Web Analytics Made Easy - Statcounter

دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهور در مطلبی نوشت: جامعه تحریم‌زده و شهر‌های درگیر کرونا، مردم را بیش از هر زمان دیگری نیازمند شهر آرام کرده است و آدم‌ها در شهر‌های بزرگ، بیشتر به آن نیاز دارند.

خبرگزاری میزان - علی ربیعی، دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهور با انتشار یادداشتی گفت: 

"دلم گرفته و حالم خوب نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

" این پاسخی بود به یک سوال از خودم. پس از جلسه سخنگویی، در مسیرم به سوی محل برگزاری جشنواره خشت طلایی با خود می‌اندیشیدم در چه خصوص صحبت کنم. جشنواره خشت طلایی، نمایشی از بهترین الگو‌ها برای زندگی شهری است که به منظور اشتراک دانش در زمینه زندگی شهری طراحی شده است. متنی که از قبل تهیه کرده بودم را دوست نداشتم. در مسیر جشنواره به این فکر می‌کردم که چه بگویم و این سوال را برای خودم مطرح کردم که من از شهرم چه می‌خواهم.

اولین پاسخی که بدون هیچ درنگی به ذهنم رسید این بود که حال من در شهرم خوب نیست، من آرامش می‌خواهم. در شهر من، همه در حال جیغ و فریاد هستند. صدای خشن مته و بتن‌ریزی زیاد می‌شنوم، تیتر‌های صفحه اول روزنامه‌ها در حال فریاد کشیدن هستند، رسانه‌های‌مان دائم در حال افشاگری هستند، حتی سریال و تفریح‌های صدا و سیمای‌مان هم رنگ و بوی سیاسی دارند.

ساختمان‌هایی سر به فلک کشیده‌اند که نمای ناموزون آن‌ها به جیغ می‌ماند، شبیه کارتن‌های دی جی مونی شده‌اند. آینده شهرم فروخته شده و آسمان خراش‌ها که نه، دل‌خراش‌ها سر به فلک کشیده‌اند.

از سنگینی ترافیک و پیچیدن آدم‌ها جلوی هم بیشتر حالم گرفته می‌شود. از رقصیدن آشغال‌هایی در هوا که از درون ماشین‌های خارجی مدل‌بالا به بیرون پرتاب می‌شوند شوکه می‌شوم. از تنه‌زدن‌ها و هل‌دادن‌های خیابان انقلاب که دلم می‌خواهد گاهی آنجا قدمی بزنم، کتاب ببینم و آشی بخورم و بی‌اعتنایی آدم‌ها به هم، دلم می‌گیرد. از دیدن افراد دارای معلولیت که با ویلچرشان به سختی در شهر حرکت می‌کنند و از همه بدتر ماشین‌هایی که برای عبورشان از خیابان توقف نمی‌کنند رنج می‌برم. حتی نوازنده ساز کنار پارک لاله هم با کشیدن آرشه بر ویلونش آهنگی حزن انگیز را در فضا مترنم می‌کند.

در شهر من، صدای قهقهه بچه‌ها مثل کودکیم شنیده نمی‌شود. ساعت‌های زیادی در ترافیک هستیم، درست است که تأمین آب سالم، تأمین انرژی، آموزش و بهداشت مساله است، درباره آن‌ها متن و مقاله و قانون می‌بینم، اما برای فراغت‌مان اوقاتی نمی‌بینم و برای آن هیچ کس نمی‌نویسد و سیاستی گذاشته نمی‌شود. زیر آپارتمان‌های غول‌پیکر شهرم، همراه با همسایگی و بچه‌محلی، انگار عاطفه‌ها هم دفن شده‌اند.

دیگر کسی برای بچه‌محله‌اش کُت از تن به در نمی‌کند. در آن سوی شهرم، حاشیه‌نشین‌ها هم دل خوش ندارند. من فرزند حاشیه‌نشینی نسل اول در شهر تازه صنعتی شده هستم. امروز، در سیر تطور، حاشیه‌نشینی نسل سوم به وجود آمده است. در حاشیه‌ها، اگر چیزی نبود، صفا و صمیمیت و مهربانی موج می‌زد. فکر کردم به عنوان کسی که در شهر زندگی می‌کند، بگویم از زندگی شهری، دل خوش می‌خواهم.

آدم‌های سایه‌سار و ساختار سایه‌سار می‌خواهم. از این فرصت استفاده می‌کنم که بگویم به تعبیری انسان سعادتمند و دل خوش، اصلی‌ترین چالش ما در شهر بزرگ است. شهر مهربان و آدم‌های مهربان و سایه‌سار، مهم‌ترین مساله در شهرهاست. از مدیریت درآمد و گردش اقتصاد شهر مهم‌تر این است که مردم چطور راحت زندگی کنند.

پژوهش نحوه زندگی آرام در شهر مربوط به هیچ رشته‌ای نیست و نیاز است مطالعات میان رشته‌ای انجام شود. شهر بی‌نظریه و زندگی بی‌نظریه کار را سخت‌تر کرده است. باید در یک مطالعات میان رشته‌ای، این موضوعات را جهت‌دهی کنیم تا شهر‌ها چشم‌نوازی کنند و دل‌ها در آن آرام بگیرند.

جامعه تحریم‌زده و شهر‌های درگیر کرونا، مردم را بیش از هر زمان دیگری نیازمند شهر آرام کرده است و آدم‌ها در شهر‌های بزرگ، بیشتر به آن نیاز دارند. دل‌خوش و آرامش از جایی سر نمی‌رسد. از درون من و شما به جوشش خواهد آمد؛ با ارتباطات انسانی‌مان، با حرکتمان در شهر و دستگیری‌هایمان، با مهربانی و سایه‌سار شدن‌مان برای همدیگر.

بیشتر بخوانید: روند ابتلاء و مرگ و میر کرونا کاهشی است/ کاهش ۲۹ درصدی جان باختگان جاده‌ای/ دلایل کاهش نرخ ارز

انتهای پیام/

برچسب ها: علی ربیعی کرونا در ایران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: علی ربیعی کرونا در ایران سایه سار آدم ها دل خوش شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۳۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت شغلی کارگران سبب آرامش جامعه می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، سردار عبدالرضا دشتی بعد از ظهر یکشنبه در مراسم گرامیداشت سالروز بسیج کارگران و کارخانجات که با حضور مسئولان استانی و کارگران در جزیره صدرا برگزار شد اظهار کرد: اسلام نگاه بسیار ویژه ای نسبت به قشر کارگر دارد زیرا این قشر تأثیرگذار باعث پیشرفت جامعه در عرصه‌های مختلف می‌شود.

جانشین فرماندهی سپاه امام صادق علیه‌السلام استان بوشهر با بیان اینکه دشمنان با آوردن تحریم سعی در ناامید کردن جامعه نسبت به آینده دارند، تصریح کرد: علیرغم تحریم‌های مختلف دشمنان کشور توانسته است در زمینه‌های متعددی همچون هسته‌ای، پزشکی، تکنولوژی، عمران، کشتی سازی، صنایع دفاعی و نظامی و غیره، دست‌آوردهای بسیاری داشته باشد.

وی با بیان اینکه امنیت شغلی کارگران نقش مهمی در آرامش و رفاه جامعه دارد گفت: شایسته است مسئولان ذیربط نسبت به بیمه کارگران، ایمنی کار و افزایش مهارت کارگران اهتمامی بسیار ویژه داشته باشند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر نیز در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا با بیان اینکه کارفرمایان باید مزایای کارگران را رعایت کنند اظهار داشت: شایسته است تمامی دستگاه‌های استان نسبت به توجه به مزایای کارگران اهتمام ویژه‌ای داشته باشند زیرا در غیر این صورت اسامی آنها را اعلام خواهیم کرد.

مصدق کشاورزی در پایان اذعان کرد: اکثریت جامعه را قشر کارگر پوشش می‌دهد و رفاه این قشر به معنای رفاه اکثریت جامعه است.

در پایان این مراسم از کارگران نمونه شرکت صدرا با اهدای هدیه و لوحی تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 6091452

دیگر خبرها

  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • واکنش علی ربیعی به هجمه سنگین دولت به مرکز پژوهش های مجلس: با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها در اصفهان
  • مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌ها، حاصل تلاش ۹۰ روانشناس در پلیس اصفهان است
  • امنیت شغلی کارگران سبب آرامش جامعه می‌شود
  • اگر از زندگی خسته و کلافه شده‌اید بخوانید
  • خودکشی پزشکان ایرانی در مرز هشدار؛ مشکل کجاست؟
  • سکوت جامعه آرامش قبل از طوفان است /حکومت پس از جنبش مهسا به رویه سابق برگشت / زندگی گراها فاقد توانمندی برای ایجاد سامانه های جدید قدرت هستند
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • پویایی در جامعه نیازمند جهادی عمل کردن و تعالی فرهنگ ایثار است