Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی آقازاده عصر روز سه‌شنبه در نشست کارگروه کاهش آلودگی هوای استان مرکزی، در اراک اظهار کرد: میزان مصرف برق در استان مرکزی یکهزار و ۱۰۰ مگاوات است، در صورتی که تولید نیروگاه شازند ۹۰۰ میلیون مگاوات ارزیابی شده است. در شرایط عادی برای مصرف برق در استان ۲۰۰ مگاوات کمبود برق وجود دارد که از استان‌های همجوار تامین‌می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته شرکت ملی گاز باید تلاش و همکاری را در حفظ سهمیه گاز نیروگاه شازند را در دستور کار قرار دهد.

وی خاطرنشان کرد: نیروگاه شازند مجوز مصرف سوخت مازوت بیش از میزان تعیین شده را ندارد به همین دلیل به میزانی که شرکت ملی گاز ایران سهمیه سوخت نیروگاه شازند را کاهش دهد به همان اندازه تولید برق نیز در نیروگاه کاهش می‌یابد.

استاندار مرکزی، با اشاره به اینکه تمام تلاش مجموعه مدیریتی استان مرکزی جلوگیری از مصرف بیش از حد مجاز مازاد و نیروگاه شازند است، افزود: هفته گذشته در نشستی با مسئولان سه واحد تولیدی نیروگاه، پالایشگاه و پتروشیمی شازند مقرر شد این سه واحد یکهزار هکتار جنگل کاری در حد فاصل شازند و اراک انجام دهند تا بخشی از آلودگی هوای ناشی از فعالیت آنها کنترل و کاهش پیدا کند.

کد خبر 5131828

منبع: مهر

کلیدواژه: استاندار مرکزی آلودگی هوا شرکت ملی گاز ایران ویروس کرونا دهه فجر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه گرگان بوشهر شیراز کرمانشاه شهرکرد شهرستان کرج شیوع کرونا آلودگی هوا مشهد عکس استانها نیروگاه شازند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۱۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، یکی از شروط برای تیم‌های استقلال و پرسپولیس به منظور کسب مجوز حرفه‌ای پرداخت بدهی‌های خارجی و تعیین تکلیف پرونده‌هایی بود که منجر به رای صدور نهایی شده بود.

بیشتر بخوانید: AFC فوتبال ایران را رسما درجه ۲ اعلام کرد!

دیگر موضوعی که کنفدراسیون فوتبال روی آن در مورد این دو تیم ایرانی زوم کرده بود، تفکیک مالکیت بود. نامه فدراسیون فوتبال برای تفکیک مالکیت این دو باشگاه به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شده است.

البته نامه ارسالی و نظر کمیته صدور مجوز حرفه‌ای فدراسیون فوتبال در مورد تیم‌های ایرانی که به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال شده محرمانه است. اما بر اساس خبرهای رسیده مجوز حرفه‌ای تیم‌های استقلال و پرسپولیس از سوی این کمیته تایید شده است.

با واگذاری تیم‌های استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی به زودی پرونده بدهی‌های دو تیم که بیشتر داخلی هستند، تعیین و تکلیف خواهد شد. هم چنین با این واگذاری مقرر شد منبعد هیچ پرونده خارجی بدون تعیین و تکلیف رها نشود. به واقع از این پس مالکان دو باشگاه استقلال و پرسپولیس اجازه نخواهند داد مربی و بازیکن خارجی از استقلال و پرسپولیس شکایت کنند.

منبع: خبرورزشی

انتهای پیام/

کد خبر: 1228962 برچسب‌ها پرسپولیس تهران استقلال تهران

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • پیش بینی کاهش ناترازی برق به ۱۱ هزار مگاوات
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • نامه محرمانه AFC برای پرسپولیس و استقلال
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور