Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@00:49:44 GMT

روسیه: برای ادامه تماس‌ها با آمریکا آمادگی داریم

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۱۹۹۵۹

روسیه: برای ادامه تماس‌ها با آمریکا آمادگی داریم

به گزارش ایرنا، ریابکوف روز چهارشنبه در جلسه علنی دومای روسیه که به بررسی طرح پیشنهادی رئیس جمهوری روسیه برای تمدید پیمان کاهش تسلیحات تهاجمی راهبردی اختصاص داشت، با تاکید بر آمادگی روسیه برای مذاکره با آمریکا در مسائل تسلیحاتی اظهار داشت: روسیه تلاش می کند گفت و گوهای مشروح با آمریکا در عرصه امنیت بین المللی را آغاز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: با تکیه بر پایه و اساس توافق دو طرف، برای آغاز گفت و گوها با دولت جدید آمریکا در مورد مسائل مورد علاقه دوطرف در عرصه امنیت بین المللی تلاش خواهیم کرد.  

معاون وزیر خارجه روسیه خاطرنشان کرد: توافقنامه های جدید با آمریکا در عرصه کنترل تسلیحاتی فقط در شرایط برابر امضا خواهد شد.

ریابکوف مذاکره کننده ارشد هسته ای و موشکی روسیه تصریح کرد: هرگونه گذشت یکجانبه از طرف مسکو منتفی است.  

وی در ادامه گفت: پیشنهاد روسیه برای توقف تولید کلاهک های هسته‌ای برای یک سال برای دولت قبلی آمریکا در نظر گرفته شده بود که نمی خواست پیمان استارت جدید را تمدید کند.

دیپلمات ارشد روس خاطرنشان کرد: ایده توقف تولید یک بسته توافقی همراه با ایده موافقت با پیشنهاد آمریکا برای تمدید یک ساله بود.

وی تاکید کرد: ما اکنون ممکن است بگوییم که این پیشنهادها ملغی هستند. اکنون دیگر دلیلی برای برگشتن به آن وجود ندارد. ما به برگزاری مذاکرات بر مبنای یک وضعیت متفاوت می پردازیم.

 ریابکوف خاطرنشان کرد که روسیه به آمریکا پیشنهاد کرده است که موازنه امنیتی جدید برقرار شود که شامل همه تسلیحات تهاجمی و دفاعی هسته ای و سلاح های غیراتمی شود.  

وی افزود: در واقع ما پیشنهاد می کنیم که دستورکار راهبردی گسترش یاید و شامل همه تسلیحات تهاجمی و دفاعی شود.

ریابکوف این را نیز گفت که آمریکا تمدید پیمان «استارت-۲» را با شروط تعیین شده از سوی روسیه پذیرفته است.  

وی خاطرنشان کرد که واشنگتن بدون هرگونه پیش شرطی که در دوره ترامپ برای تمدید پیمان استارت-۲ مطرح شده بود با تمدید این سند موافقت کرد.

به گفته مقام روس، به‌طور کلی، این تصمیمی شامل منافع برای هردو طرف روس و آمریکایی است و تنها تصمیم درست قابل اتخاذ در این مساله محسوب می شود.  

پس از سخنان ریابکوف در مجلس دومای روسیه، در مورد طرح تمدید ۵ ساله پیمان استارت -۲ یا استارت- جدید رای گیری شد و این طرح پیشنهادی پوتین به اتفاق آرا  تصویب شد.

براساس این طرح، پیمان استارت-۲ تا روز ۵ ماه فوریه سال ۲۰۲۶ تمدید خواهد شد.  

موضوع تمدید پیمان کاهش تسلیحات تهاجمی راهبردی یا پیمان استارت-۲ روز گذشته در گفت و گوی تلفنی ولادیمیر پوتین و جو بایدن روسای جمهوری روسیه و آمریکا مطرح شد و دو طرف در رابطه با مبادله یادداشت های دیپلماتیک در مورد دستیابی به توافق برای تمدید این پیمان ابراز خرسندی کردند.

در بیانیه دفتر مطبوعاتی کرملین در مورد این گفت و گوی تلفنی گفته شد که در روزهای آینده همه تشریفات و ترتیبات لازم برای تامین ادامه اعتبار این ساز و کار حقوقی بین المللی برای محدود کردن متقابل زرادخانه موشکی-هسته ای به انجام می رسد.

