Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید حسین حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در راستای رفع کمبود سیمان در بازار استان بوشهر تلاش‌های زیادی صورت گرفته است تا نیازهای مردم تأمین شود.

وی به مشکلات کارخانجات تولید سیمان در تأمین گاز و برق مورد نیاز اشاره کرد و ادامه داد: با تلاش‌های صورت گرفته شاهد رفع این مشکلات هستیم و تولید سیمان در استان افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر افزود: برای افزایش تولید در کارخانه‌های سیمان استان تلاش خوبی صورت گرفته و مشکلات این کارخانه‌ها در حال رفع است تا به بیشترین میزان تولید برسند.

وی گفت: تولید روزانه پنج هزار تن سیمان طی روزهای آینده باعث خواهد شد تا نیازهای مردم به سیمان تأمین شود و شاهد ثبات در سطح بازار باشیم.

حسینی از نظارت مستمر و مستقیم بر نحوه توزیع سیمان در بازار استان خبر داد و افزود: سیمان پاکتی با قیمت ۲۰ تا ۲۲ هزار تومان در سطح استان توزیع خواهد شد.

تأمین روغن در بازار

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر از تأمین روغن مورد نیاز در استان خبر داد و گفت: تلاش داریم تا نیازهای استان به روغن تأمین و این کالا نیز به مردم برسد.

حسینی تصریح کرد: طی روزهای گذشته شاهد کمبود روغن در بازار بودیم که مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده بود و با تلاش‌های صورت گرفته بیش از نیاز استان، تخصیص داشته‌ایم.

وی سهم تأمین نیاز روغن استان بوشهر را دو هزار و ۹۴ تن روغن عنوان کرد و ادامه داد: با پیگیری انجام شده ۷۸۶ تن مازاد بر سهمیه نیز اختصاص یافت.

کد خبر 5131899

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان صنعت معدن و تجارت استان بوشهر بوشهر سید حسین حسینی سیمان ویروس کرونا دهه فجر آمار کرونا خطبه های نماز جمعه گرگان بوشهر کرمانشاه شهرکرد شیراز شهرستان کرج شیوع کرونا آلودگی هوا مشهد اردبیل استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۳۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید

مدیرعامل شرکت آب، برق و تاسیسات سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر صرفه‌جویی در مصرف آب، گفت: تولید آب شرب در این جزیره توسط دستگاه‌های آب‌شیرین‌کن است که هزینه‌های میلیاردی به دنبال دارد. - اخبار استانها -

شهرام داوری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در قشم اظهار داشت: در حال حاضر برای تولید هر مترمکعب آب در جزیره قشم باید 25 هزار تومان پرداخت کرد که 17 هزار تومان آن توسط سازمان منطقه آزاد قشم پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه در این شرایط تولید آب بسیار گران است و باید در مصرف آن صرفه‌جویی کرد، تصریح کرد: برای تامین آب شرب جزیره، سازمان منطقه آزاد قشم رقمی در حدود 224 میلیارد تومان یارانه پرداخت می‌کند.

مدیرعامل شرکت آب، برق و تاسیسات سازمان منطقه آزاد قشم با اشاره به طرحهای آبرسانی اجرا شده در جهت افزایش تولید آب در قشم، خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال میزان تولید آب در این منطقه از 23 به 27 هزار مترمکعب افزایش یافته است.

داوری قدیمی بودن لوله‌های انتقال آب در برخی از مناطق قشم به ویژه در بافت قدیم را از جمله مشکلات حال حاضر آبرسانی در این جزیره عنوان کرد و گفت: نوسازی این خطوط انتقال از برنامه‌های مهم این شرکت است که امیدواریم بتوانیم در سالجاری بخش قابل توجهی از آن را انجام دهیم.

انتهای پیام/7558

دیگر خبرها

  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • سرنوشت عجیب یک وعده رییسی/ اختلاف قیمت کوییک ۱۳ برابر شد! + اینفوگرافیک
  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • مدعی العموم از کارخانجات رب گوجه بازدید کرد
  • ۸۰۰ هزار تن روغن و گندم از بنادر مازندران وارد شد
  • نخستین کارخانه تولید سیمان کربن صفر ساخته شد
  • افزایش خط تولیدِ شیرآلات ساختمانی در گرمی
  • مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد