Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، رتبه سوم پژوهش و فناوری را کسب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد سمیعی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، رتبه سوم پژوهش و فناوری را کسب کرد.   سمیعی در خصوص جزئیات کسب این رتبه، اظهار کرد: همه ساله ارزشیابی در خصوص عملکرد‌ها و فعالیت‌های پژوهشی فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور انجام می‌گیرد، امسال نیز بر اساس گزارشی که اخیرا ارائه شده، عملکرد سال ۹۸ دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز افزود: در نتایج ارزشیابی فعالیت‌های پژوهش و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که امسال نیز برای اولین بار، در دو حیطه تحقیقات و فناوری کنار هم گزارش شده‌اند، دانشگاه علوم پزشکی تبریز بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی حائز رتبه سوم شده است. دانشگاه علوم پزشکی تبریز سال گذشته نیز توانسته بود، رتبه چهارم را در حیطه پژوهش از آن خود کند.

وی ادامه داد: در بررسی جزئی‌تر بخش‌های ارزشیابی و کسب این رتبه، می‌توان گفت که کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز که در ارزشیابی سال قبل، توانسته بود، در رتبه هشتم قرار بگیرد، با برنامه ریزی‌ها و فعالیت‌هایی که در طی یک سال انجام داده با ارتقای شش پله‌ای به رتبه دوم دست یافته است.

سمیعی بیان کرد: آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز با تلاش‌ها و همت کادر خود، موفق به کسب جایگاه سوم در بین آزمایشگاه‌های سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی شده است؛ از لحاظ کیفیت مقالات و شاخص مقالات Q ۱ (کیو وان) نیز توانستیم با چاپ تعداد ۷۵۱ مقاله در مجلات تراز اول دنیا، در جایگاه سوم قرار بگیریم.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه امسال این دانشگاه از لحاظ شاخص رهبری در مرتبه سوم و در حوزه همکاری‌های بین المللی، در مرتبه چهارم قرار گرفته است، گفت: این ارزشیابی سالانه، یکی از مواردی است که در مورد سیاست گزاری‌های کلی برای سال‌های آتی دانشگاه‌های علوم پزشکی در راستای تقویت زیرساخت‌های پژوهشی و فناوری، تولید علم مبتنی بر نیاز‌های جامعه و هم‌چنین گسترش فعالیت‌های فناوری در حیطه سلامت انجام می‌شود تا در برنامه ریزی‌های کلان کشور نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

وی با بیان این‌که دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حیطه‌های مختلفی فعالیت دارد، اظهار کرد: این دانشگاه در جشنواره رازی که اخیرا برگزار شد، نیز توانسته موفقیت‌هایی را کسب کند و در این راستا، مرکز تحقیقات علوم کاربردی و دارویی و مرکز تحقیقات آنالیز دارویی به عنوان مراکز برگزیده، یکی از مجلات دانشگاه (Bioimpacts) به عنوان مجله برگزیده کشور و مهدی یوسفی یکی از محققان دانشگاه به عنوان محقق برگزیده در زمینه علوم پایه پزشکی انتخاب شدند.

سمیعی با تاکید بر این‌که دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بسیاری از حیطه‌ها سرآمد است و فعالیت‌های بسیار خوبی در بخش تحقیقات و فناوری در سطح کشور انجام می‌دهد، گفت: در بخش تحقیقات، در زمینه نانوتکنولوژی و سلول‌های بنیادی کار‌های زیاد و باارزشی در این دانشگاه در حال انجام است و مطالعاتی که توسط این دانشگاه در زمینه ایمونولوژی و علوم دارویی انجام می‌شود نیز حرف بسیاری برای گفتن در کشور دارد و امتیازات خیلی خوبی برای کشور خواهد آورد.

وی افزود: در زمینه فناوری نیز تاکنون در حوزه تولید دستگاه‌ها، آنتی بادی‌های منوکلونال و فرآورده‌های نوترکیب، فعالیت‌های خیلی خوبی داشتیم و این فعالیت‌ها را در سال‌های آینده نیز ادامه خواهیم داد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خاتمه با قدردانی از خانواده علوم پزشکی تبریز، گفت: کسب رتبه سوم پژوهش و فناوری در کل کشور، مدیون تلاش تمامی محققان، اساتید، دانشجویان و کارشناسان و پرسنل معاونت تحقیقات و فناوری است و امیدواریم تا با تلاش‌های هر چه بیشتر در آینده بتوانیم نتایج بهتری را برای دانشگاه کسب کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی وزارت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تبریز دانشگاه علوم پزشکی تبریز دانشگاه های علوم پزشکی کشور فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۳۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم اندیشی پژوهشگران علوم شناختی با حضور سید محمد مهدوی، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری شناختی و مدیران و مسئولان دانشگاه خلیج فارس در بوشهر برگزار شد. در این نشست راه‌های توسعه همکاری‌های علمی و تحقیقاتی درحوزه علوم شناختی مورد بررسی قرار گرفت.

مهدوی، با اشاره به اهداف و سیاست‌های این ستاد برای حمایت از اجرای طرح‌های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی درحوزه‌های مختلف علوم شناختی گفت: با تلاش‌های این ستاد و به منظور تربیت نیروی کارآمد و متخصص تاکنون ۲۲ هسته پژوهشی در حوزه‌های علوم و فناوری‌های شناختی در مراکز علمی و دانشگاهی کشور تشکیل و فعال شده است.  

وی با اشاره به اینکه توسعه فعالیت‌های پژوهشی به همکاری‌های مشترک میان محققان و اساتید نیاز دارد، گفت: ستاد یکی از حلقه‌های رابط در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی محسوب می‌شود و برای تحقق این هدف حمایت‌های لازم را ارائه می‌کند.

وی توجه به حوزه‌های سلامت و سرمایه شناختی، آموزش و پرورش شناختی و شناخت اجتماعی را از جمله اولویت‌های ستاد بر شمرد و گفت: رویکرد ستاد بهره گیری و بهره‌مندی ازدستاورد‌های علوم و فناوری‌های شناختی برای ارتقاء و افزایش توانمندی مهارت‌های شناختی درسطح جامعه و نیز کمک به امر یادگیری و یاددهی با شیوه‌های شناختی در نظام آموزشی است و ستاد آماده است با حمایت همه جانبه از طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی بستر‌های لازم را برای تحقق این اهداف مهم فراهم آورد.

وی اضافه کرد: پژوهشگران و فناوران می‌توانند از طریق سایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و همچنین سامانه خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از اطلاعیه‌ها آگاه شده و برای دریافت حمایت اقدام کند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • رییس هیات اجرایی سی‌امین جشنواره علوم پزشکی رازی منصوب شد
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • پایگاه اتوبوس آمبولانس در بویراحمد کلنگ‌زنی شد