Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بیمه‌گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران گفت: انجام ارزیابی وسع متوقف شده و متقاضیان استفاده از خدمات سلامت در بخش دولتی، ساکن شهر یا روستا بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، داوود حاج قاسمعلی روز چهارشنبه درباره توقف انجام ارزیابی وسع افزود: طبق مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا از آبان ماه سال جاری ارزیابی وسع که از سال گذشته در دستور کار سازمان قرار گرفته بود، تا پایان سال ۹۹ متوقف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس متقاضیان استفاده از خدمات بخش دولتی اعم از ساکن شهر یا روستا بدون پرداخت حق بیمه تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند و بابت صدور و تحویل هر دفترچه تنها باید ۳ هزار تومان پرداخت کنند.

مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران ادامه داد: پیش از توقف این طرح، دهک‌های ۶ به بالا مبلغ ۶۸۰ هزار تومان بابت حق بیمه پرداخت می‌کردند.

حاج قاسمعلی گفت: متقاضیان استفاده از خدمات بخش خصوصی اعم از داروخانه، آزمایشگاه، مراکز رادیولوژی و مطب‌های خصوصی باید نسبت به دریافت دفترچه بیمه سلامت ایرانیان از طریق ارزیابی وسع اقدام کنند.

مدیرکل بیمه گری و درآمد سازمان بیمه سلامت ایران اظهار کرد: متقاضیان دریافت دفترچه بیمه روستایی و بیمه سلامت همگانی در صورت مشاهده دریافت حق بیمه از سوی دفاتر پیشخوان می‌توانند با شماره ۱۶۶۶ تماس بگیرند تا سازمان بیمه سلامت به سرعت به موضوع رسیدگی و با خاطیان برخورد کند.

وی پیش از این نیز در همین رابطه گفته بود: بر این اساس طبق ابلاغ به ادارات کل استانی، ارزیابی وسع برای روستاییان، متقاضیان جدید و بیمه شدگان بیمه سلامت همگانی، در صورتی که خدمات مورد نیاز آن‌ها محدود به بخش دولتی باشد، متوقف شده و به صورت رایگان می‌توانند تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرند. این افراد در صورتی که بیمه رایگان دریافت کنند، صرفا می‌توانند به بخش‌های دولتی سرپایی و بستری بیمارستان‌ها مراجعه کنند.

حاج قاسمعلی گفته بود: اگر کسی متقاضی استفاده از خدمات بخش خصوصی باشد، باید ارزیابی وسع شود یا بنا بر خوداظهاری سرانه مصوب یک سال را به طور کامل پرداخت کند.

به گزارش ایرنا، سازمان بیمه سلامت پنج صندوق بیمه‌ای شامل بیمه سلامت همگانی، بیمه سلامت ایرانیان، بیمه کارکنان دولت، بیمه روستاییان و عشایر و بیمه سایر اقشار است.

پیش از شیوع ویروس کرونا، انجام ارزیابی وسع برای پوشش بیمه‌ای در صندوق بیمه سلامت همگانی اجباری بود و پس از شیوع این بیماری در کشور، بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، ارزیابی وسع که توسط وزارت رفاه انجام می‌شود، متوقف شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیمه سلامت ستاد ملی مبارزه با کرونا بیمه سلامت حق بیمه استفاده از خدمات بخش سازمان بیمه سلامت بیمه سلامت همگانی ارزیابی وسع پوشش بیمه بخش دولتی حق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۰۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی با بیان اینکه ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند، گفت: اداره کل بیمه سلامت استان با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همودیالیزی حمایت مالی کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، به مناسبت هجدهم اردیبهشت روز بیماران خاص و صعب العلاج معاون اداره‌کل سلامت آذربایجان‌غربی با همراهی مدیران این بیمه و همچنین رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه ضمن بازدید از بخش دیالیز این بیمارستان، مسائل و مشکلات مربوط به بیماران خاص حوزه دیالیز را بررسی کردند.

جواد مجیدی در این بازدید اظهار کرد: هم اکنون تعداد ۲۶ مرکز در استان خدمات دیالیز را ارائه می‌دهند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ قریب به ۱۵۰۰ نفر از بیماران همودیالیزی در بیش از ۱۵۰ هزار جلسه خدمات خود را با پوشش بیمه سلامت دریافت کرده‌اند.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی گفت: اداره کل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی با پرداخت هزینه‌ای بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال به مؤسسات درمانی در سال گذشته از بیماران همو دیالیزی حمایت مالی کرده است.

جعفر کیاست‌فر نیز در این بازدید عملکرد اداره کل بیمه سلامت استان در پوشش بیمه‌ای خدمات تشخیصی و درمانی را شایسته احترام و تقدیر دانست.

وی افزود: مرکز دیالیز بیمارستان طالقانی دارای ۱۲۱ تخت دیالیز با دستگاه‌های مدرن و تجهیزات با کیفیت است.

رئیس بیمارستان طالقانی ارومیه گفت: با وجود پوشش بیمه‌ای خدمات، داشتن کادر ماهر و مجرب، عوارض ناشی از دیالیز در این مرکز بسیار کم است که منجر به افزایش طول عمر و رضایت بیماران می‌شود.

کد خبر 751537

دیگر خبرها

  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی