Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - دومین دوره مرکز توسعه شغلی ایرانسل با حضور 50 کارورز، با هدف شناسایی استعدادها و هدایت آن‌ها در مسیر حرفه‌ای شغلی، فعالیت خود را آغاز کرد.
صبح امروز چهارشنبه 8 بهمن 1399، مراسم دومین دوره مرکز توسعه شغلی ایرانسل با حضور دکتر بیژن عباسی‌آرند مدیرعامل، محمدمهدی مجتهدی معاون منابع انسانی، جمعی از مدیران، کاروزان و مشاورهای حرفه‌ای-روان‌شناختی (منتور)، با رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی کرونا، در محل آمفی‌تئاتر ساختمان مرکزی ایرانسل، برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرکز توسعه شغلی ایرانسل از سال 97 و با هدف نزدیک کردن ارتباط بین دانشگاه و محیط حرفه‌ای، فعالیت خود را آغاز کرده تا با کشف و پرورش استعدادها و هدایت آن‌ها در مسیر شغلی، بتواند رهبران آینده صنعت ICT کشور را تربیت کند. دومین دوره مرکز توسعه شغلی ایرانسل، در بهمن ماه 1399 درحالی برگزار شد که فراخوان جذب کارورزان در آبان ماه منتشر شده و پس از آن، سه هزار و 830 نفر با ارسال رزومه ثبت‌نام کرده بودند. پس از بررسی رزومه‌ها و برگزاری آزمون‌های لازم، 337 نفر دعوت به مصاحبه شده و از میان آن‌ها، 50 کارورز، برای حضور در مرحله ارتقاء حرفه‌ای (منتورینگ) انتخاب شدند. پس از پایان این دوره، 20 کارورز منتخب، این فرصت را خواهند داشت تا در پروژه‌های واقعی در پنج حوزه توسعه محصول، آی‌تی، علوم داده، بازاریابی و تلکام در شرکت ایرانسل به صورت کارآموز فعالیت کنند.
دکتر بیژن عباسی‌آرند مدیرعامل ایرانسل در این مراسم، با ابراز خوشحالی از حضور دانش‌ورزان نخبۀ برترین دانشگاه‌های کشور گفت: «ایرانسل به‌عنوان بزرگ‌ترین اپراتور دیتا و سرویس‌های دیجیتال کشور، امسال وارد پانزدهمین سال فعالیت شده و شاید بتوان گفت در طول چهارده‌سال گذشته، از مهم‌ترین و مؤثرترین بازیگران حوزه فناوری آی‌تی و ‌آی‌سی‌تی کشور بوده است. تا قبل از شکل‌گیری ایرانسل، در کشور تنها یک اپراتور تلفن‌همراه داشتیم و کشور از تکنولوژی‌های روز دنیا فاصله داشت. اما ایرانسل از زمانی که شکل گرفت، بنای خود را بر پیشرو بودن در حوزه فناوری گذاشت و توانست نسل 2.75 تلفن‌همراه را که سرآغاز ارائۀ اینترنت‌همراه با سرعت قابل قبول بود، وارد کشور کند. بعد از آن، در اولین فرصتی که اجازه یافتیم، نسل‌های سه و چهار را راه‌اندازی کردیم و امسال هم توانستیم اولین اپراتوری باشیم که نسل پنجم تلفن‌همراه را در کشور راه‌اندازی کنیم.»
وی در ادامه با توصیف فضای حرفه‌ای شرکت ایرانسل به کاروزان گفت: «یکی از ویژگی‌هایی که در شرکت ایرانسل وجود دارد، این است که کارکنان ایرانسل طوری کار می‌کنند تا شرکت در همه حوزه‌های فعالیت، از جمله حوزه‌‌های فناوری، سرویس و خدمات، پیشرو باشد و به همین دلیل فاصله معناداری با دیگران در کشور و حتی در سطح منطقه پیدا کرده‌اند. شعارهای ما مانند «ایرانسل تجربۀ زندگی دیجیتال»، «ایرانسل نبض زندگی دیجیتال» و «ایرانسل اولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال کشور»، شعارهایی بوده که به کمک همین تلاش‌ها، الان به بخشی از واقعیت‌های خدماتی که ایرانسل به مردم کشور عرضه می‌کند، تبدیل شده است. البته شعارهای دیگری هم داریم که هدف‌گذاری‌هایی است برای آینده خدماتی که ایرانسل قرار است در آن نقش ایفا کند. ایرانسل شرکتی بین‌المللی است که شریک خارجی آن، یک شرکت حرفه‌ای در بین اپراتورهای موبایل است و 22 کشور از جمله ایران، در مجموعه آن هستند. وجود نیروی انسانی باتجربه، باهوش، خلاق و پرکار، باعث شده تا ایرانسل همواره در بین این 22 کشور، در همه رده‌ها بین بهترین‌ها باشد، تاجایی که در سال گذشته به صورت کلی در جمع 22 کشور زیرمجموعه گروه MTN، ایرانسل حائز رتبه برتر شد.»
دکتر عباسی آرند همچنین با تشریح سازوکارهای مرکز توسعه شغلی ایرانسل و اهداف آن، به کاروزان گفت: «فضایی که شما کارورزان به آن وارد خواهید شد، فضایی است که کارها در آن، به صورت حرفه‌ای انجام می‌شود. ما با توجه به تجربه گروه MTN، سعی کرده‌ایم ایرانسل را حرفه‌ای اداره کنیم. راه‌اندازی مرکز توسعه شغلی هم یکی از همین اقدام‌ها در جهت ترسیم مسیر حرفه‌ای برای کارورزان است. متخصصان ایرانسل که سال‌ها در حوزه اپراتوری موبایل کار کرده‌اند، کسب و کار دیجیتال را می‌شناسند و در آن خلق‌ایده کرده‌اند، بخشی از تجربیات‌شان را در این دوره به شما آموزش می‌دهند و افرادی که این دوره را با موفقیت به پایان برسانند، به عضویت خانواده ایرانسل در خواهند آمد. شما انتخاب‌شدگان از میان بیش از سه هزار متقاضی این فرصت بودید و این امر نشان‌دهنده پتانسیل بالای شماست؛ ان‌شاء‌الله بتوانید از این فرصت استفاده کنید و در محیط کاری ایرانسل در کنار آموزش‌های حرفه‌ای که کسب خواهید کرد، تجربه‌ای کم‌نظیر را هم داشته باشید. در کشور ما شرکت‌های بزرگی با فضای مشابه ایرانسل که در آن آرامش، خلاقیت و محیط شاد و به دور از استرسی وجود دارد، بسیار کم تعداد است و امیدواریم شما در این مسیر حرفه‌ای که اولین گام را برای آن برداشته‌اید، موفق باشید.»
پیش از این نیز، اولین دورۀ مرکز توسعه شغلی ایرانسل، در سال 98 با همکاری مدرسه اشتغال شریف برگزار شده بود.
منبع: روابط‌عمومی ایرانسل

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دومین دوره حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۲۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، قاسم قادری سرپرست اداره در جلسه هم‌اندیشی حوزه گردشگری، از تشکیل شورای راهبردی توسعه گردشگری در راستای تحقق شعار سال و افزایش مشارکت عمومی در این شهرستان خبر داد.

سرپرست میراث فرهنگی شهرستان ساری با بیان اینکه جلسات شورای مشورتی گردشگری مزکز استان به صورت منظم و ماهانه برگزار خواهد شد، گفت: فعالیت های تخصصی این شورا در ۵ کمیته از جمله کمیته آمو زش و پژوهش ،کمیته گردشگری و برند سازی ،کمیته رسانه، تبلیغات و فضای مجازی، کمیته صنایع دستی و صادرات و همچنین کمیته صیانت از آثار تاریخی و فرهنگی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: در این شورا همه حوزه های فعال در گردشگری شامل دفاترسیاحتی ، اقامتگاههای بوم گردی وخانه مسافر،هتل ها،رستوران‌ها ،راهنمایان تور ،صنایع دستی و سایر مراکز بخش خصوصی نماینده خواهد داشت.

قادری تصریح کرد: سرفصل های کاری این شورا در راستای تحقق شعار سال با مشارکت حداکثری مردم و ارائه کیفیت مطلوب به گردشگران خواهد بود و خروجی‌ها و جمع‌بندی‌های انجام شده در این کمیته ها جهت پیگیری فعالیت‌ها و رفع نواقص و مشکلات احتمالی و سرعت بخشیدن به توسعه همه حوزه‌های گردشگری و صنایع دستی در اختیار مدیریت شهرستان و استان قرار می گیرد. وی عنوان داشت: سرفصل های کاری این شورا را در ۲۰ محور اعلام که شامل: آموزش در حوزه گردشگری (همه رشته های فعال و افراد دارای مجوز - دهیاران و شورای اسلامی روستا ادارات مرتبط )، شناسایی ظرفیتهای گردشگری شهرستان و تبدیل آن به برند، پژوهش و هماهنگی چرخه اطلاعات و اقتصاد بین جوامع گردشگری دارای مجوز، ایجاد بانک جامع اطلاعات گردشگری شهرستان و ارائه به مدیران و برنامه ریزی با قابلیت اجرایی نمودن آن، ایجاد سایت متمرکز گردشگری جهت معرفی جاذبه ها و خدمات گردشگری

قادری اظهار امیدواری کرد: با رهنمودهای ایزدی، مدیرکل میراث فرهنگی استان مازندران و حمایت نوبخت فرماندار مرکز استان، برنامه ریزی دقیق با مشارکت آحاد مردم و دستگاههای اجرایی مرتبط در آینده‌ای نزدیک شاهد توسعه گردشگری ساری، شاهد شهر تماشایی ساری باشیم.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901978

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • مرکز مازندران بر مدار توسعه گردشگری قرار گرفت
  • آغاز پخش مناظره‌های تلویزیونی انتخاباتی در صدا و سیمای فارس
  • همگام با برنامه های تحولی سطح فعالیت ارزی بانک توسعه تعاون ارتقا می یابد
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار در اصفهان
  • آغاز به‌کار نمایشگاه تخصصی فرانچایز در ایران‌مال
  • دومین نمایشگاه صنعت موسیقی برگزار می‌شود
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • مرگ ۳ میلیون کارگر در جهان در پی حوادث و امراض/ ۵ شغل پرخطر