Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام کلات پور، گفت: سومین مرحله محموله ویژه ماه جمادی الثانی با ۱۲۰۰ بسته گوشت گرم قربانی به استان کرمانشاه رسید.

حجت الاسلام افشین کلات پور مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در کرمانشاه گفت: محموله اول ۱۲۰۰ بسته ای در ماه رمضان  ،دومین محموله در ربیع الاول و یک مرحله هم در ذی الحجه(طرح ذبح قربانی ماه ذی الحجه) با خرید۲۲ رأس گوسفند و بسته بندی و توزیع آن توسط کانون های مساجد کرمانشاه با تقبل ۵۰درصد(بچه های مسجد"کانون ها") و مابقی موسسه حضرت خدیجه و خیرین برنامه تلویزیونی سمت خدا صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطر نشان کرد: در هر مرحله هم براساس بانک اطلاعاتی که کانون های مساجد ما در شناسایی و حمایت از خانواده های نیازمند پیرامون مسجد دارن در همان روز درب منازل آنها تحویل داده شد.

 

حجت الاسلام کلات پور افزود: کانون فرهنگی هنری حضرت خدیجه(س) با عنوان توسعه فرهنگ زیارت اهل بیت علیهم السلام و ترویج نام و مرام مادران و همسران اهل بیت علیهم السلام بویژه حضرت خدیجه علیها السلام و احیای سنن فراموش شده فعالیت می کند.

 

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان کرمانشاه با اشاره به اینکه موسسه حضرت خدیجه(س) قم و خیرین برنامه تلویزیونی سمت خدا است نقش بسزایی در این طرح داشته اند، تصریح کرد: نیازمندان واجد شرایط برای دریافت بسته‌های گوشت گرم، توسط کانون‌های رابط در استان شناسایی شده و توزیع هم از طریق فعالان این کانون‌ها انجام می‌شود و شهرستان ها و مناطق روستایی استان هم طی هر سه مرحله دیده شدن و هر نوبت افراد جدیدی معرفی و از این بسته ها بهره مند شدند.

 

وی در پایان گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا تمامی مراحل بسته بندی و توزیع با رعایت پروتکل های بهداشتی انجام شده و بسته های آماده توسط کانون مساجد در شهرستان های سنقر، دالاهو، سرپل ذهاب، جوانرود، روانسر، اسلام آباد، قصرشیرین، کنگاور و صحنه، ثلاث باباجانی، گیلانغرب، هرسین، کرمانشاه توزیع شده است.

پایان پیام/712

منبع: شبستان

کلیدواژه: توزیع گوشت گرم گوشت گرم قربانی خانواده های نیازمند کانون های مساجد حضرت خدیجه کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۴۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری از آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت قرمز در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حسین برزگر در نشست هم‌اندیشی اجرای طرح هوشمند‌سازی تامین و توزیع گوشت قرمز، اظهار داشت: با اجرای طرح هوشمندسازی، تامین تا توزیع گوشت قرمزبا هدف خدمت‌رسانی بیشتر به تولید کننده، قصابان و مصرف‌کنندگان ساماندهی و الکترونیکی خواهد شد.

وی ادامه داد: طرح هوشمندسازی تامین و توزیع مرغ در استان چهارمحال وبختیاری به عنوان استان پیشگام در سطح کشور انجام شد که منجر به ارائه خدمت بزرگی به تولید کنندگان و فروشندگان مرغ با توجه به الکترونیکی شدن ثبت درخواست خرید و فروش شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان ادامه داد: تمامی فرایند عرضه گوشت مرغ در واحدهای صنفی و همچنین میزان تولید در کشتارگاه‌ها از طریق سامانه رهتاب پیگیری و نظارت بر این حوزه دقیق، و از وقوع هر تخلفی جلوگیری شد.

برزگر خاطرنشان کرد: ان‌شاالله  در اجرای طرح هوشمند سازی تامین و توزیع گوشت قرمز نیز استان چهارمحال وبختیاری پیشگام خواهد بود.

بهروز میرزایی، معاون توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان نیز بیان داست: این طرح بصورت تدریجی و فاز به فاز انجام خواهد شد که در مرحله اول هدف، خدمت‌رسانی به قصابان از طریق الکترونیکی کردن تامین و توزیع خواهد بود ودر مراحل بعدی، افزایش درآمد تولید کنندگان با فروش به قیمت واقعی وبدون دخالت دلالان، جلوگیری از خروج دام از استان، متعادل سازی و ثبات قیمت خواهد بود.

وی اظهار داشت: طرح هوشمندسازی نظام توزیع کالاهای اساسی به کمک و همراهی شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌های بخش کشاورزی نیاز دارد و بازار بدون استفاده از پلتفرم‌های توزیع به آرامش نمی‌رسد.

میرزایی افزود: استفاده بهینه از زیرساخت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری زمینه توزیع کالا را از حالت سنتی به مدرن فراهم می‌کند، همچنین می‌توان امکان کنترل و نظارت بر قیمت و مقدار اقلام توزیعی، شفافیت در زنجیره توزیع و اطلاع از میزان موجودی کالا و برنامه‌ریزی جهت تامین به موقع کالاهای اساسی از مهم ترین مزایای هوشمندسازی توزیع کالاهای اساسی است.

وی تصریح کرد: سامانه رهتاب علاوه بر توزیع گوشت بایستی قابلیت اجرای زنجیره کالاهای اساسی شامل شکر، برنج و ... و نظارت بر این فرآیند را داشته باشد که از طریق آن بتوان نظارت و بازرسی از واحد های صنفی را تسهیل و از این طریق بهره وری و بازدهی نیز افزایش یابد.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • ۵۰ مسجد کردستان میزبان جشن‌های عمومی دهه کرامت هستند
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • نیکا قربانی چه کسانی شد؟
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • اعلام ویژه برنامه‌های دهه کرامت در سومین حرم اهل‌ بیت(ع)
  • سند راهبردی شیراز سومین حرم اهل بیت(ع) رونمایی می‌شود
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند