Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: مجلسی‌ها در تصویب بودجه‌های فرهنگی همچنین در ایجاد تحول در آموزش اهتمام جدی داشته باشند و تقویت فرهنگ دینی را مدنظر قرار دهند.

آیت‌الله «محمدرضا ناصری» امروز در دیدار با «قاضی زاده هاشمی» نائب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت مسائل فرهنگی اظهار کرد: مجلس در مورد مسائل فرهنگی و دینی به ویژه تقویت و ترویج این دو مقوله مهم اهتمام ویژه داشته باشد زیرا معتقدیم اگر فرهنگ درست شود، همه امور روی روال می‌افتد و اگر فرهنگ نباشد، هر چه کار عمرانی شود، هدر می‌رود اما متاسفانه در اغلب دولت‌ها فرهنگ دینی مورد غفلت قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر فرهنگ دینی برای مردم نهادینه شود، آنها به خوبی می توانند نقش اجتماعی خود را ایفا کنند که نمونه آن را در زمان شیوع کرونا و کمک آنها به دولت شاهد بودیم و این اثر ایمان است که مردم در خانه های خود کارگاه تولید ماسک ایجاد کردند یا مقاومت کادر درمان تا پای جان و رسیدگی به بیماران کرونایی، نشأت گرفته از فرهنگ دینی است.

ناصری ادامه داد: فرهنگ دینی در هر کجا حاکم باشد، افراد خدا را در نظر می‌گیرند و کار انجام می‌دهند و از آنجا که خدا را ناظر بر امور خود می‌بینند، خالصانه کار می‌کند.

امام جمعه یزد با انتقاد از عملکرد برخی دولت‌ها در حوزه فرهنگ، بیان کرد: دولت‌ها هر کجا از نظر بودجه‌ای در مضیقه قرار می‌گیرند اول بودجه‌های فرهنگی را کاهش می‌دهند حتی برخی ارگان‌های فرهنگی، تبعیدگاه مدیران و کارمندان ضعیف‌تر شده است.

ناصری تاکید کرد: مجلس باید مراقب باشد و در این زمینه توجه جدی داشته باشد و در تصویب بودجه برای مقوله فرهنگ به ویژه فرهنگ دینی اهمیت بالایی قائل باشد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد کمیسیون‌های مجلس، بیان کرد: پشتوانه این کمیسیون‌ها باید عده زیادی از افراد نخبه بی‌طرف و صاحب فکر و اندیشه باشند و کارشناسانه موارد را به کمیسیون ها انتقال دهند تا آنها بتوانند با جمع بندی مسائل، به نتایج قابل قبول برسند.

امام جمعه یزد در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر نیاز به تحول در سیستم آموزشی کشور، بیان کرد: باید از آموزش استعماری خروج و جهش کنیم و به آموزش مدنظر قرآن برسیم.

وی افزود: طراح زندگی ما در گذشته انگلیسی‌ها بودند و طوری القا حرکت می کردند که تمام زندگی و شئون زندگی ما بر اساس طراحی آنها پیش می رفت و آموزش ما نیز از این امر مستثنی نبوده و از ۱۰۰ سال پیش آموزش ما را به نحوی پیش بردند و برنامه‌ریزی کردند که تدین، تفکر و تعقل از آن حذف شد تا افراد فقط سواد خواندن و نوشتن داشته باشند و مدرکی بگیرند لذا از ابتدا حرکت علمی ما، سطحی‌نگرانه بوده است.

ناصری تصریح کرد: امروز دانش آموز ما ۱۲ سال درس می خواند اما اندوخته مهم علمی ندارد و سپس به دانشگاه می رود، چند سال هم آنجا درس می خواند و تبدیل به فرد بیکار می شود بنابراین می بینیم که این روش آموزش، بعد از ۱۶ سال تحصیل، بیکار تحویل جامعه می‌دهد در حالی که اگر قدرت تفکر، تدین و تعقل در آنها تقویت می‌شد، هر کدام از آنها تبدیل به یک کارآفرین می‌شدند.

وی با اشاره به اینکه قرآن در بیش از ۲۰ آیه انسان را به تفکر دعوت کرده است، افزود: سیستم آموزش غربی‌ها برای ما، خلاف توصیه قرآن است و بر این اساس است که عده‌ای امروز به دنبال وارد کردن علم هستند زیرا از ابتدا قدرت تفکر در آنها تقویت نشده است.

ناصری با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب به تحقق اقتصاد مقاومتی، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی فکر، زمینه نوآوری، زمینه باور نفسانی می‌خواهد و در شرایطی که اینها را از ما گرفته‌اند، هر چه برای اقتصاد مقاومتی برنامه‌ریزی و کار شده، باز هم به نتیجه مطلوب نرسیده‌ایم.

وی با اشاره به این که این موضوع گریبان صنعت ما را نیز گرفته است، افزود: ۵۰ سال است که صنعت خودروسازی وارد کشور ما شده اما در طول این همه سال، اینقدر خودباور و خلاق نبوده‌اند که بتوانند خودشان بسیاری از قطعات را بسازند و بتوانند خودروهای با کیفیت به دست مردم بدهند.

امام جمعه یزد تصریح کرد: متاسفانه هم در صنعت، هم واردات و صادرات و تولید، افراد بیشتر به دنبال سود بیشتر بوده‌اند و کیفیت بیشتر و خدمت مطلوب‌تر برای آنها در رده‌های بعدی قرار دارد و گرانی‌های فعلی نیز از همین روحیه نشأت گرفته زیرا تولیدکننده ما قانع نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که در حوزه صنعت پوشاک نیز در کشور ما بسیار ضعیف عمل شده است، افزود: این صنعت نه سرمایه زیاد، نه تکنولوژی بالا می خواهد و اشتغالزایی بسیار بالایی نیز دارد و نیاز کشور را نیز تامین می کند بنابراین لازم است به توسعه و رونق این صنعت کمک شود.

«سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی» نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار با تاکید بر این که ما مردمان سختکوش و با استعدادی داریم، اظهار کرد: اما این ویژگی باید تقویت شود تا مسیر خود را پیدا کند.

وی با بیان این که نخبگان متعهد ما باید الگوی جامعه باشند، افزود: بسیاری از نخبگان ما متعهدانه در نقاط دورافتاده مشغول خدمت به مردم هستند که این افراد باید به مردم معرفی شوند.

قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: این افراد به دلیل تعهدی که به مردم خود دادند، به جای اینکه توسط خارجی ها دزدیده شوند، تخصص و تعهد خود را در مسیر آبادانی کشورشان به کار گرفته اند و نظیر این افراد امروز در دانشگاه های ما کم نیستند اما باید شناسایی شوند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دفتر نماینده ولی فقیه در استان، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن ابراز خرسندی از سفر به استان یزد، از نماینده یزد و اشکذر به عنوان فردی تاثیرگذار در مجلس یاد کرد و گفت: امیدواریم مجلسی‌ها بتوانند در مسیر رفع مشکلات کشور گام های اساسی بردارند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی امام جمعه يزد مجلس شورای اسلامی بودجه نائب رييس مجلس امام جمعه یزد فرهنگ دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۹۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست منطقه‌ای واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به منظور برنامه ریزی برگزاری چهارمین جشنواره امامت و مهدویت، با حضور مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت و با حضور واحد‌های دانشگاهی این استان به میزبانی دانشگاه آزاد دماوند برگزار شد.

به منظور حضور در این نشست سید جواد جعفری مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت و دیگر همراهان در مزار شهدای گمنام واحد دماوند حضور یافته و در طلیعه برگزاری جلسات هماهنگی چهارمین جشنواره امامت و مهدویت با آرمان‌های بلند شهدای انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

در ابتدای این نشست سید جواد جعفری مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت؛ با تاکید بر این که باید شاکر و قدردان خداوند باشیم که در زمانه‌ای بسر می‌بریم که نظام جمهوری اسلامی ایران حاکم است گفت: ما در این نظام مقدس فرصت پیدا کرده ایم که در ساحت مقدس دانشگاه خدمت کنیم.

دبیر جشنواره امامت و مهدویت افزود: ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است و این خدمت در ادامه مسیر انبیا قرار دارد که به خدمتگزاران حوزه فرهنگ سپرده شده است.

وی با بیان اینکه خدمت در عرصه فرهنگ امامت و مهدویت و اهل بیت پیامبر نعمتی است که خداوند به ما ارزانی داشته است اظهار کرد: خدا را شاکریم که در این مسیر دوستان خوب وهمدلی داریم واین همدلی را می‌شود در نشست‌های منطقه‌ای جشنواره علمی فرهنگی وهنری امامت ومهدویت که به میزبانی واحد دماوند و با حضور فرهیختگان برگزار می‌شود به وضوح مشاهده کرد.

در ادامه این نشست پیام دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مورد تبادل نظر قرار گرفت و نسبت به چگونگی اجرایی شدن مفاهیم زیارت جامعه کبیره از طریق تولید آثار فرهنگی وهنری تصمیمات لازم اتخاذ شد.

هم چنین در این نشست هریک از واحد‌های دانشگاهی استان تهران گزارشی از دوره سوم جشنواره را ارائه کردند.

در ادامه اولین نشست منطقه‌ای برنامه ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، در خصوص بعضی از عناوین جشنواره تجدید نظر صورت گرفت و در بعضی عناوین نیز در بین واحد‌ها جابجایی صورت گرفت.

هم چنین در مقرر شد شاخص‌های فنی تولید پوستر جشنواره تدوین و به دبیرخانه‌های جشنواره ابلاغ شود.

واحد‌های دماوند، تهران مرکزی، اسلامشهر، ورامین، استاد فرشچیان، علوم و تحقیقات، علوم پزشکی، پرند، تهران جنوب، تهران شرق، تهران شمال و یادگار امام واحد‌های دانشگاهی منطقه یک چهارمین جشنواره امامت و مهدویت را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است
  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • تاثیرگذاری فیلم‌های کوتاه بیشتر است/ آشنایی نسل‌ امروز با فرهنگ رضوی
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • معلم، اسوه فرهنگی جامعه است
  • افراد حاکم بر تلویزیون سرمایه‌ها را از بین بردند/ گفتگو
  • ضرورت توجه به اعتلای فرهنگ عمومی تکریم در جامعه
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور