Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@17:25:30 GMT

آخرین وضعیت پروازهای خارجی

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۲۰۱۶۸

آخرین وضعیت پروازهای خارجی

بررسی وضعیت پروازهای خارجی حاکی از آن است که به علت شیوع کرونا همچنان تابلوی اطلاعات پرواز فرودگاه امام خمینی به فهرستی از مقاصد محدود شده است.

به گزارش مشرق، استانبول، دبی، دوحه، آنکارا و مسکو نیز مثل تمام روزهای گذشته به عنوان مقاصد ورودی و خروجی پروازها از شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) ثبت شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسافرانی که از مبدا کشورهای اروپایی قصد سفر به ایران را دارند از طریق پروازهای کانکشن هواپیمایی قطر، ترکیش ایرلاینز و پگاسوس خود را به تهران می‌رسانند که آن هم شرط و شروط دارد.

قطر ایرویز نیز همچنان پیشتاز پروازهای ترانزیتی ایران است و تابلوی اطلاعات فرودگاه امام، روزانه بیش از دو پرواز به مقصد دوحه را نشان می‌دهد که منجر به جابجایی مسافران ایرانی از مرز هوایی قطر به اروپا می‌شود.

بیشتر بخوانید

آخرین وضعیت پرداخت غرامت جانباختگان هواپیمای اوکراینی

برای سفر به کشورهای اروپایی از داخل ایران هم همین شرایط ادامه دارد، البته هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران (هما) به جز محدودیت سفر به لندن که برای سومین بار تا پایان بهمن ماه تمدید شد و چند کشور اروپایی دیگر، امکان سفر در چندین مسیر اروپایی از جمله دو شهر آلمان و پاریس و... و. را دارد.

وضعیت پرواز ایرلاین‌های خارجی به ایران

هنوز هواپیمایی لوفتهانزا و اتریش برای سفر به ایران به تفاهم مشخصی دست نیافته اند و طبق آخرین اطلاعیه این شرکت تا هفته آینده خبری از بازگشت این دو ایرلاین به لیست پروازهای فرودگاه امام نیست.

هفته گذشته شرکت خطوط هواپیمایی عراق از آغاز دوباره پروازها به ایران بعد از توقفی یک ماهه خبر داد. این شرکت با انتشار جدول پروازهای روزانه خود از روز شنبه (٤ بهمن‌ماه) یک پرواز رفت و برگشت از نجف به مشهد و یک پرواز رفت و برگشت از نجف به تهران برقرار خواهد داد.

وزارت حمل و نقل عراق روز ۲۲ دسامبر سال گذشته توقف پروازها به ایران و چند کشور دیگر را در چارچوب تدابیر پیشگیری از شیوع گونه جدید کرونا اعلام کرده بود.

وضعیت پرواز به انگلستان

تعلیق پروازها از مبدا و مقصد انگلستان تا پایان بهمن‌ماه تمدید شده است، همچنین مسافرانی که پیش از سفر به ایران در کشورهایی نظیر انگلیس، ژاپن، زیمبابوه، آنگولا و بوتسوانا و چند کشور دیگر حضور دارند از سفر به ایران منع خواهند شد.

کشورهایی از جمله انگلستان، ژاپن، زیمبابوه، نامیبیا، آنگولا، موزامبیک، مالاوی، زامیبیا و بوتسانا و چند کشور دیگر که تا ۲۱ دی «واریانت‌های جهش یافته» نگران کننده در آن‌ها گزارش شده است مشمول قوانین بهداشتی سختگیرانه خواهد بود.

کسانی که در عرض ۲ هفته قبل از ورود به کشور در یکی از کشورهای فوق، اقامت یا حضور داشته و یا مبدا سفرشان از این کشورها بوده باشد از سفر به ایران منع خواهند شد و اجازه ورود به ایران فقط برای سفرهایی صادر می‌شود که از اتباع جمهوری اسلامی ایران بوده و یا توجیه سفرشان توسط سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور مبدا تایید شده باشد.

مسافران وارده از این کشورها در صورت دریافت مجوز برای ورود به کشور و همچنین همه مسافرانی که در مدت ۱۴ روز گذشته در یکی از کشورهای اتحادیه اروپا حضور داشته باشند باید متعهد به قرنطینه ۱۴ روزه به محض ورود به کشور بوده و ملزم به همکاری کامل با تیم‌های بهداشتی طبق دستورات هستند.

