Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-30@06:50:07 GMT

قدردانی پوتین از ترکیه و ایران

تاریخ انتشار: ۸ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۲۲۵۵۹

قدردانی پوتین از ترکیه و ایران

به گزارش تابناک به نقل از اسپوتنیک، رئیس جمهوری روسیه در سخنرانی خود به صورت مجازی در اجلاس داووس گفت: گفت‌وگوی دیروز من با رئیس جمهور بایدن در باره تمدید پیمان محدودیت سلاح‌های استراتژیک تهاجمی (استارت جدید) بدون شک یک گام در مسیر درست بود.

پوتین افزود: در جریان تماس با بایدن، به او گفتم سیستم امنیت جهانی در حال تنزل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما باید برای تمدید توافق نیواستارت توافق کنیم چون کار درست این است. با این حال اختلافات در حال تشدید است. همانطور که همه می‌دانیم عدم توانایی در حل و فصل این اختلافات باعث بروز فاجعه جنگ جهانی دوم در قرن بیستم شد.

وی اشاره کرد: درگیری‌های کوچک محلی رو به شدت است اما امیدواریم که جنگ بزرگتری که فاجعه‌ای برای بشریت می‌شود، رخ ندهد. اما اگر اقدامات لازم برای ممانعت از این سناریو انجام نشود، انتظار وخیم‌ شدن اوضاع هست.

پوتین هم‌چنین گفت که به عقیده او تشدید تنش‌های داخلی می‌تواند کشورها را وادار کند که به دنبال یک دشمن خارجی باشند تا تقصیرها را به گردن او بیاندازند و نتیجه وخیم‌تر شدن سیاست خارجی خواهد بود.

رئیس جمهوری روسیه ادامه داد: تهدید آشکاری که در این دهه با آن روبه‌رو هستیم بدتر شدن کل مشکلات بین‌المللی است. اگر کشورها بخواهند در جستجوی دشمن داخلی باشند، به ناچار به یک دشمن خارجی نیاز خواهند داشت تا تقصیرها را برای هر شکستی به گردن او بیاندازند و بتوانند نارضایتی مردم خود را به آن نسبت دهند و ما شاهد این هستیم. ما در حال حاضر در سیاست‌های خارجی احساس تنش داریم.

وی در بخش دیگری از سخنانش از همکاری ترکیه و ایران برای برقراری صلح در سوریه تقدیر کرد و این همکاری را مثالی خوب برای تاثیر رویکرد چندجانبه‌گرایی دانست.

او گفت: رویکرد چندجانبه‌گرایی در نهایت موثر است. کار عملی این را نشان داده، بگذارید یادآوری کنم که کارهای زیادی توسط روسیه، ایران و ترکیه در فرمت آستانه برای ایجاد ثبات در سوریه انجام شده است و اکنون این اقدامات در جهت انجام مذاکرات سیاسی در این کشور ادامه دارد. ما این کار را با همدیگر انجام دادیم و روسیه میانجی‌گر فعالی برای خاتمه دادن به درگیری‌های مسلحانه در ناگورنو قره‌باغ بود.

پوتین هم‌چنین درباره نقش غول‌های دیجیتال در جامعه مدرن گفت: از لحاظ فنی به خصوص غول‌های عرصه دیجیتال نقش فزاینده مهمی در زندگی یک جامعه ایفا می‌کنند. حرفهای زیادی در این باره هست به خصوص در ارتباط با آنچه در آمریکا در دوران رقابت‌های انتخاباتی صورت گرفت. اینها دیگر فقط غولهای اقتصادی نیستند، در برخی عرصه‌ها تبدیل به رقبای دوفاکتوی یک دولت شده‌اند.

رئیس جمهوری روسیه هم‌چنین خواستار همکاری اروپا و روسیه شد و روابط کنونی را طبیعی ندانست.

او گفت: من شخصا همان موضعی را دارم که صدراعظم هلموت کهل، سیاستمدار برجسته (آلمانی) داشت. او می‌گفت اگر فرهنگ اروپایی می‌خواهد خودش را حفظ کند و نقش محوری در عرصه‌های فرهنگی جهان داشته باشد، باید تمامی مشکلات و تمایلات توسعه جهان متمدن را در نظر بگیرد. اروپای غربی و روسیه باید به هم باشند و راهی جر قبول این نداریم. ما همین موضع و همین عقیده را داریم. شرایط امروز بدون تردید با شرایط عادی فاصله زیادی دارد. ما باید به دستور کار مثبت برگردیم. روسیه و اتحادیه اروپا باید هدایت مذاکرات صادقانه و آزاد را برعهده بگیرند.

