Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@10:13:06 GMT

۷۰۰ تن روغن در سطح بازار ایلام توزیع شده است

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۱۶۶۸۴

۷۰۰ تن روغن در سطح بازار ایلام توزیع شده است

علی غیاثی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: امسال یک هزار و ۱۳۰ روغن برای منترل بازار این کالای اساسی در استان جذب شده است.

وی افزود: از ابتدای سالجاری تاکنون ۷۰۰ تن روغن را در سطح بازار توزیع کرده ایم و به منظور کنترل بازار در چند روز گذشته نیز ۵۰ تن دیگر را روانه بازار کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رییس اداره بازرگانی سازمان صنعت ، معدن و تجارت ایلام با بیان اینکه، روغن توزیعی برای رفع مشکل ایجاد شده در سطجح بازار این ماده پرمصرف خوراکی در حال توزیع است، تاکید کرد: کمبود روغن خوراکی فقط مختص استان نیست و بیشتر نقاط کشور با معضل کمبود روغن خاارکی مواجه هستند اما برنامه ریزی ها در راستای ایجاد آرامش در بازار مصرف روغن خوارکی استان است.

غیاثی از افزایش شبکه و تعداد عاملان توزیع روغن خوراکی در سطح استان خبر داد و یادآور شد: جدا از فروشگاه ها و عاملان توزیع روغن مصرفی خانوار، سهمیه روغن مورد نیاز اغذیه فروشان و واحدهای صنفی و صنتعی نیز جذب و بین متقاضان توزیع شده است.

به گزارش ایرنا، در روزهای اخیر گزارشاتی مبنی بر کمبود روغن خوراکی در سطح بازار استان دریافت شده بود.

برچسب‌ها ایلام روغن خوراکی ستاد تنظیم بازار احتکار نرخ تورم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام روغن خوراکی ستاد تنظیم بازار ایلام روغن خوراکی ستاد تنظیم بازار احتکار نرخ تورم اخبار کنکور روغن خوراکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۶۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند

به گزارش خبرآنلاین از اطلاعات آنلاین، دکتر خالد قاسم متخصص دندانپزشکی و عضو موسسه ارتودنسی ایمپرس لندن (Impress) اعتقاد دارد مصرف تنقلات یکی از عوامل اصلی پوسیدگی دندان در بین کودکان و بزرگسالان است. موارد زیر که برای بزرگسالان به عادت تبدیل شده برای سلامت دندان مضر هستند.

چای
چای و قهوه علاوه بر ایجاد لکه روی دندان‌ها باعث فرسایش مینای دندان می‌شوند. وقتی چای با اسانس‌های طعم دهنده نیز همراه باشد این فرسایش بیشتر خواهد شد. بهتر است در هر بار استفاده از چای دندان خود را مسواک بزنید.

شیر جو
شیر جو در سال‌های اخیر طرفداران زیادی پیدا کرده است و به ویژه برای گیاهخواران یا کسانی که به لاکتوز حساسیت دارند این شیر توصیه می‌شود. اگرچه شیر جو دوسر ممکن است به طور فعال به دندان‌های شما آسیب نرساند، اما در مقایسه با همتای لبنی خود ممکن است بر سلامت دهان و دندان شما تاثیر داشته باشد.

کیک
پلاک چسبنده روی دندان‌های شما از قند موجود در کیک تغذیه می‌کند و اسیدی ایجاد می‌کند که در نهایت باعث پوسیدگی می‌شود.

میوه‌های خشک
میوه خشک ممکن است برای کسانی که سعی می‌کنند غذاهای سلامی در میان وعده‌ها استفاده کنند، ایده معقولی باشد، ولی در واقع مملو از شکر است. میوه‌های خشک معمولاً برای حفظ تازگی با شکر اشباع می‌شوند و بهتر است به جای این میوه‌های خشک از میوه‌های تازه استفاده کنید.

موز
اگرچه موز حاوی مواد مغذی و ویتامین‌های متعددی است، اما گلوکز، فروکتوز و ساکارز بالایی دارد. ساکارز، گلوکز و فروکتوز انواع قندهایی هستند که عمدتا در میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شوند. در مقادیر کم موز به نظر می‌رسد مفید باشد، ولی باقیمانده‌های آن در دهان موجب تجریه سریع به قند می‌شود و برای سلامت دندان‌ها مضر است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902681

دیگر خبرها

  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • قیمت روغن خوراکی امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۵ خوراکی که سلامت دندان را تهدید می‌کند
  • تولید کلزا در ایلام رکورد زد
  • توزیع محموله‌های بزرگ وارفارین در بازار
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • کمبود وارفارین نداریم/ توزیع در داروخانه‌های منتخب