخش کجور نوشهر توسط افراد ناشناس قلع و قمع شد.

انتشار تیتر این خبر با عنوان" فاجعه‌ای دیگر در البرز مرکزی / نابودی درختان پهن پیکر در کجور " در شبکه‌های اجتماعی برای تمامی دوستداران طبیعت دردآور و سخت و برخورد با عوامل این کار به طور قطع خواسته آنان است، اما جوابیه اداره منابع طبیعی و آبخیزداری منطقه مرهمی برای دوستداران طبیعت شده است چرا که این متن مربوط به سال گذشته بود و اکنون از وقوع چنین حوادث دلخراش طبیعی در حاشیه اراضی و عرصه‌های طبیعی روستا‌های بخش کجور خبری نیست.

رییس منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان چالوس روز جمعه در خصوص خبر منتشره " نابودی درختان پهن پیکر در بخش کجور نوشهر " در شبکه‌های اجتماعی غرب مازندران آن را مربوط به سال گذشته ذکر کرد.



عبدالله شمس ادامه داد: محل قطع این درختان در عرصه مستثنیات اشخاص قرار داشته که این درختان در سال گذشته و با مجوز اداره منابع طبیعی قطع شده که در نزدیکی این باغ ساختمان اداره محیط زیست قرار دارد.

وی با تاکید بر حفاظت و حراست از عرصه‌های منابع طبیعی از سوی همگان اظهارداشت: برای حفاظت از جنگل و منابع طبیعی باید هم مردم تلاش کنند.

شمس از اهالی منطقه و همیاران طبیعت خواست در صورت مشاهده هرگونه تخریب منابع طبیعی، از طریق شماره‌های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ یگان حفاظت منابع طبیعی را مطلع کنند.



استان مازندران ۲ اداره کل منابع طبیعی دارد که اداره کل منابع طبیعی منطقه نوشهر، بیش از ۶۶۰ هزار هکتار جنگل، مرتع و سواحل معادل ۲۸ درصد از مساحت مازندران را زیر پوشش دارد.

استان مازندران ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که حدود ۲ میلیون هکتار از این مقدار را منابع طبیعی شامل جنگل‌ها و مراتع تشکیل می‌دهد.

حوزه منابع طبیعی مازندران منطقه ساری هم حدود ۷۰ درصد از اراضی ملی و جنگل‌های استان را زیر پوشش مدیریتی خود دارد.

استان مازندران ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که حدود ۲ میلیون هکتار از این مقدار را منابع طبیعی شامل جنگل‌ها و مراتع تشکیل می‌دهد.



قدمت جنگل‌های شمال ایران به بیش از ۴۰ میلیون سال قبل بر می‌گردد و دارای ۹۰ گونه درختی و ۲۱۱ گونه درختچه‌ای و هزار و ۵۵۸ گونه علفی و بوته‌ای است. مساحت این عرصه‌های جنگلی در حدود یک درصد جنگل‌های اروپاست ولی تعداد گونه‌های آن ۱۶ درصد گونه‌های موجود در کل قاره اروپاست.

جنگل‌های هیرکانی با گستره حدود ۱.۹ میلیون هکتار از آستارا در شمال استان گیلان آغاز می‌شود و تا گُلی داغی در شرق استان گلستان به طول تقریبی ۸۰۰ کیلومتر و عرض ۲۰ تا ۷۰ کیلومتر پراکنش دارد بخشی کوچکی از جنگل‌های هیرکانی هم معادل ۲۰ هزار هکتار در کشور آذربایجان قرار دارد.

دیگر خبرها

  • پویش کاشت هزار و ۵۰۰ اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • (ویدئو) کاشت نهال به‌جای درختان قطع شده در جنگل‌های هیرکانی
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور چیست؟
  • تصاویر قطع ۴۰ اصله درخت در کجور آرشیوی است
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی
  • مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت
  • کاشت ۲۰۰ اصله نهال در گلپایگان
  • پویش کاشت یکهزار و ۵۰۰  اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در همدان