بر اساس پیش بینی یاتا تا سه سال آینده صنعت حمل و نقل هوایی با کاهش تا ٧٠ درصدی مسافر همراه خواهد بود و بازگشت به شرایط قبل از کرونا برای صنعت هوایی فعلا دور از انتظار لست.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا شهید سلیمانی فرودگاه پرواز خارجی سفر به ایران وضعیت پرواز چند کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۰۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم

وزیر صمت گفت: ایران با وجود تحریم‌ها، یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است؛ بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور است که نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار از این رقم مربوط به صادرات غیرنفتی می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس علی‌آبادی وزیر صمت امروز در آئین گشایش نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه همکاری‌های بین‌المللی کشورهای شرکت کننده است؛ برگزاری نمایشگاهی با حضور مهمانانی از 100 کشور باعث شناخت ما از یکدیگر و تسهیل زمینه تجارت می‌شود.

وی افزود: ایران در زمینه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیلگر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد. توجه به جایگاه ژئوپلتیکی ایران در کنار ظرفیت‌های صنعتی، ‏معدنی و کشاورزی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند. چهره واقعی توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها زمینه برای افزایش تعاملات فراهم می‌شود.

علی آبادی به برنامه‌های وزارت صمت در حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: وزارت صمت 3 برنامه اصلی دارد؛ جهت دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی و تمرکز بر محصولات و خدمات دارای فناوری متوسط و پیشرفته و ارزش افزوده بالا، توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی با کمک بهره‌گیری حداکثری از دیپلماسی تجاری اقتصادی و حمایت‌های عملی از تحقیق و توسعه در شرکت‌ها در جهت افزایش رقابت پذیری بین‌المللی و صادرات در دستور کار ما قرار دارد.

وزیر صمت با بیان اینکه در مورد توسعه زیرساخت‌های تجاری چند برنامه داریم، تصریح کرد: اولویت دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف توسعه سرمایه گذاری خارجی، ورود به بازارهای خارجی و دستیابی به فناوری، تعامل جدی، مثبت و سازنده با کشورهای منطقه در حوزه‌های انتقال فناوری و همکاری‌های صنعتی، فعال سازی میزهای کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی صادرات کالاهای ایرانی به بازارهای هدف با همکاری وزارت امور خارجه، بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازارهای جدید و توسعه شبکه تأمین، افزایش رایزنان بازرگانی جهت رصد رقبای ایران در بازارهای جهانی و ارائه اطلاعات لازم به صادرکنندگان به کمک وزارت امور خارجه، تنوع بخشی به روش‌های تجاری مانند تجارت به کمک ارزهای محلی و توسعه بازارهای مرزی جهت افزایش صادرات و بهبود دسترسی به منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت‌های اتاق‌های مشترک با سایر تشکل‌ها و انجمن‌های بخش خصوصی در توسعه روابط خارجی و گسترش بازارهای صادراتی از چند نقطه محدود به سایر نقاط جهان از جمله برنامه‌های ما است.

وی اضافه کرد: اکنون ایران  با وجود تحریم‌ها، یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است؛ بالغ بر 153 میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور است که نزدیک به 50 میلیارد دلار از این رقم مربوط به صادرات غیرنفتی می‌شود؛ کشورهای همسایه، آفریقایی و اسلامی و سایر کشورهای دوست در اولویت توسعه روابط هستند. ما اکنون عضو ناظر سازمان تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه ای و بین المللی تعاملات سازنده ای با کشورها داریم.

علی آبادی ادامه داد: در سازمان اکو با 9 کشور همسایه و منطقه همکاری داریم؛ موافقت نامه‌های تجاری در دست پیگیری است. با 8 کشور اسلامی در حال توسعه موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا کردیم و در حال اجرا هستیم. در سازمان‌های همکاری اسلامی با کشورهای عضو موافقت نامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را اجر می‌کنیم. با کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا موافقت نامه تجارت آزاد امضا شده و با تعدادی دیگر از کشورها موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا شده و با برخی دیگر در دست امضا قرار دارد.

وزیر صمت گفت: ما آماده تعامل هستیم. ما دست همکاری اقتصادی با کشورهای جهان را می‌فشاریم و برای تسهیل تجارت ایران با جهان تلاش می‌کنیم. امید می‌رود این نمایشگاه بتواند با ارائه شفاف توانمندی‌های صادراتی ایران و شناخت نیازمندی‌های طرف‌های دیگر گامی جدی در جهت توسعه روابط تجاری بردارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • حضور استان فارس در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • رعایت توازن تولید و مصرف انرژی به سرمایه گذاری خارجی نیاز دارد
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • آغاز ۵ پرواز فوق العاده فرودگاه بجنورد از امروز
  • برنامه پرواز‌های فرودگاه شیراز؛شنبه هشتم اردیبهشت