Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدری مقدم با اشاره به اهمیت و ضرورت اجرای طرح نسخ الکترونیک گفت: همدان در این زمینه قدم‌های خوبی برداشته اما هنوز در این زمینه در کشور به اهداف لازم نرسیده‌ایم.

« رشید حیدری مقدم » در گفتگو با خبرنگار شبستان با اشاره به اجرای طرح نسخ الکترونیک از سوی بیمه سلامت، آن را امری اجتناب ناپذیر دانست و  گفت: هرچه زودتر این طرح در کشور اجرایی شود به نفع مردم و دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا با بیان اینکه طرح نسخ الکترونیک در کاهش هزینه نسخه‌ها و استفاده از کاغذ موثر است، افزود: امروز بیماری کرونا نیز مزید بر علت شده و امکان آلودگی با رد و بدل شدن دفترچه‌های بیمه وجود دارد‌ و باید به سمت نسخ الکترونیک پیش رفت.

 

وی با بیان اینکه دنیا به اجبار از فضای کاغذ عبور کرده و امروز اقدامات فیزیکی معنایی ندارد خاطرنشان کرد: دنیا به سمت دولت‌الکترونیک در حال حرکت است و ما نیز در کشور ناچاریم به سمت آن حرکت کنیم.

 

وی با تاکید به اینکه نسخ الکترونیک هزینه‌های تمام شده درمان را کاهش می‌دهد و شانس ابتلا به آلودگی ویروسی که در حوزه کرونا هم شاهد هستیم کمتر خواهد شد گفت: با تحویل دفترچه به منشی پزشک تا تحویل دارو در داروخانه زنجیره انتقال آلودگی و بیماری عفونی به بار می‌آید و این نقش و اهمیت نسخ الکترونیک را بسیار می‌کند.

 

حیدری‌مقدم با اشاره به ضرورت فراهم کردن زیرساخت‌های لازم در اجرای طرح نسخ الکترونیک یادآورشد: در این زمینه آنچه انتظار داشتیم هنوز محقق نشده است که البته مربوط به استان نیست و کشوری است.

 

وی تصریح کرد: در حوزه فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم در اجرای نسخ الکترونیک، خوشبختانه استان از ابتدا قدم‌های خوبی برداشته اما به نسبت آن انتظار است در سراسر کشور شاهد اقدمات جدی باشیم اما هنوز جای کار وجود دارد.

 

حیدری مقدم گفت: بیمه  سلامت تلاش زیادی در ارائه خدمات به حوزه روستایی و بقیه اقشار جامعه دارد که قدردان زحمات هستیم.

 

         

پایان پیام/155

منبع: شبستان

کلیدواژه: علوم پزشکی همدان بهداشت و درمان طرح نسخ الکترونیک حیدری مقدم اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۵۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا

به گزارش خبرگزاری مهر، در مقاله‌ای که در مجله Langmuir منتشر شده است، دانشمندان توضیح دادند که بیشتر آزمایش‌هایی که امروز استفاده می‌شود مبتنی بر واکنش‌های آنتی‌ژن و آنتی‌بادی است. ماده فلورسانس یا پروب ذرات رنگی به آنتی‌بادی‌ها وصل می‌شود تا نتیجه مشخص شود. هنگامی که آنتی‌بادی‌ها به ویروسی مانند SARS-COV-۲ می‌چسبند، این پروب‌ها حضور ویروس را اعلام می‌کنند. استفاده از نانوذرات رنگی به دلیل سادگی در اجرای آن و تجهیزات علمی کمی برای انجام آزمایشات بسیار مورد توجه است.

نانوذرات طلا رنگی با ثبات شیمیایی بالا و جذب پلاسمون منحصر به فرد، به طور گسترده به عنوان پروب در آزمایشات ایمنی‌سنجی استفاده می‌شوند. به گفته محققان، چنین موادی دارای تطبیق‌پذیری بالایی هستند و رنگ‌های آن‌ها بر اساس اندازه و شکل تغییر می‌کند. علاوه بر این، سطح آن‌ها را می‌توان با استفاده از ترکیبات تیول اصلاح کرد.

در آزمایش‌های معمولی که از نانوذرات طلا رنگی استفاده می‌کنند، اغلب باید چگالی نوری نانوذرات طلا را تقویت کنند، به طوری که پزشکان بتوانند به راحتی قدرت سیگنال تولید شده توسط تعامل بین آنتی‌بادی‌ها و ماده هدف را اندازه‌گیری کنند. با افزایش میزان نانوذرات طلا می‌توان تا حدی سیگنال را بهبود داد اما مقدار بسیار زیادی از نانوذرات طلا نیاز است. برای حل این مشکل محققان چیدمان جدیدی از نانوذرات طلا ارائه کردند.

محققان روش جدیدی به نام رسوب خودسازمانده (SORP) را پیشنهاد کردند. SORP با حل کردن پلیمرها در حلال‌های آلی کار می‌کند. پس از اینکه حلال آلی توسط تبخیر حذف شد، پلیمرها با هم جمع می‌شوند و ذرات ریز را تشکیل می‌دهند.

هیروشی یابو، یکی از نویسندگان این مقاله می‌گوید: «با استفاده از پلیمرهای تزئین‌شده با نانوذرات طلا که توسط SORP جمع‌آوری شده‌اند، تصمیم گرفتیم ببینیم چقدر در تشخیص ویروس آنفولانزا موثر هستند و آیا حساسیت بیشتری در تشخیص واکنش‌های آنتی‌ژن-آنتی‌بادی دارد یا خیر. روش ما منجر به چگالی نوری بالاتری نسبت به نانوذرات طلا شد.»

یافته‌های این گروه نشان داد که می‌توان از این فناوری در فضای خارج از آزمایشگاه نیز استفاده کرد.

کد خبر 6087499 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • مواظب این موجود خطرناک باشید
  • مواظب این موجود خطرناک باشید!
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • این دو بیماری را به‌خاطر کلیه‌ها کنترل کنید
  • دستاوردهای ایران در کنترل مالاریا باوجود تحریم‌ها
  • شناسایی بیماری‌های عفونی با نانوکامپوزیت آراسته به طلا
  • زنگ خطر مالاریای وارداتی/ مالاریای بومی نداریم
  • نصب پابند الکترونیک به ۳۰۰ سارق سابقه دار در غرب استان تهران