Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرهام پارسانژاد، در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: شیوع ویروس کووید ۱۹ در یک سال گذشته فرصتی طلایی برای گسترش آموزش فیزیوتراپی در بستر فضای مجازی بود.

وی افزود: تجربه ما در این دوره یک پایلوت موفق برای توسعه آموزش مجازی فیزیوتراپی بود که امید است متولیان آموزش پزشکی کشور با تکیه بر بازخورد این نوع آموزش‌ها در انجمن‌های علوم پزشکی در زمان کوتاه نسبت به نهادینه کردن آن در عرصه آموزش اهتمام ورزیده و ضمن کاهش هزینه‌های آموزش از این طریق، دستیابی به اهدافی همچون جذب تعداد بیشتر دانشجو در رشته‌های مختلف و آموزش نیروهای متخصص بیشتر، تسهیل شرایط تحصیل خصوصاً برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ارتقا علمی و حرفه‌ای رشته‌های علوم پزشکی را تسریع بخشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پارسانژاد در ادامه به جزئیات سی و یکمین کنگره انجمن فیزیوتراپی ایران که از یکم تا سوم بهمن ۹۹ به صورت آنلاین برگزار شد، اشاره کرد و گفت: در این دوره از کنگره جدیدترین دستاوردهای علم فیزیوتراپی در حیطه عصبی اسکلتی عضلانی، نگاهی به تازه‌های علم فیزیوتراپی در مقوله بازتوانی قلبی ریوی بیماران به ویژه بیماران مبتلا به کووید ۱۹ اختصاص یافته بود.

نایب رئیس انجمن فیزیوتراپی ایران، ضمن گرامیداشت یاد پنج شهید فیزیوتراپیست مدافع سلامت و قدردانی از ایثارگری‌های بیش از ۲۵۰ همکار فیزیوتراپیست که حین خدمت به بیماری کرونا مبتلا شدند، تاکید کرد: درخواست ما از معاونت درمان وزارت بهداشت این است که همکاران فیزیوتراپیست را که همراه تیم درمان هستند، فراموش نکنند و تقاضا دارم مزایا و پاداش در نظر گرفته شده برای پزشکان و پرستاران شاغل در بخش‌های بستری بیماران کرونا به فیزیوتراپیست های فعال در این بخش‌ها هم اختصاص یابد.

وی افزود: فیزیوتراپیست های شاغل در بیمارستان‌ها که در چند ماه گذشته برای انجام تمرینات تنفسی و راه اندازی بیماران، نفس به نفس و چهره به چهره از فاصله نزدیک خطر ابتلاء به کرونا را به جان خریدند، این روزها عدم پرداخت مزایایی که به سایر اعضای تیم درمان اختصاص یافته را نوعی بی توجهی به خدمات پراهمیت فیزیوتراپی تنفسی قلمداد کرده و به رغم جلسات متعدد مسئولین انجمن فیزیوتراپی و تبیین خدمات و فعالیت‌های شاغلین بیمارستانی، متأسفانه تا کنون اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.

کد خبر 5131500

منبع: مهر

کلیدواژه: فیزیوتراپی مدافعان سلامت ویروس کرونا آمار کرونا سیما سادات لاری واکسن کرونا تعرفه های پزشکی کووید 19 سرطان سازمان بیمه سلامت سعید نمکی نسخه الکترونیک دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی علیرضا زالی شیوع کرونا پروتکل های بهداشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۳۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است

بهرام عین اللهی٬‌ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: به رکورد ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان رسیده ایم. در بدو شروع به کار دولت سیزدهم  ۷۰۰ شرکت دانش بنیان داشتیم که امروز و بعد از دو سال و نیم به ۱۴۰۰ شرکت دانش بنیان افزایش یافته است.

او گفت: این افزایش یک رکورد محسوب می‌شود و  یکی از کار‌های بسیار خوب در زمینه پانسمان بیماران پروانه‌ای بود که امیدواریم با حمایت‌های بیشتر به تجاری شدن برسد و بتواند نیاز‌های کشورمان را تامین کند.

وزیر بهداشت تاکید کرد که حمایت از شرکت‌های دانش بنیان جزء کار‌های مهم این وزاتخانه است.

عین اللهی افزود: بنای ما بر این است که با تقویت دانش‌بنیان‌ها دارو‌های اکثر بیماری‌ها را تامین کنیم و در مورد تالاسمی هم همین موضوع مطرح است. بعضی از بیماران می‌گویند داروی داخلی استفاده نمی‌کنیم و حتما داروی خارجی می‌خواهیم که این موضوع را باید متخصصین تشخیص دهند. 

او گفت: اولویت ما حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان برای رفع کمبود‌های دارویی است. تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است.

وزیر بهداشت درباره چرایی رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال گفت: در این سنین تمامی اعضای بدن کودک رشد تکاملی دارند و هرگونه نقصی می‌تواند تا پایان عمر با فرد بماند به همین دلیل با پیشنهاد وزارت بهداشت در هیئت دولت این موضوع به تصویب رسید و جمهوری اسلامی ایران این افتخار را دارد که کودکان را در ۷ سال اول زندگی در مراکز دولتی به شکل رایگان درمان کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • تولید پانسمان بیماران پروانه‌ای شروع شده و در مرحله تحقیقاتی است
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • جزئیات اولین آزمون دکتری حرفه‌ای فیزیوتراپی ۱۴۰۳
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت