Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیرعامل فرودگاه پیام با اشاره به داشتن ایرلاین اختصاصی و مجوز پرواز به اوراسیا پیشنهاد داد تا فورواردر هوایی ایران و اوراسیا شود.  

به گزارش تین نیوز به نقل از خبرنگار مهر، نورژان تورسین بیک اف نماینده راه آهن قزاقستان عصر امروز در پنل لجستیک و حمل و نقل در همایش فرصت‌های اقتصادی ایران و اوراسیا با بیان اینکه روابط حمل و نقل ریلی ایران و قزاقستان از سال ۱۹۹۷ شروع شد، گفت: این دو کشور در خصوص روابط ریلی هم به صورت مستقیم با عبور از ترکمنستان و هم به صورت ریلی از طریق بندر اکتائو به بندر امیرآباد و سپس جابجایی ریلی کالا با هم در ارتباط هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سه کشور ایران، قزاقستان و ترکمنستان سال ۲۰۱۴ کریدور ریلی KTI را امضا کردند که از طریق این کریدور قزاقستان به ترکمنستان و سپس دو مرز سرخس و اینچه برون به ایران حمل و نقل ریلی دارد.

وی با برشمردن زمینه‌های همکاری ایران و قزاقستان در زمینه تجارت کالا گفت: قزاقستان به عنوان تولیدکننده غلات می‌تواند به عنوان یکی از صادرکنندگان غلات به ایران باشد در حال حاضر نیز از بنادر قزاقستان به بنادر کاسپین، انزلی و امیرآباد ایران غلات صادر می‌شود. همچنین ما محصولات کشاورزی خود را از طریق ترکمنستان و سپس محورهای ریلی سرخس و اینچه برون به ایران صادر می‌کنیم.

وی درباره واردات قزاقستان از ایران گفت: ایران مصالح ساختمانی، سنگ، تراورتن و دیگر مصالح را به قزاقستان صادر می‌کند همچنین صیفی جات با ریل به قزاقستان می‌آید و با توجه به نیاز بازار روسیه ما آن را به این کشور صادر می‌کنیم.

در ادامه این پنل، نادر ثناگوی مطلق مدیرعامل فرودگاه پیام با اشاره به منطقه ویژه اقتصادی بودن این فرودگاه و قدمت ۳۰ ساله آن در کارگوی هوایی گفت: تجربه مشترکی با قزاقستان و ترکمنستان در زمینه حمل هوایی بارهای فاسدشدنی داشته ایم.

وی با بیان اینکه کار تاجر و بازرگان هماهنگی حمل و نقل نیست گفت: پیشنهاد می‌شود یک فورواردهای هوایی میان ایران و کشورهای اوراسیا تشکیل شود که فرودگاه پیام می‌تواند نقش هماهنگ کننده حمل و نقل کالا را انجام دهد تا شش کشور یک نهاد مشترک برای حمل و نقل کالا تأسیس کنند.

مدیرعامل فرودگاه پیام با بیان اینکه ریل به داخل فرودگاه پیام بیاید، گفت: این فرودگاه ایرلاین اختصاصی و تعدادی هواپیما در اختیار دارد که می‌توانیم با توجه به مجوز پروازهای این فرودگاه با کشورهای اوراسیا صادرات کالا به کشورهای عضو را انجام دهیم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: فرودگاه پیام مدیرعامل فرودگاه پیام فرودگاه پیام حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۱۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از سرگیری حمل ریلی غلات از بندر امیرآباد به بندر خشک پیشگامان استان یزد

ایسنا/مازندران مدیرکل بنادر و دریانوردی امیرآباد از تخلیه کشتی حامل ۳ هزار و ۲۰۰ تن ذرت به صورت حمل یکسره از طریق ریل از این بندر به بندر خشک پیشگامان استان یزد خبر داد.

محمدعلی موسی پور گرجی سه‌شنبه ۲۵ دی ماه در گفت‌وگو با رسانه‌ها در تشریح این خبر گفت: با توجه به سابقه سال گذشته در حمل ریلی این نوع کالا به بندر خشک پیشگامان در استان یزد و رضایتمندی صاحب کالا از نحوه عملکرد بندر و راه آهن، در جهت توسعه و رشد ۲۵ درصدی حمل ریلی مطابق برنامه هفتم، در سال جاری نیز نخستین محموله ذرت به میزان ۳ هزار و ۲۰۰ تن بصورت حمل یکسره از طریق حمل و نقل ریلی به استان یزد ارسال شد.

مدیرکل بندر امیرآباد با بیان اینکه این محموله از کشور روسیه به بندر امیرآباد وارد شده است، اظهار کرد: حمل یکسره این محموله توسط ۵۸ واگن ۵۵ تنی از بندر امیرآباد به مقصد بندر خشک پیشگامان یزد انجام پذیرفته و یک کشتی دیگر شامل ۲ هزار و ۷۰۰ تن ذرت در لنگرگاه مستقر که پس از انجام تشریفات گمرکی و اداری پهلوگیری و تخلیه آن آغاز خواهد شد.

موسی پور گرجی با بیان اینکه احداث بندر امیرآباد بر اساس حمل ریل پایه شکل گرفته ابراز امیدواری کرد: با افزایش ظرفیت عملکردی بندر و بهبود خطوط ریلی بخش قابل توجهی از محموله از طریق حمل یکسره ریلی جابجا شود.

وی حفظ کیفیت کالا به دلیل حذف تخلیه و بارگیری مکرر و توقف در انبار، کوتاه شدن زمان حمل، کاهش آلودگی زیست محیطی، صرفه جویی در مصرف سوخت و همچنین کاهش تلفات و سوانح جاده‌ای، از جمله مهمترین مزایای روش حمل ریلی کالا بشمار می‌آید.

 مدیر بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر ابراز امیدواری کرد: با نشست‌های تخصصی و اقدامات انجام شده و ایجاد جذابیت و اعمال تخفیفات در تعرفه حمل ریلی، شاهد ترغیب تجار و صاحبان کالا و تداوم این روند در تخلیه و بارگیری کالاها به ویژه کالاهای اساسی در بندر امیرآباد باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمل یکسره ریلی محموله ۳۲۰۰ تنی ذرت از بندر امیرآباد به بندر خشک پیشگامان استان یزد
  • افزایش ۱۲۳ درصدی ترانزیت ریلی در بندر شهید رجایی
  • حمل ریلی غلات از بندر امیرآباد به بندر خشک پیشگامان استان یزد از سر گرفته شد
  • از سرگیری حمل ریلی غلات از بندر امیرآباد به بندر خشک پیشگامان استان یزد
  • از سرگيري حمل ريلي غلات از بندر اميرآباد به بندر خشک پيشگامان استان يزد
  • کمیته تجاری اوراسیا با همکاری بخش خصوصی تشکیل شود
  • تاکسی‌ هوایی در این شهر راه‌اندازی شد!
  • راه اندازی تاکسی هوایی در ابوموسی؛ گامی جدید برای اتصال فرودگاه های کوچک و جزایر کشور
  • راه تبدیل ایران به هاب ترانزیتی اوراسیا از همکاری با غیردولتی ها می گذرد
  • ناوگان هوایی ایران فقط ۱ میلیارد دلار ارزش دارد