Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: وزارت بهداشت ۴۶ میلیارد ریال اعتبار به منظور اعطای تسهیلات قرض الحسنه به بیماران خاص، سرطانی و نابارور واجد شرایط در استان اختصاص داده است.

صدیق جدیدالاسلامی در جمع خبرنگاران، با اشاره به اعطای تسهیلات قرض الحسنه به بیماران خاص، صعب العلاج سرطانی و زوج های نابارور، اظهار کرد: با توجه به هزینه بالای درمانی و دارویی بیماران مذکور، ضرورت حمایت و کمک به آن ها، وزارت بهداشت منابعی به منظور اعطای تسهیلات قرض الحسنه به بیماران بی بضاعت و واجد شرایط اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به استناد جزء ۲ بند (و) تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۹۹ کل کشور، دستورالعمل اجرایی تسهیلات قرض الحسنه با باز پرداخت ۶۰ ماه به بیماران صعب العلاج، سرطانی و زوج های نابارور را به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه بر اساس دستورالعمل فوق بیماران گروه هدف شامل سه دسته بیماری است، بیان کرد: بیماران صعب العلاج شامل تالاسمی، هموفیلی، دیالیز خونی، ام اس، ای بی یا بال پروانه ایی، متابولیک، سیستیک فیبروزیس،  SMA، اتیسم، پیوند اعضاء بیماران پیوند شده و رد پیوند شده در سال ۹۹، پیوند مغز استخوان است.

جدیدالاسلامی بیماران سرطانی مشمول اعطای تسهیلات فوق را شامل بیماران تحت درمان سرطان برشمرد و گفت: زوج های نابارور شامل همه زوج های نابارور تحت درمان نازایی می‌شوند.

وی تصریح کرد: با توجه به محدودیت منابع تخصیصی و تعداد بالای واجدین شرایط، دانشگاه علوم پزشکی کردستان به عنوان دانشگاه پیشتاز در کشور برای اعطای تسهیلات مذکور در کوتاهترین زمان ممکن با کمترین بار مراجعه اقدامات مهمی انجام داده است.  

به گفته جدیدالاسلامی از مجموع ۴۶ میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شده به استان، برای هر گروه از بیماری با توجه به تعداد و ماهیت هر بیمار صندوقی تعریف و مبلغ اعتبار آنان مشخص و ابلاغ شده است.  

وی خاطرنشان کرد: انجمن حمایت از بیماران پس از تشکیل جلسه با اعضای هیأت امنای خود، استحقاق سنجی و اولویت بندی افراد مشمول دریافت تسهیلات را تعیین و افراد متقاضی و واجد شرایط را به دانشگاه معرفی نموده‌اند.

 جدیدالاسلامی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی پس از صحت سنجی مشخصات افراد معرفی شده، برای هر فرد معرفی نامه دو برگی را صادر و تحویل نماینده بانک ملت داده است، افزود: بانک ملت بر اساس شهر محل سکونت و نوع بیماری شعب منتخب خود را تعیین، و به دانشگاه اعلام نمود که دانشگاه شعب هر گروه بیماری را با مشارکت فعال انجمن ها به نحو مطلوب به بیماران اطلاع رسانی کرده است.

وی در ادامه با بیان اینکه اقدامات فوق الذکر منجر به اعطای تسهیلات به ۳۶۵ بیمار واجد شرایط در استان شده است، ذکر کرد: ۱۱۰ نفر بیمار مبتلا به ام اس، ۴۲ بیمار مبتلا به تالاسمی و ۴۶ بیمار مبتلا به بیماری کلیوی مشمول دریافت تسهیلات قرض الحسنه، به بانک مذکور معرفی شده‌اند.

وی با بیان اینکه ۲۸ بیمار هموفیلی و ۳۱ بیمار معرفی شده مبتلا به اتسیم مشمول دریافت تسهیلات قرض الحسنه هستند، عنوان کرد: ۶۷ بیمار تحت درمان سرطان و ۳۱ زوج  نابارور تحت درمان نازایی مشمول دریافت تسهیلات مذکور  به بانک عامل معرفی شده اند.

طبق اظهارات معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، تعداد ۱۰ بیمار مبتلا به CF ، SMA و EB مشمول دریافت تسهیلات قرض الحسنه،   شناسایی و معرفی شده‌اند.

 جدید الاسلامی در ادامه با بیان اینکه پس از استحقاق سنجی، بیماران نیازمند به تدریج و بر اساس ضوابط پیش بینی شده برای دریافت وام به بانک معرفی شده‌اند، خاطرنشان کرد: این اقدامات فوق الذکر منجر به پایدار شدن بودجه تسهیلات در سال آینده شده و سایر بیماران متقاضی در مرحله بعدی پوشش داده خواهند شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کردستان صعب العلاج استانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کردستان مشمول دریافت تسهیلات زوج های نابارور بیمار مبتلا معرفی شده اند صعب العلاج واجد شرایط تحت درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۱۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه

مهدی صادقپور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به فعالیت گروه‌های جهادی در استان قزوین اظهار کرد: یک هزار و ۴۳۳ گروه جهادی در استان قزوین به مردم استان در حوزه‌های مختلف درمانی، عمرانی، فرهنگی و آموزشی خدمات ارائه می‌کنند.

وی با بیان اینکه تلاش بسیج سازندگی ارائه خدمت در حوزه‌های مختلف و بر اساس سند اعتلای بسیج است، اضافه کرد: ارائه خدمات در حوزه اقتصاد مقاومتی و اشتغال زایی از دیگر خدماتی است که توسط سازمان بسیج سازندگی ارائه می‌شود.

مسؤول بسیج سازندگی استان قزوین عنوان کرد: گروه‌های جهادی نیازمند حمایت و همراهی دولت هستند و بدون شک با حمایت از آنها می‌توان شاهد جهش خدمت رسانی و محرومیت زدایی در استان بود.

تعهد بسیج سازندگی در حوزه اشتغالزایی در سال گذشته ۱۵۰۰ نفر بود اما با تلاش‌های صورت گرفته توانستیم برای ۱۶۰۰ نفر اشتغال ایجاد کنیم.

وی از اجرای طرح‌های محرومیت زدایی به ویژه آبرسانی به روستاها در استان قزوین توسط این سازمان اشاره کرد و گفت: ۵ مجتمع آبرسانی برای ۹۶ روستا با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۴۱۰ میلیارد ریال در استان قزوین ساخته شد.

صادقپور بیان کرد: سه مجتمع آبرسانی چوقور، قاقازان و الموت در استان نیز آماده بهره برداری است و در صورت حمایت می‌توانیم به زودی شاهد افتتاح آن باشیم.

وی با اشاره به فعالیت بسیج در حوزه کمک به مردم سیل زده سیستان و بلوچستان تاکید کرد: ۲ کامیون کمک‌های نقدی و غیر نقدی به ارزش سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جمع آوری و ارسال شد.

این مسؤول با بیان اینکه ۳۹۹ صندوق قرض الحسنه در استان قزوین با حمایت این سازمان فعالیت می‌کند، تاکید کرد: بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات در استان قزوین با رقمی بالغ بر ۵۸۰ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شده است.

وی محرومیت زدایی را یکی از اولویت‌های سازمان بسیج سازندگی دانست، عنوان کرد: ۶۹۱ منزل برای محرومین کمیته امداد و بهزیستی تعمیر و بازسازی شده است.

صادقپور از احداث ۶ پل در استان قزوین خبر داد و اظهار کرد: هفت راه روستایی در استان قزوین نیز با کمک جهادگران بسیج سازندگی آسفالت شد.

وی تاکید کرد: بهسازی ۲۶ قنات و ۲۰ کیلومتر لوله انتقالل آب در کنار ساخت ۱۱ استخر کشاورزی از دیگر اقداماتی بوده که توسط بسیج سازندگی در سال گذشته عملیاتی شده است.

مسؤول سازمان بسیج سازندگی استان قزوین در پایان یادآور شد: در سال گذشته ۵۰۳ هزار بذر و اصله نهال برای مبارزه با ایجاد بیابان در بویین زهرا و آبیک کاشته شد.

کد خبر 6094954

دیگر خبرها

  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • حذف «پول» از درمان زیر ۷ ساله‌ها
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