Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد تنظیم بازار گفت: ارز مورد نیاز واردات کالاهای اساسی امسال و سه ماهه اول ۱۴۰۰ تامین شده است.

عباس قبادی در جلسه ستاد تنظیم بازار، با اشاره به اقدامات بانک مرکزی برای تأمین ارز گفت: بانک مرکزی تمام ارز مورد نیاز سال ۹۹ و آنچه که در برنامه بوده را به اتمام رسانده اند و به ما برای تأمین ارز سه ماه آینده قول داده اند بطوری که به ما اعلام کرده اند خریدهای مورد نیاز سه ماه اول سال آینده را انجام دهیم و اعلام کرده اند که ارز مورد نیاز سه ماه اول سال را تأمین کرده اند و به موقع نیز پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به گزارش بنادر کشور اظهار داشت: بالغ بر ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار تن در حال حاضر کالا در بنادر (گمرک و روی کشتی) کشور موجود است که ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار تن از آن کالای اساسی است.قبادی گفت: روند ورودی و خروجی کالا رضایت بخش است و در بعضی اقلام مانند کنجاله، جو، ذرت ورود کالا به کشور کاملاً امیدوار کننده است.دبیر کارگروه تنظیم همچنین به قیمت گذاری مواد سلولزی اشاره کرد و گفت: مقرر شد تا تولید کنندگان در این باره هفته آینده به کارگروه مربوطه مراجعه کنند.وی همچنین گفت: آمار ارائه شده در جلسه امروز درباره تولید مواد پروتئینی و لبنی حکایت از ثبات نسبی تولید و عرضه این مواد در بازار دارد.دبیر کارگروه ستاد تنظیم بازار با اشاره به قاچاق دام زنده از مرزهای کشور گفت: از مجموعه مرزبانی، دستگاه‌های نظارتی و مجموعه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز می‌خواهیم تا به گونه‌ای برای مبارزه با قاچاق دام برنامه ریزی کنند، تا شرایط قاچاق و ریسک قاچاق به حداکثر برسد و این مساله منجر به بروز مشکل برای کشور نشود، البته دامپزشکی در شهرهای مرزی محدودیت‌هایی را ایجاد کرده که امیدواریم نتیجه بخش باشد.وی همچنین با اشاره به موضوع آنفلوانزای مرغی بیان داشت: بر اساس گزارشی که توسط دامپزشکی در جلسه امروز ارائه شد اقدامات خوبی در این باره انجام شده و علیرغم اینکه کشورهای همسایه درگیر این موضوع هستند اما بیماری آنفلوانزای مرغی در کشور مساله خاصی را بوجود نیاورده است.قبادی با اشاره به تأمین کالاهای مورد نیاز شب عید از جمله آجیل، خشکبار، شیرینی، کیف و کفش و پوشاک، گفت: مقرر شد تا در جلسه هفته آینده ستاد تنظیم بازار رئیس اتاق اصناف به ارائه آخرین اقدامات برای تأمین و توزیع کالاهای مورد نیاز شب عید بپردازد.
راه پس گرفتن رانت فولادی، مالیات است نه قیمت گذاری
قائم مقام بورس کالای ایران درباره شرایط بازار فولاد گفت: مشکل اصلی بازار فولاد این است که عرضه کافی در بورس کالا انجام نمی‌شود که اگر عرضه‌ها افزایش یابد، قطعا قیمت‌ها متعادل خواهد شد؛ در این میان وزارت صمت باید بر میزان عرضه‌ها در بورس نظارت کند. رضا محتشمی‌پور عنوان کرد: راه پس گرفتن رانت از فولادی‌ها، اخلال در قیمت گذاری و ارزان فروشی نیست بلکه مالیات است. در واقع اگر رانت به شرکت بالادستی داده شود و بعد بخواهیم با «قیمت­ گذاری» آن را به مصرف کننده برسانیم، سود از بخش تولید مستقیما به جیب عوامل غیرتولیدی می‌رسد؛ به عبارتی رانت پس گرفته نمی‌شود بلکه به افراد دیگری رسیده که نقشی در تولید نداشته‌اند. به گزارش «کالاخبر» ، گردش مالی ۹۰۰ هزار میلیارد تومانی فولاد در اقتصاد ایران از جمله مسائلی است که در صحن علنی مجلس در زمان بررسی طرح توسعه و تولید پایدار فولاد به آن اشاره شد. برخی نمایندگان مجلس معتقدند که در تولید فولاد یارانه‌های مختلفی از جمله ۴۰ هزار میلیارد تومان یارانه سوخت داده می‌شود. از سوی دیگر وضعیت بازار فولاد در هفته‌های اخیر به قدری وخیم شد که تنشهای جدی میان وزارت صمت و وزارت اقتصاد نیز شکل گرفت. چالش اصلی ناشی از فرایند قیمت گذاری فولاد در بورس کالا بود. از یک سو وزارت صمت تاکید داشت که قیمت پایه فولاد از ۸۰ درصد قیمت  CIS باید به ۷۰ درصد این قیمت کاهش یابد اما از سوی دیگر مسئولان بورس کالا و وزارت اقتصاد به عنوان محل مبادلات محصولات فولادی اعلام کردند که قیمت گذاری در سازوکار بورس معنا ندارد. نکته جالب توجه اینکه هم اکنون کمتر از ۵۰ درصد تولید فولاد کشور در بورس کالا عرضه می‌شود و سایر تولیدات بدون عرضه در بورس کالا اغلب راهی بازار آزاد می‌شود.

