Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@23:02:57 GMT

معرفی ارز واحد اوراسیا تا سال ۲۰۲۵

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۱۶۹۶۶

معرفی ارز واحد اوراسیا تا سال ۲۰۲۵

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از مهر، سید علی مهاجر در مراسم افتتاحیه همایش «روابط ایران و اوراسیا» با بیان اینکه در شرایط تحریم‌ها، گسترش روابط با کشورهای دیگر برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: یک سال از الحاق ایران به موافقتنامه تجاری اوراسیا می‌گذرد. در این یک سال ۳.۴ میلیارد دلار تجارت داشته‌ایم که ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ میلیارد دلار آن صادرات بوده و رشد ۳۴ درصدی در روابط تجاری اوراسیا پیش از الحاق ما به این موافقتنامه را شاهد بوده‌ایم.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه با تأکید بر اینکه باید در حوزه تعرفه‌ها، اقدام محتاطانه داشته باشیم، گفت: قبول تعهدات در قالب روابط آزاد تجاری، از دیگر الزامات افزایش روابط تجاری با اتحادیه است، چرا که ما نیازمند روابط قابل اعتماد هستیم.

وی تأکید کرد: اتحادیه اوراسیا، دروازه ورود ما به دیگر کشورها را تسهیل می‌کند. باید دید تا چه میزان می‌توانیم در آزادسازی تعرفه‌ها و همکاری با کشورهای منطقه تلاش کنیم.

مهاجر تصریح کرد: اصلاح تعرفه‌ها در این یک سالی که گذشت، می‌تواند کمک بزرگی برای ورود دائمی به اتحادیه اوراسیا باشد. همچنین مقدمه الحاق ایران به سازمان تجارت جهانی ( WTO) خواهد بود.

معاون دیپلماسی وزیر امور خارجه گفت: این وزارتخانه از ابتدای فرآیند الحاق دائمی ایران به اتحادیه اوراسیا در کنار همه دستگاه‌ها حضور داشت و ظرفیت وزارت خارجه در خدمت بخش‌های خصوصی، دولتی و عمومی قرار دارد چرا که افزایش تبادلات اقتصادی در سطوح دوجانبه، منطقه‌ای و جهانی در خدمت منافع ملی است.

وی با تأکید بر اینکه روابط اقتصادی به استقرار صلح در منطقه کمک شایانی می‌کند، گفت: فعالان بخش خصوصی بازوان توانمند وزارت خارجه در دیپلماسی اقتصادی هستند. ازاین‌رو اداره کل اوراسیا وزارت امور خارجه ذیل معاونت اقتصادی این وزارتخانه راه‌اندازی شده و برای تسهیل مراودات در تلاش است.

مهاجر خاطرنشان کرد: ضروری است ضمن امعان‌نظر به محدودیت‌هایی که تحریم‌ها بر کشورمان نهادینه کرده، پایه‌های اصلاح رویه‌های تجاری گذاشته شود. در این راستا باید سازوکار هماهنگی بین دستگاهی مستمراً با حضور همه دستگاه‌ها و پشتیبانی لازم اندیشیده شود.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه گفت: تیم مذاکراتی ایران و اوراسیا نیز باید گروهی حرفه‌ای و آموزش‌دیده باشند و در این گروه از کارشناسان اقتصادی حوزه روابط تجاری ایران و اوراسیا بهره برده شود. همچنین مطالعات تحلیلی از سوی پژوهشکده‌های عالی کشور برای شناساندن اقتضائات بازار کشورهای همسایه به بازرگانان داخلی و معرفی مزیت‌های ایران به تجار اوراسیا، در دستور کار قرار گیرد.

به گفته وی، نظام حمایتی تعرفه‌ای برای تجارت ایران و اوراسیا باید پاسخگوی یک تجارت آزاد بوده است. همچنین پروتکل‌های بهداشتی و تشریفات گمرکی به صورت تدریجی اصلاح شود تا روابط تجاری کشورمان با دیگر کشورها را قابل اتکا کنیم.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، خواستار تقویت مواصلات ریلی، جاده‌ای و چندوجهی میان ایران با اتحادیه اوراسیا شد و گفت: کریدورهای حمل و نقلی زیادی در منطقه داریم که باید تقویت شوند.

به گفته مهاجر، علاوه بر تجارت کالا، باید تجارت انرژی و خدمات نیز به حجم مبادلات ایران و اوراسیا افزوده شود.

وی خاطرنشان کرد: معرفی ارز مشترک تا سال ۲۰۲۵ در دستور کار اتحادیه اوراسیا است که ما نیز باید به این ارز واحد بپیوندیم.

پربیننده ترین ابتکار عمل بایدن‌ برای مذاکره مستقیم با ایران آیا بایدن به توافق هسته‌ای برمی‌گردد؟ یوان چین جای دلار آمریکا را می‌گیرد یک زن مسلمان، دادستان آمریکا شد +عکس وزیر خارجه آمریکا معرفی شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اتحادیه ارواسیا دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه اتحادیه اوراسیا ایران و اوراسیا معاون دیپلماسی روابط تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۶۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد

به گزارش علم و فناوری آنا از سازمان ملی استاندارد، مهدی اسلام پناه در این دیدار که در حاشیه نشست اسمیک، برگزار شد با اشاره به امضای موافقتنامه شناسایی متقابل در حوزه استاندارد و ارزیابی انطباق بین دو سازمان که سوم اردیبهشت جاری به امضا رسیده است، تاکید کرد: لازم است برنامه اجرایی برای عملیاتی شدن تفاهمات در اولین فرصت تنظیم و امضا شود.

وی با اشاره به اراده روسای جمهور و مسئولان دو کشور برای ارتقاء همکاری‌ها و افزایش حجم مبادلات تجاری، گفت: در منطقه، صرفا دو جمهوری اسلامی وجود دارد و آن هم جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی پاکستان است و این امر مسئولیت ما را در برادری دینی و مشارکت جدی‌تر در همکاری‌های دو جانبه بیشتر می‌کند.

نمایندگان پاکستان که در اجلاسیه هیئت مدیره اسمیک به عنوان (vice chairman) حضور داشتند، ضمن تاکید بر ارتقای همکاری‌ها در حوزه‌های مختلف استانداردسازی و پذیرش متقابل استاندارد‌های یکدیگر امضای برنامه اجرائی را اقدامی فوری و ضروری قلمداد کردند.

همچنین طرفین برای همکاری در حوزه حلال نیز مذاکره و به تفاهم رسیدند.

هیئت ایرانی که به سرپرستی اسلام پناه در این رویداد شرکت دارد، علاوه بر هیات پاکستانی با سایر هیئت‌های شرکت کننده دیدار‌های جداگانه‌ای را با هدف گسترش همکاری‌ها و ارتقا سطح فنی دو طرف برگزار و در این خصوص مذاکراتی نیز انجام شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • توسعه روابط تجاری و اقتصادی با مالزیایی ها در نمایشگاه اکسپو
  • اکسپو ۲۰۲۴ قدرت چانه‌زنی همدان در روابط تجاری را به رخ کشید
  • معرفی دو زنجیره ارزش گردشگری خراسان رضوی در اکسپو ‭‭۲۰۲۴‬‬