پیمان استارت ۲ یا استارت جدید برای  کاهش تسلیحات هسته‌ای دو جانبه میان مسکو و واشنگتن امضا شد.

باراک اوباما رییس‌ جمهوری پیشین آمریکا و دمیتری مدودیف همتای روسی وی سال ۲۰۱۰ در پراگ پایتخت جمهوری چک با هم دیدار کرده و این پیمان را برای کاهش زرادخانه‌های هسته‌ای دو کشور امضا کردند.

آمریکا و روسیه طبق این قرارداد جدید، اجازه یافتند حداکثر یک هزار و ۵۵۰ کلاهک مستقر کنند،  حدود ۳۰ درصد کمتر از محدودیت اعمال شده در پیمان استارت که سال ۲۰۰۲ قید شد. نخستین پیمان سال ۱۹۹۱ منعقد شد و سال ۲۰۰۹ منقضی شد.

 اعتبار استارت-۲  پنجم ماه فوریه سال ۲۰۲۱(۱۷ بهمن) بسر می رسد.

برچسب‌ها روسیه سرگئی ریابکوف ایالات متحده آمریکا ولادیمیر پوتین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روسیه سرگئی ریابکوف ایالات متحده آمریکا روسیه سرگئی ریابکوف ایالات متحده آمریکا ولادیمیر پوتین اخبار کنکور تسلیحات تهاجمی پیمان استارت ۲ برای تمدید هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۱۹۹۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است

شهریار حیدری ؛ نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با پارس نیوز، اظهار داشت: پیمان بریکس، پیمان فرامنطقه‌ای است و جمع کشورهای عضو در این گروه صاحب قدرت‌های ژئوپلیتیک و اقتصادی هستند. آمریکا برای همه کشورهای قدرتمند در قاره‌های مختلف، در مواقعی از تهدیدات به عنوان یک ابزار برای تحریم، تنش و برخورد علیه کشورهای مختلف استفاده می‌کند.

وی با بیان اینکه کشورهای قدرتمند برای مقابله با تهدیدات آمریکا به سمت تشکیل پیمان‌های جدید می‌روند، ادامه داد: چندین پیمان از قبیل شانگهای، بریکس و .. شکل گرفته و در آینده نیز احتمال شکل گرفتن پیمان‌های کوچکتر نیز وجود دارد که هدف از تشکیل این پیمان‌ها ، جلوگیری از شکنندگی در مقابل تهدیدات آمریکا و غرب است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: با توجه به قرار داشتن کشور در شرایط تحریم، عضویت جمهوری اسلامی ایران در پیمان بریکس که با رایزنی دولت و وزارت خارجه انجام شد، دستاوردهایی از قبیل تولید قدرت جدید در منطقه، تقویت روابط اقتصادی، دور زدن تحریم‌ها و کمرنگ شدن  و جلوگیری از اثرات تحریم‌ها را به دنبال خواهد داشت.

حیدری در خصوص اثرگذاری تعاملات پارلمانی پیمان بریکس بر روابط دولت‌ها نیز بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره بر تقویت روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی با کشورهای مختلفی که حاضر به ارتباط دیپلماسی با کشورمان هستند، تأکید دارد. البته هرگونه پیوستن به پیمان‌های بین‌المللی، منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای و همچنین توافق با کشورهای دیگر نیز نیازمند تأیید مجلس است.

دیگر خبرها

  • وانگ یی: آمریکا به سیاست غلط بر حذر داشتن چین ادامه می‌دهد
  • مطهری: این یک استارت دوباره است
  • آمادگی رم و اسپیناتزولا برای تداوم همکاری؛ احتمال تمدید دو ساله قرارداد
  • حضور ایران در بریکس تاکنون مثمرثمر بوده است
  • پولیتیکو : آمریکا ماه گذشته موشک‌ های دوربرد به اوکراین ارسال کرده
  • پولیتیکو: آمریکا ماه گذشته موشک‌های دوربرد به اوکراین ارسال کرده است
  • واکنش روسیه به مانور نظامی ناتو در نزدیکی مرز روسیه
  • اگر در مقابله با ایران به دودلی ادامه دهیم به زودی به نقطه‌ای می رسیم که دیگر گزینه‌ای نداریم
  • بی‌اعتنایی بازار نفت به اقدامات آمریکا علیه صادرات نفت ایران
  • هیل: همه رؤسای ‌جمهور آمریکا در تحریم‌ ایران شکست خورده‌اند