Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وی‌اچ‌تی‌سی، علیرغم تصمیم آمریکا  مبنی بر آزاد بودن همه معاملات با جنبش انصارالله یمن، سازمان ملل از اینکه شرکت‌ها در حال برنامه ریزی برای لغو یا تعلیق تجارت با یمن باشند، ابراز نگرانی کرد.

استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل گفت: با وجود میلیون‌ها غیرنظامی در معرض خطر گرسنگی، هنوز مشخص نیست که مجوز جدید از این مشکلات جلوگیری خواهد کرد یا خیر، اما ما همچنان خواستار تغییر جهت در زمینه‌های بشردوستانه در مورد یمن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مایک پمپئو، وزیر خارجه اسبق آمریکا، علی رغم هشدار‌های سازمان ملل و گروه‌های امدادی مبنی بر اینکه تحریم یمن، این کشور را  با قحطی گسترده  روبه رو می‌کند، جنبش انصارالله را در فهرست تحریم‌های خود قرار داد و این تحریم آمریکایی‌ها را از تجارت با یمن  منع و ارایه هر گونه حمایت به این جنبش را جرم دانست.

مقامات سازمان ملل و گروه‌های امدادی اعلام کردند: یمن، تقریبا تنها به واردات متکی است و با این تحریم‎‌ها مشکلات بزرگی از جمله امکان رسیدن کمک های بشر دوستانه به این کشور را ناممکن می‌کند.

سازمان ملل،  بحران یمن را بزرگترین بحران انسانی در جهان توصیف می‌کند که ۸۰ درصد مردم آن نیازمند هستند.

مارک لاوکاک، رئیس کمک‌های سازمان ملل در اوایل ماه جاری به شورای امنیت گفت: در حال حاضر، حدود ۵۰ هزار نفر در قحطی کامل به سر می برند.

با مشکلات اقتصادی و شیوع بیماری کرونا اوضاع یمن نیز بدتر شده و مقامات سازمان ملل متحد در تلاشند تا گفتگو‌های صلح را برای پایان دادن به جنگ در این کشور احیا کنند.

وزارت خزانه داری آمریکا روز گذشته با صدور مجوزی، اجازه تراکنش‌های مالی را تا تاریخ ۲۶ فوریه برای معاملاتی از جمله با جنبش انصارالله یمن صادر کرد. این در حالی است که دولت ترامپ در اقدامی خصمانه، این گروه را در شمار گروه‌های تروریستی قرار داده بود.

به نظر می‌رسد وزارت خزانه داری آمریکا تلاش دارد تا نگرانی‌های شرکت‌ها و بانک‌هایی را که در تجارت با یمن مشارکت دارند و بیشتر بر واردات متمرکز هستند، آرام کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بحران یمن تحریم آمریکا جنبش انصارالله سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۲۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر خارجه اردن: حماس آتش جنگ غزه را روشن نکرد

ایمن الصفدی، وزیر امور خارجه اردن امروز دوشنبه گفت که حماس درگیری‌های جاری در نوار غزه را تحریک نکرده است، او اسرائیل را متهم کرد که همه شرایط لازم را برای انجام ماموریت تشکیلات خودگردان فلسطین فراهم نمی‌کند.

به گزارش باهانیوز، الصفدی در سخنرانی در مجمع جهانی اقتصاد در ریاض خاطرنشان کرد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، خاورمیانه را به سمت یک جنگ منطقه‌ای سوق می‌دهد و گفت که این جنگ اسرائیل را به یک "کشور منحوس" تبدیل کرده است.

علاوه بر این، وزیر خارجه اردن راه حل دو دولتی را خواستار شد و گفت: این تنها گزینه‌ای است که می‌تواند امنیت و صلح پایدار را تضمین کند.

پیش از این، نخست وزیر اردن نیز گفت: نسبت به انجام هر اقدامی از سوی اسرائیل که زمینه ساز کوچ اجباری یا داوطلبانه فلسطینی‌ها شود، هشدار می‌دهیم، زیرا این اقدام، فلسطین را نابود می‌کند.

وزیر خارجه اردن اخیرا نسبت به وقوع قحطی گسترده در غزه هشدار داد. 

بر این اساس، این مقام اردنی با اشاره به شرایط اسفناک غزه، خاطرنشان کرد: فلسطینیان در غزه تنها در شرایطی می‌توانند با قحطی در کوتاه مدت مقابله کنند که اسراییل اقدام به بازگشایی مرز‌های زمینی برای ورود کمک‌های بشردوستانه به این باریکه کند. 

وی کمک‌های ارسالی فعلی به غزه را در برابر نیاز‌های مردم ناچیز برشمرد و خواستار پایبندی طرف‌های منازعه به قوانین بین المللی بشردوستانه شد. 

بر اساس اعلام مقامات سازمان ملل، اکنون بیش از نیم میلیون فلسطینی در قحطی به سر می‌برند و سایر فلسطینیان در این باریکه تنها یک وعده غذا در روز در اختیار دارند. 

تلاش برای ارسال کمک‌های بین المللی از طریق هوایی و دریایی ناکافی بوده و علاوه بر پرهزینه بودن، به اندازه ارسال کمک‌های زمینی به درستی در میان مردم نیازمند توزیع نمی‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • جنبش دانشجویی، سازمان استکباری آمریکایی-صهیونیستی را به هم ریخت
  • ابراز نگرانی سازمان ملل از اقدامات پلیس آمریکا در برخورد با دانشجویان
  • نگرانی گزارشگر سازمان ملل درباره تعلیق دانشجویان معترض در آمریکا
  • نگرانی از بدرفتاری پلیس آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین به سازمان ملل رسید
  • ابراز نگرانی گزارشگر سازمان ملل از تعلیق دانشجویان دانشگاه کلمبیا
  • تشدید نگرانی صهیونیست‌ها از بایکوت علمی اسرائیل در جهان
  • پیام حماس به گروه‌های مقاومت درباره مذاکرات
  • وزیر خارجه اردن: حماس آتش جنگ غزه را روشن نکرد
  • ادعای کاخ سفید؛ اسرائیل پذیرفته که قبل از حمله به رفح، نگرانی‌های آمریکا را در نظر بگیرد
  • دیدار مهم سران گروه‌های مقاومت فلسطین