Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خرداد به نقل از همشهری آنلاین، بلومبرگ مدعی شد ابرنفتکش اکیلیس با پرچم لیبریا در آب‌های بین‌المللی در حرکت اما مالک آن یک شرکت یونانی است. برخی منابع آشنا به موضوع در واشنگتن بدون فاش شدن هویت خود گفته‌اند این تازه‌ترین تلاش آمریکا برای جلوگیری از صدور نفت خام ایران در شرایطی است که جو بایدن با وعده بازگشت به برجام وارد کاخ سفید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این حال، مدیران شرکت یونانی مالک اکیلیس به مقام‌های آمریکایی اطلاع داده‌اند ابتدا تصور می‌کردند نفت خام مربوط به کشور عراق است و احتمالا نادانسته وارد معامله حمل حدود دو میلیون بشکه نفت خام ایران شده‌اند. سخنگوی وزارت دادگستری ایالات متحده درباره ماجرا و جزئیات آن هنوز اظهار نظر نکرده‌ است.
بر اساس گزارش بلومبرگ، ابرنفتکش اکیلیس در یکی از روزهای نوامبر حدود دو میلیون بشکه نفت را از یک نفتکش دیگر در بندر فجیره امارات متحده عربی دریافت کرده و مقصد بعدی آن بندر مسقط پایتخت عمان بوده است. این نفتکش غول‌پیکر سیستم ردیابی خود را از اول تا ۱۳ ژانویه حوالی آب‌های آفریقای جنوبی خاموش کرده و این روزها در اقیانوس اطلس جنوبی است.
این نخستین بار نیست که دولت آمریکا برای توقیف نفتکش‌های ایرانی و دیگر نفتکش‌های حامل نفت ایران تلاش و برنامه‌ریزی می‌کند. آمریکایی‌ها سال گذشته هم کوشیدند مانع رسیدن نفتکش‌های حامل بنزین ایران به مقصد ونزوئلا شوند اما ناکام ماندند. رئیس جمهوری و وزیر نفت ایران در روزهای اخیر از افزایش چشمگیر صادرات نفت خبر داده‌اند.
چند روز پیش یک ابرنفتکش ایرانی به بهانه آلوده کردن محیط زیست در جریان انتقال دو میلیون بشکه نفت به یک نفتکش پانامایی در آب‌های اندونزی توقیف شد. ایران در تلاش است از مسیرهای دیپلماتیک و مذاکره سیاسی مشکل ابرنفتکش خود را با مقام‌های اندونزیایی حل کند. برچسب ها: آمریکا ، ابرنفتکش

منبع: خرداد

کلیدواژه: آمریکا ابرنفتکش دو میلیون بشکه نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۵۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود

رشد تقاضای جهانی برای نفت تحت تاثیر افزایش استقبال از خودروهای برقی در چین و آمریکا و عادی شدن مصرف پس از افزایش شدیدی که در دوران پساکرونا داشت، ممکن است امسال نصف شود.

به گزارش ایسنا، شرکت مشاوره وود مک کنزی اعلام کرد تقاضا برای بنزین احتمالا ۳۴۰ هزار بشکه در روز در سال ۲۰۲۴ رشد کرده و به ۲۶.۵ میلیون بشکه در روز می‌رسد که پایین‌ترین میزان رشد از سال ۲۰۲۰ و کمتر از رشد ۷۰۰ هزار بشکه‌ای تقاضای روزانه برای بنزین در سال ۲۰۲۳ است.

سوشانت گوپتا، تحلیلگر «وود مک کنزی» گفت: نفوذ خودروهای برقی در آمریکا و چین افزایش یافته است. امسال، تقاضای چین به دلیل استفاده بیشتر از خودروهای برقی، تنها ۱۰ هزار بشکه در روز رشد خواهد کرد.

شرکت مشاوره «ریستاد انرژی»، تقاضای جهانی برای بنزین در سال میلادی جاری را حدود ۲۶ میلیون بشکه در روز تخمین زد که حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز بالاتر از رشد حدود ۷۰۰ هزار بشکه در روز در سال ۲۰۲۳ است.

آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی کرده است چین که زمانی پیشران تقاضا برای بنزین در جهان بود، امسال بیش از نیمی از فروش همه خودروهای برقی را به خود اختصاص خواهد داد.

پیش‌بینی بازوی تحقیقاتی شرکت ملی نفت چین (CNPC) نشان داد مصرف بنزین چین، امسال حدود ۲ میلیون تن معادل حدود ۱.۳ درصد رشد کرده و به ۱۶۵.۱ میلیون تن (۳.۸ میلیون بشکه در روز) می‌رسد. بازوی تحقیقاتی سینوپک که بزرگترین پالایشگر نفت در چین است، انتظار دارد تقاضا برای بنزین در سال ۲۰۲۴، به میزان ۱.۷ درصد معادل حدود ۳ میلیون تن رشد کند و به ۱۸۲ میلیون تن برسد.

طبق ارزیابی آژانس بین‌المللی انرژی، با کاهش قیمت که تقاضا را تقویت کرده است، سهم خودروهای برقی فروخته شده در سال میلادی جاری، ممکن است در چین به ۴۵ درصد، ‌ در اروپا به حدود ۲۵ درصد و در آمریکا به بیش از ۱۱ درصد برسد.

در مقابل، رونق فروش خودرو به همراه رشد اقتصادی بالا و ضریب نفوذ اندک خودروی برقی، محرک تقاضا برای بنزین در هند و اندونزی می‌شود.

برآورد دولت هند نشان می‌دهد مصرف بنزین هند در سال منتهی به مارس ۲۰۲۵، به رکورد ۳۹.۲ میلیون تن (۹۰۸ هزار بشکه در روز) خواهد رسید که حدود پنج درصد بالاتر از ۳۷.۲ میلیون تن در سال منتهی به مارس ۲۰۲۴ است.

طبق اعلام اداره اطلاعات انرژی آمریکا، مصرف روزانه بنزین آمریکا که در سال ۲۰۱۸ تا رکورد ۳۹۲ میلیون گالن، صعود کرده بود، در سال ۲۰۲۳، به حدود ۳۷۶ میلیون گالن (۸.۹۴ میلیون بشکه در روز) کاهش یافت.

تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند تقاضا در سال ۲۰۲۴، ثابت باشد. شرکت مشاوره FGE اعلام کرد در نتیجه، حاشیه سود پالایش نفت در آمریکا پس از اوج فصل رانندگی تابستانی، تحت فشار نزولی قرار خواهد گرفت.

بر اساس گزارش رویترز، در اروپا، تقاضا برای بنزین، به میزان ۵۰ هزار بشکه در روز معادل ۲.۳ درصد رشد کرده و به ۲.۱۹ میلیون بشکه در روز می‌رسد که مطابق با روند رشد در سال‌های اخیر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادرات نفت عراق کاهش یافت
  • رشد تقاضای جهانی برای بنزین نصف می‌شود
  • تلاش برای آزار روحی دانشجویان حامی فلسطین
  • پروژه آمریکا برای مهار مقاومت یمن چیست؟
  • واردات نفت خام آسیا در ماه آوریل کاهش یافت
  • رویکرد دوگانه رسانه‌های بیگانه
  • فوت دردناک پیرمرد میاندوآبی زیر چرخ‌های نفتکش
  • فوت غم‌انگیز پیرمرد میاندوآبی زیر چرخ‌های نفتکش
  • فوت غمناک پیرمرد میاندوآبی زیر چرخ‌های نفتکش
  • آمریکا قربانی اسرائیل می‌شود؟