Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ گفت: ظرفیت سپاه و بسیج در توسعه و گسترش امر به معروف و نهی از منکر باید شناسایی و به کار گرفته شود.

به گزارش ایرنا، سردار حسن حسن زاده عصر دوشنبه در سومین گردهمایی مسئولان گروه‌های جهادی مطالبه گر امر به معروف و نهی از منکر استان تهران در سپاه محمد رسول الله اظهار داشت: ظرفیت های بسیاری در بسیج و سپاه وجود دارد که ما نتوانستیم خیلی از این موارد را شناسایی کنیم و در گستره امر به معروف و نهی از منکر استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از این ظرفیت های توسعه یافته در بسیج کارمندی، محلات، اقشار، اصناف و سایر گروه هاست که باید فعال شوند تا جامعه به سمت مانایی و حیات بخشی به نظام در مسیر درست حرکت کند.

فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ ادامه داد: امر به معروف در حوزه بسیج کارمندی می تواند در قالب خدمت و به مردم و معطل نکردن ارباب رجوع قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه برای فعالیت های بزرگ امر به معروف در جامعه نیاز به حرکت عمومی داریم گفت: باید این حرکت از سوی عموم مردم ایجاد شود تا در عرصه بین المللی الگو باشیم.

حسن زاده خاطر نشان کرد: به گفته حضرت امام خمینی (ره) یکی از بزرگترین نهی از منکرها مبارزه با رژیم طاغوت و سرنگونی آن و تشکیل نظام انقلاب اسلامی بود از این رو اگر کسی به هر نحوی قدمی برای تضعیف نظام بردارد منکر، و اگر کسی در مسیر تعالی کشور و نظام اقداماتی انجام دهد در مسیر معروف قرار گرفته است.

وی ابراز داشت: دایره امر به معروف و نهی از منکر باید وسیع باشد و نباید خودمان و دیگران را محدود به چند موضوع خاص کنیم ضمن اینکه در این مسیر سختی های زیادی وجود دارد که باید آنها را پشت سر گذاشت.

فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ با بیان اینکه شهید سلیمانی شهید جهانی امر به معروف و نهی از منکر بود گفت: حاج قاسم سلیمانی یک قهرمان جهانی بود که به مبارزه با داعش و استکبار جهانی به عنوان بزرگترین نهی از منکر پرداخت.

وی بیان داشت: سردار مهربانی ها به ایجاد آرامش و صلح و زندگی در کشورهای اسلامی به عنوان بزرگترین معروف ها کمک کرد و شاهد آثار و نتایج آن در عرصه بین المللی هستیم.

حمایت قضایی و حقوقی از آمران به معروف می شود

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران نیز در این گردهمایی گفت: با تعامل مراجع قضایی و دادستان استان تهران حمایت های قضایی و حقوقی از آمران به معروف و ناهیان از منکر پیگیری می شود.

سردار محمدرضا یزدی افزود: مراجع قضایی همراه با آمران و ناهیان هستند و درخواست های این قشر را توسط این ستاد مطالبه می کنیم.

وی با اشاره به حمایت های مادی و معنوی نیز اظهار داشت: برای اجرای طرح های آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت های خوبی در نظر گرفته شده است که به صورت جدی تر این مباحث را دنبال خواهیم کرد.

وی خاطرنشان: ایجاد ساختار روند خاصی دارد که نیاز به زمان است.

آمران به معروف و ناهیان از منکر مجوز فعالیت دریافت کرده اند

جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران نیز در این گردهمایی گفت: برای رسمیت بخشیدن به فعالیت های آمران به معروف و ناهیان از منکر مجوز صادر شده است ضمن این که برای این مجوز ها شاخصه هایی تعریف شده است که مدنظر قرار می گیرد.

حجت الاسلام حامد فاطمی‌روش افزود: سالانه باید گزارش های عملکرد آمران و ناهیان به ستاد ارائه شود تا مجوزهای آنها تمدید شود.

وی با بیان اینکه در ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران دو بخش عمده وجود دارد گفت: یکی احیای این امر حسنه و الهی و دیگری رفع موانع آن است.

جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران ادامه داد: در احیای امر به معروف با یک فعالیت فرهنگی روبرو هستیم و نهادهای مختلف باید به آن توجه ویژه داشته باشند و وارد صحنه شوند.

به گفته وی، اقتضای احیای امر به معروف حضور همگانی مردم در این عرصه است که در اینجا به هیچ عنوان بحث احزاب یا اقشار یا قومیت خاصی مطرح نیست.

 

۳۰۰ گروه امر به معروف و نهی از منکر در سپاه تهران شکل گرفته است

معاون اجتماعی سپاه تهران نیز در این گردهمایی بیان داشت: حکم فعالیت برای این تعداد از گروه ها صادر شده است و مورد حمایت قضایی و حقوقی قرار گرفته اند.

وی ادامه داد: روزانه هر کدام از این آمران به معروف و ناهیان از منکر ۱۲ مورد تذکر لسانی ارائه می کنند.

وحید امیریان با اشاره به ارتباط سپاه با مراجع قضایی و انتظامی گفت: اگر به آمران معروف توهینی صورت گیرد با هماهنگی ها و تعامل، نیروی انتظامی استان و مراجع قضایی برخورد خواهند کرد.

وی گفت: ضمن اینکه آموزش هایی به آمران به معروف و ناهیان از منکر ارائه می شود تا از خطاها جلوگیری شود زیرا خطاها تبعاتی را به وجود می آورد.

سومین گردهمایی مسئولان گروه‌های جهادی مطالبه گر امر به معروف و نهی از منکر استان تهران با حضور حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد رییس ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان تهران و سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) تهران بزرگ و آمران به معروف و ناهیان از منکر عصر دوشنبه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: فرمانده قرارگاه راهیان نور: استفاده از «فناوری راهیان نور» راه تحقق تمدن نوین اسلامی است توییتی برای تخریب فائزه هاشمی یا قاسم سلیمانی و ارتش و سپاه؟ فرمانده ارتش: جنگ با داعش دور از مرزها عاقلانه‌ترین کار بود توصیه سردار نقدی به پرسنل سپاه و بسیج: واکسن کرونا نزنید مگر تولید داخل باشد لینک کوتاه: asriran.com/003Di2

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان تهران آمران به معروف و ناهیان از منکر فرمانده سپاه محمد رسول الله مراجع قضایی تهران بزرگ گروه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۲۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد

پل شریدر که به زودی با جدیدترین فیلمش راهی جشنواره کن می‌شود، پنج سال قبل در چنین روزی به بهانه حشنواره جهانی فیلم فجر در تهران حضور داشت و از سینمای ایران و آینده سینما صحبت کرد.

به گزارش ایسنا، تا پیش از شیوع کرونا و تغییرات مدیریتی در سینما، چند سالی بود که جشنواره فیلم فجر نه فقط در بهمن‌ماه بلکه در اردیبهشت‌ماه با ساختار و شمایلی متفاوت برگزار می‌شد و میزبان سینماگران و فیلم‌هایی از کشورهای دیگر بود.  

جشنواره جهانی فجر با وجود برخی انتقادهایی که در داخل کشور نسبت به آن مطرح می‌شد، جایگاهی پیدا کرده بود که در همان چند دوره‌ی برگزاری چهره‌های بنامی از سینمای دنیا را به ایران کشاند از جمله پل ژوزف شریدر که درست در همین روز چهارم اردیبهشت‌ماه در نشستی خبری در پردیس سینمایی چارسو مقابل خبرنگاران ایرانی نشست.

شریدر -فیلمنامه‌نویس و کارگردان مشهور امریکایی - که فیلمنامه‌های «راننده تاکسی» و «گاو خشمگین» ساخته مارتین اسکورسیزی را نوشته و در روزهای گذشته فیلم جدیدش با نام «اوه، کانادا» به بخش مسابقه اصلی جشنواره کن راه یافته است، اردیبهشت سال ۱۳۹۸ به جشنواره جهانی فجر در تهران آمد و پس از برگزاری یک کارگاه فیلمنامه نویسی، در یک نشست خبری پاسخگوی سوال‌ اهالی رسانه شد.

او در آن نشست با اشاره به اینکه «در دنیا چند فستیوال هستند که می‌توان جشنواره جهانی فجر را با آن‌ها مقایسه کرد مثل جشنواره تورنتو ولی از ابعاد این جشنواره و تعداد فیلم‌های حاضر در آن شگفت‌زده شدم» درباره آشنایی‌ خود با سینمای ایران گفته بود: «درباره جایگاه سینمای ایران که تردیدی نیست چون جایگاه ویژه‌ای دارد. در ۱۵ سال گذشته (تا سال ۱۳۹۸) سه نهضت ملی سینمای ایران، رومانی و آرژانتین شکل گرفته و همیشه این انتظار می‌رود که در هر جشنواره‌ای از سینمای ایران فیلمی حضور داشته باشد.  برای بیشتر ما در غرب، سینمای ایران با کیارستمی شروع شد ولی بعد به فرهادی رسیدیم و حالا هم فیلم‌های دیگری هستند. یکی از دوستان من گادفری چیشایر (منتقد آمریکایی) است که فیلم‌های ایرانی زیادی دیده و کتابی درباره سینمای ایران می‌نویسد و به من فیلم‌های ایرانی پیشنهاد می‌دهد.»