وی همچنین درباره جهان تک قطبی نیز گفت: کاملا روشن است که دوران ایجاد جهان تک قطبی و تک محور به پایان رسیده. واقعیت این است که طرف‌های مختلفی برای توسعه به وجود آمده که سیستم‌های سیاسی، مدل‌های سیاسی و نهاد اجتماعی خاص خود را دارند و امروز این بسیار اهمیت دارد که مکانیسم‌های زیادی برای هماهنگی این منافع ایجاد شود. تنوع امری طبیعی است.

منبع: ایسنا

منبع: تابناک

کلیدواژه: مهرداد میناوند علی انصاریان علی اصغر عنابستانی مهدی جهانگیری پوری حسینی پوتین ترکیه ایران مهرداد میناوند علی انصاریان علی اصغر عنابستانی مهدی جهانگیری پوری حسینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۲۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، همزمان با برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو ۲۰۲۴)، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، توانمندی‌های صادراتی فناوران فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی را در معرض دید بازدیدکنندگان خارجی قرار داد.

این نمایشگاه، بزرگترین رویداد تجاری در ایران است که به منظور ارتباط با بازار‌های بین‌المللی و معرفی توانمندی‌های صادراتی صنایع ایران برگزار می‌شود و رویداد فرصتی استثنایی برای تولیدکنندگان داخلی فراهم می‌کند تا محصولات خود را به تجار و بازرگانان بین‌المللی معرفی کنند و به این ترتیب، ظرفیت‌های خالی کارخانه‌ها را پر کرده و به سمت افزایش صادرات حرکت کنند.

آی‌هیت نیز به عنوان یک پل ارتباطی میان تولیدکنندگان ایرانی و بازرگانان خارجی میزبان بازدید کنندگان است و امکان برقراری تعاملات تجاری و شبکه‌سازی را فراهم می‌کند.

همچنین طی پنج روز برگزاری این نمایشگاه که از روز شنبه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران آغاز شده، شاهد جلسات اختصاصی B۲B بین بازدیدکنندگان خارجی و شرکت‌های ایرانی، گردهمایی‌های صنعت محور با بازدیدکنندگان خارجی، تور‌های تخصصی داخل نمایشگاه برای بازدیدکنندگان خارجی، معرفی دسته محصولات منتخب ایران، معرفی محصولات منتخب صنایع پزشکی، ارائه خدمات مشاوره در طول برگزاری نمایشگاه، دسترسی به نرم افزار اختصاصی، دسترسی به مترجم و سایر موارد ارائه نیز خواهیم بود.

امروز، در روز دوم این نمایشگاه هیأت تجاری قطر و ترکیه، با هدف گسترش ارتباطات تجاری و اقتصادی از آی هیت بازدید کردند. هیئت‌های مذکور از محصولات و دستاورد‌های شرکت‌های ایرانی در حوزه‌های مختلف از  ۱۵ گروه کالایی از جمله صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، دارو، تجهیزات پزشکی، آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، آرایشی و بهداشتی، صنعت ساختمان و خدمات فنی‌مهندسی، پتروشیمی، صنایع خلاق از جمله انیمیشن، بازی بازدید کردند.

معاون وزیر صنایع قطر طی نشستی در حاشیه این بازدید دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی را در بالاترین سطح فناوری دانست و آمادگی قطر را جهت انعقاد قرارداد‌های تجاری با ایران اعلام کرد.

رئیس اتاق بازرگانی ترکیه هم حین بازدید از آی‌هیت شگفت‌زدگی خود را از کیفیت محصولات ایرانی بیان کرد و افزود: در حال حاضر کشور ما در حال انجام فعالیت‌هایی در زمینه تولید محصولات دفاعی است ولی ایران این مراحل را به بهترین شکل ممکن به اتمام رسانده است.

وی در پایان اشاره کرد: دوست داریم با ایران در تمام زمینه‌ها تجارت داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حدود ۷۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور ایرانی در نمایشگاه  ایران اکسپو ۲۰۲۴ حاضر هستند و دستاورد‌های خود را به بازدیدکنندگان خارجی ارائه می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دوگین: اوکراین نباید وجود داشته باشد!
  • «دوگین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • پوتین: شاخص‌های کلان اقتصادی روسیه بالاتر از پیش‌بینی هاست
  • آمریکا: پوتین دستور مرگ الکسی ناوالنی را صادر نکرده
  • اعتراف آمریکا به دست نداشتن پوتین در مرگ ناوالنی
  • هیچ بستری برای مذاکره بین اوکراین و روسیه وجود ندارد