Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایالات متحده آمریکا خواستار خروج فوری تمامی سربازان اریتره‌ای از اقلیم تیگرای شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه خبری روسیا الیوم، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا از وجود گزارش‌هایی موثق در خصوص اقدامات مربوط به غارت، خشونت جنسی و تعرض در اردوگاه‌های پناهجویان و نیز سایر نقض‌های حقوق بشر خبر داد.

وی در ادامه افزود، شواهدی نیز وجود دارند که سربازان اریتره‌ای، پناهجویان این کشور را مجبور می‌کنند از تیگرای به اریتره بازگردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد، این بیانیه نشان دهنده فشارهای جدید از سوی دولت جو بایدن، رئیس جمهوری جدید آمریکا بر دولت اتیوپی، دومین کشور آفریقایی که جمعیت زیادی دارد و تعداد ساکنان آن حدود ۱۱۴ میلیون تن می‌رسد، است.

این خبرگزاری به نقل از شاهدانی که از اقلیم تیگرای فرار کردند، اعلام کرد، سربازان اریتره‌ای غارت می‌کنند، جوانان را منزل به منزل می‌کشند و مانند مقامات محلی عمل می‌کنند.

طبق گزارش این خبرگزاری، اریتره‌ای‌ها در کنار نیروهای اتیوپیایی در جریان تعقیب رهبران فراری در منطقه تیگرای جنگیدند، این در حالی است که دولت اتیوپی حضور آنها را تکذیب کرده است.

ارتش اتیوپی از اواخر سال گذشته میلادی عملیات نظامی گسترده‌ای را علیه جبهه آزادی‌بخش تیگرای آغاز کرد و این عملیات نظامی پس از حملات این جبهه به فرماندهی شمالی نیروهای دفاع ملی اتیوپی انجام شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمريكا اریتره منطقه تیگرای اریتره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۳۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادعای کاخ سفید؛ اسرائیل پذیرفته که قبل از حمله به رفح، نگرانی‌های آمریکا را در نظر بگیرد

جان کربی در گفت‌وگو با «ای‌بی‌سی» ادعا کرد: آنها [رژیم صهیونیستی] به ما اطمینان داده‌اند تا زمانی که فرصتی برای در میان گذاشتن دیدگاه‌ها و نگرانی‌هایمان با آنها داشته باشیم، به رفح نخواهند رفت.

این در حالی است که منابع رسانه‌ای امروز (یکشنبه) از موافقت هرتزی هالوی رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی با حمله زمینی به رفح در جنوب نوار غزه خبر دادند.

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید همچنین گفت که برای آتش‌بس موقتی که واشنگتن می‌خواهد حداقل برای ۶ هفته ادامه پیدا کند، همچنان فشار وارد می‌کند.

کربی با اشاره به اینکه «شمار کامیون‌های کمک‌رسانی به شمال غزه در حال افزایش است»، اظهار داشت: آنچه ما به آن امیدواریم، این است که پس از ۶ هفته آتش‌بس موقت، شاید بتوانیم به چیزی پایدارتر دست یابیم.

وی همچنین ادعا کرد: اسرائیلی‌ها شروع به انجام تعهداتی کرده‌اند که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا از آنها خواسته است.

بر اساس گزارش رویترز، واشنگتن مدعی شده است که نمی‌تواند بدون یک برنامه‌ریزی بشردوستانه مناسب و قابل اطمینان،از عملیات [رژیم صهیونستی علیه] رفح حمایت کند.

این در حالی است که بایدن پنجم اردیبهشت ماه، قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم اسرائیل و تایوان و ارسال سلاح و تجهیزات نظامی به تل آویو و کی‌یف را امضا کرد.

رویترز خاطرنشان می‌کند که آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده قرار است هفته آینده به این منطقه سفر کند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ابراز نگرانی سازمان ملل از اقدامات پلیس آمریکا در برخورد با دانشجویان
  • نگرانی گزارشگر سازمان ملل درباره تعلیق دانشجویان معترض در آمریکا
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • نگرانی از بدرفتاری پلیس آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین به سازمان ملل رسید
  • پیشروی گسترده ارتش روسیه در 3 منطقه شرقی اوکراین
  • افزایش حقوق سربازان به اجرا در می آید؟
  • افزایش حقوق سربازان اجرایی می‌شود؟
  • تمرد سربازان ارتش اسرائیل؛ نیروهای احتیاط حاضر نیستند به رفح حمله کنند
  • ادعای کاخ سفید؛ اسرائیل پذیرفته که قبل از حمله به رفح، نگرانی‌های آمریکا را در نظر بگیرد