شریدر که سال گذشته در جشنواره فیلم ونیز با دریافت جایزه یک عمر دستاورد هنری تقدر شد، درباره آینده سینما با وجود شبکه‌های مختلف و کمپانی‌هایی مثل نتفلیکس بیان کرده بود: «من فکر می‌کنم در این صد سال هرچه آموختیم خیلی به کارمان نیاید چون همه چیز تغییر کرده، مدت زمان فیلم‌ها عوض شده و اینکه کجا فیلم ببینیم و چگونگی پخش و عرضه، همگی تغییر کرده است. قبلاً فکر می‌کردم در یک مقطع گذار هستیم ولی الان فکر می‌کنم در یک مقطع گذار دائم هستیم. الان دیگر بازار هدف، آمریکایی‌ها نیستند بلکه برای چینی‌ها می‌سازیم.»

وی همچنین با اشاره به رشد روزافزون تکنولوژی گفته بود: «در حالی‌که فیلم‌ها منحصر به کلاس خاصی از فیلم‌سازان بودند، تکنولوژی این مرزها را شکسته و هر کسی می‌تواند فیلم بسازد. پس خبر خوب برای آینده سینما این است که هر کسی می‌تواند فیلم بسازد ولی خبر بد این است که دیگر نمی‌شود امرار معاش کرد.»

شریدر در بخشی دیگر از آن نشست درباره اینکه به نظر می‌رسد شناختش از سینمای ایران بیشتر با فیلمسازانی باشد که به نوعی سیاسی شناخته شده‌اند، بیان کرده بود: «تا جایی که من می‌دانم دو نوع سینما در ایران وجود دارد؛ یکی برای مجامع عمومی است و یکی هم داخلی و من بیشتر فیلم‌هایی را دیده‌ام که بیرون نمایش داشته‌اند، اما فیلم‌هایی را که درباره جنگ بوده چون خارج از کشور چندان نمایشی نداشته مسلماً ندیده‌ام. شما مثل فیلیپین دو سینمای داخلی و خارجی دارید و به همین دلیل دو جشنواره فجر هم دارید. با این حال من هیچ‌کدام از کارگردان‌ها مثل کیارستمی، فرهادی و پناهی را سیاسی نمی‌دانم ولی می‌دانم فیلم‌های سیاسی جذابی می‌شود اینجا ساخت.

این فیلمساز امریکایی در آن مقطع در واکنش به تحریم‌های رییس جمهور وقت ایالات متحده (دونالد ترامپ) علیه ایران و آسیب‌های آن به هنرمندان و سینما با ابراز تأسف از تحریم‌ها اظهار کرده بود: «الان دورانی است که نمی‌شود به امریکایی بودن افتخار کرد، در حالی که من همیشه و حتی زمان جنگ ویتنام به آمریکایی بودنم افتخار می‌کردم. در حال حاضر آنچه پیش آمده به بهانه تغییر رژیم ایران و در واقع برای دستیابی به نفت و منابع طبیعی شما است و این چیزی است که در ۱۰۰ سال گذشته وجود داشته و تأثیر یک هنرمند در مقایسه با ماشین پروپاگاندا خیلی اندک است. به همین دلیل به نظرم این وضعیت بسیار عذاب‌آور است.»

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: اعتراض سینماگر مطرح آمریکایی به فهرست برترین فیلم‌های تاریخ سینما اعلام فیلم‌های حاضر در جشنواره کن ۲۰۲۴ ؛ ایران هیچ نماینده‌ای ندارد غافلگیری‌های جشنواره کن ۷۷ برای عاشقان سینما

دیگر خبرها

  • کدام برخورد گشت ارشاد با زنان تذکر رهبری را در پی داشت؟
  • نقش موثر اصناف و بازاریان در تبیین فرهنگ حجاب
  • موثرترین و بهترین روتین پوستی روز و شب کدام اند؟
  • اظهارات سردار جعفری در مورد طرح نور، ماجرای تذکر رهبر انقلاب و لایحه حجاب/ فرمانده قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله (عج) سپاه: همه باید از طرح نور حمایت کنند
  • حمایت سرلشگر سپاه از طرح حجاب و تذکر رهبری: اصل ماموریت که زیر سوال نمی‌رود | با مامور خاطی برخورد شد | صوت
  • حمایت سرلشگر سپاه از طرح حجاب و تذکر رهبری: اصل ماموریت که زیر سوال نمی‌رود | صوت
  • امربه معروف ونهی از منکر وظیفه همه آحاد جامعه
  • روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد
  • چه کسانی نهی از منکر را از حریم «منطق و عقل» دور کردند؟!
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی