Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز محمدی امروز چهارشنبه در حاشیه سفر به لرستان جمع خبرنگاران با اشاره به موضوع حدنگاری و کاداستر اراضی کشاورزی اظهار داشت: از سال ۹۴ این وظیفه به سازمان امور اراضی کشور تفویض شده و در واقع متولی اجرای طرح کاداستر است.

وی با بیان اینکه براساس این قانون، دستگاه‌های اجرایی موظف هستند اطلاعات اراضی کشاورزی را در اختیار سازمان ثبت قرار دهند تا براساس آن سند اراضی در اختیار افراد قرار گیرد، تصریح کرد: از سال ۹۴، با استفاده از عکس‌های هوایی که سازمان نقشه برداری متولی تهیه آن است، اقدام به تهیه نقشه اراضی کشاورزی شده است و به تبع آن اطلاعات توصیفی شامل مشخصات بهره برداران نیز احصاء شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع سازمان امور اراضی کشور یادآور شد: با استفاده از این اطلاعات مکانی و توصیفی، صدور اسناد کشاورزی را دنبال می‌کنیم.

محمدی افزود: به خاطر هزینه بر بودن این کار در مجموعه کشور، تهیه عکس‌ها نیازمند تجهیزات مناسب است و هواپیمای خاص و نظارت نیاز دارد و همچنین به خاطر مسائل اعتباری نتوانستیم آن تعهداتی که قانون مشخص کرده را در زمان خودش جمع کنیم.

وی با بیان اینکه ۱۸ میلیون هکتار اراضی کشاورزی در کشور داریم که باید عکس‌های هوایی آنها تهیه شود و نقشه اراضی را داشته باشیم، تصریح کرد: سازمان نقشه برداری نتوانسته عکس‌های مناسبی در اختیار بگذارد، از سازمان جغرافیایی ارتش هم داریم استفاده می‌کنیم، در کنار آن از ظرفیت شرکت‌هایی که به صورت زمینی نقشه برداری می‌کنند نیز بهره گرفته ایم تا کار را در حد امکان پیش ببریم.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع سازمان امور اراضی کشور با تاکید بر اینکه مجموعه عواملی که می‌توانند برای تهیه اطلاعات مکانی کمک کنند را به کار گرفته ایم اما حجم کار خیلی بالاست و اعتبارات زیادی را نیاز دارد تا هزینه شود و به اهداف برسیم، افزود: مشکل اعتبار را بیشتر داریم و از طرفی هم شرکت‌ها و سازمان‌هایی که بتوانند به ما کمک کنند محدود هستند؛ شرکت‌هایی که گرید کار با جی آی اس و نقشه را داشته باشند باید به کار بگیریم در برخی استان‌ها تعداد کارهایی که می‌توانند از سوی سازمان برنامه ریزی بگیرند محدود است.

محمدی با اشاره به اینکه در حوزه کارها و وظایف دیگر سازمان هم مواجهیم با بحث نبود مشخصات اطلاعات مکانی اراضی کشاورزی، گفت: امیدواریم با کامل کردن اطلاعات نقشه‌ای و توصیفی به اهداف دیگر برسیم، به هر روی تهیه این نقشه‌ها و اطلاعات مکانی می‌تواند به کمک سایر دستگاه‌ها هم بیاید و در بحث‌های مختلف سیل و امکانات روستایی و توزیع یارانه‌های کشاورزی به کار گرفته شود.

وی در بخش پایانی سخنان خود هدف از سفر به لرستان را بررسی عملکرد نیروهای حوزه سازمان امور اراضی عنوان کرد و افزود: همچنین مشکلات همکاران از بُعد پرسنلی، پرداخت حقوق و مزایا، مسائل بخشی از نیروهایی که به صورت حجمی کار می‌کنند و از طرفی هم فضای اداری و امکانات و تجهیزات مجموعه امور اراضی در جلسات بررسی شد.

کد خبر 5132381

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان امور اراضی کشور خرم آباد کاداستر ویروس کرونا دهه فجر آمار کرونا گرگان شیراز کرمانشاه بوشهر شهرستان کرج شهرکرد شیوع کرونا آلودگی هوا سانحه تصادف اردبیل لیگ برتر فوتبال ایران سازمان امور اراضی اراضی کشاورزی اطلاعات مکانی عکس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۱۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان

استاندار لرستان از نبود اعتبار ۲۵۰میلیارد تومانی برای احداث ساختمان جدید استانداری خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، عملیات اجرایی ساختمان جدید استانداری لرستان در زمینی به‌مساحت 32هزار مترمربع در 22شهریور 1394 آغاز شد و این پروژه در سال 1399 با پیشرفت فیزیکی 70درصدی متوقف شد.

عدم تأمین منابع مالی و عدم استفاده از منابع استانی به‌عنوان دلایل توقف ساختمان جدید استانداری لرستان در سال‌های اخیر مطرح بوده‌است.

مصوبات مهم سفر رئیس‌جمهور به لرستان اجرایی نشد

ابوطالب شفقت، صبح امروز، در بازدید از ساختمان در دست احداث استانداری لرستان، گفت: این پروژه به‌علت نبود منابع مالی تاکنون نیمه‌تمام مانده‌است.

او با بیان اینکه احداث ساختمان جدید استانداری لرستان به 250میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، اضافه کرد: مهلت زمانی حدود پنج ماهه را برای شناسایی پیمانکار و استقرار معاون عمرانی برای پیشبرد امور اجرایی این پروژه تعیین می‌کنیم.

استاندار لرستان تأکید کرد: ساختمان جدید استانداری به تغییراتی در معماری نیاز دارد تا بتوانیم این پروژه را به‌خوبی بهره‌برداری کنیم.

انتهای پیام/ 644

دیگر خبرها

  • کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • اختصاص اعتبار برای ساماندهی مسیل‌های شهر ایلام
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد
  • پیگیری ترک فعل دستگاه‌ها در حوزه حدنگاری کرمان
  • زمین‌های کشاورزی به طرح‌ هادی روستایی اختصاص نیابد