 

مردم سالاری/

برچسب ها: کالای اساسی ، ستاد تنظیم بازار ، بانک مرکزی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000M8a

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کالای اساسی ستاد تنظیم بازار بانک مرکزی ستاد تنظیم بازار ارز مورد نیاز بورس کالا قیمت گذاری سه ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۳۲۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم

محمد خزامی رئیس صادرات شرکت فولاد اکسین خوزستان با اشاره به بحث صادرات محصولات شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: شرکت فولاد اکسین خوزستان به عنوان تنها تولیدکننده ورق‌‎های فولادی API در کشور، بازیگر تعیین‌کننده‌ای در تامین این محصول استراتژیک در بازارهای ایران و جهان به شمار می‌آید.

او با اشاره به اینکه ورق‌های API محصولی استراتژیک و غیرقابل جایگزین در توسعه زیرساخت‌های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی به حساب می‌آیند، افزود: این ورق ها از خواص مقاومت مناسبی در مقابل عوامل بیرونی مانند خوردگی و شکستگی برخوردار هستند و ار این رو جایگاه بسیار ویژه‌ای در صنایع مختلفی از جمله نفت و گاز و پتروشیمی دارند.

رئیس صادرات شرکت فولاد اکسین خوزستان ادامه داد: نقش‌آفرینی شرکت فولاد اکسین خوزستان در تامین این ورق فولادی برای توسعه زیرساخت‌های نفت‌وگاز کشور به خصوص پروژه خط انتقال نفت گوره به جاسک و همچنین رشد روزافزون صادرات ورق های فولادی عریض و کسب سهم این شرکت از بازارهای کشورهای اروپای غربی، حاشیه خلیج فارس و آسیای میانه خود مهر تاییدی بر سطوح بالای کیفیت محصول و ظرفیت‌های شرکت فولاد اکسین خوزستان در تامین ورق‌های فولادی عریض است.

خزامی با تاکید بر جایگاه ویژه شرکت فولاد اکسین در تامین این ورق‌ها یادآور شد: بدون شک شرکت فولاد اکسین خوزستان، با توجه به مسیر و روند رشد تولید و فروشی که در ماه‌های اخیر در پی گرفته است، در آینده‌ای نزدیک بازارهای صادراتی خود را در سایر کشورها نیز توسعه خواهد داد. 

او افزود: در همین راستا شرکت فولاد اکسین خوزستان به شکلی پررنگ و قدرتمند در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (ایران اکسپو) حضور یافته است تا به این ترتیب ضمن تشریح و معرفی توانمندی‌ها، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های کم‌نظیر خود در سطح کشور، منطقه و حتی جهان، زمینه مناسبی را برای معرفی محصولات، توسعه بازارهای بین‌المللی، نقش‌آفرینی در تامین نیاز مصرف کنندگان ورق های فولادی عریض و کسب سهم بیشتر از بازار کشورها به ویژه کشورهای اروپایی و در انتها صادرات محصولات خود ایجاد کند. 

این نمایشگاه تا ۱۲ اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد