Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش وقت خبر، پارک علم و فناوری ایرانیان در ۳ فاز راه‌اندازی خواهد شد که فاز اول آن در مرحله تکمیل و فاز ۲ در مرحله واگذاری زمین قرار دارد. در فاز یک اکنون بیش از ۲۵ شرکت دانش بنیان در حال ساخت و ساز هستند.

مساحت کل پارک مذکور ۴۳ هکتار و قطعات قابل واگذاری در فاز اول ۵۵ قطعه، فاز دوم ۹۵ قطعه و فاز سوم ۸۴ قطعه است که پس از ارزیابی‌های لازم، مجوز فعالیت در آنها در اختیار شرکت های فناور و دانش بنیان و واحدهای دانشگاهی قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پارک علم وفناوری ایرانیان منشاء تحولات بسیار مهمی در توسعه فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان برای کشور خواهد بود و در افق بلندمدت بیش از ۳۰۰ شرکت دانش‌بنیان مستقر می‌شوند که چشم‌انداز آن زیست بوم تخصصی در حوزه‌های فناوری نانو، بیو و تجهیزات پزشکی در منطقه غرب آسیا است.

استقرار پارک علم و فناوری در محدوده منطقه ویژه اقتصادی شهر آیلند، علاوه بر بهره‌گیری از مزایای منطقه ویژه (مانند حمایت‌های گمرکی از شرکت‌های مستقر در این پارک) زمینه توسعه های بیشتر را نیز هموار می‌کند. همچنین با توجه به ظرفیت منطقه اقتصادی و آزاد تجاری آیلند، راه برای تجاری‌سازی محصولات و خدمات دانش‌بنیان فراهم می شود.

توسعه اقتصاد مبتنی بر دانش، توسعه گردشگری علمی، جذب دانش فنی و سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی، تجاری سازی نتایج پژوهش، حمایت از ایجاد و توسعه شرکت‌های نوآور و فناور، تاسیس مراکز تحقیق و موسسات تخصصی در زمینه علم روز دنیا، حمایت از ایده‌های نو و خلاقیت‌های شخصی از جمله اهداف پارک علم و فناوری ایرانیان(آیلند) به شمار می رود.

مجوز پارک علم و فناوری ایرانیان، سال ۱۳۹۶ از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت شده است.
این گزارش حاکی است: شهر آیلند به مساحت ۱۴۰۰ هکتار منطقه ویژه اقتصادی محسوب شده و نزدیک‌ترین منطقه ویژه اقتصادی به پایتخت است. منطقه ویژه اقتصادی ایرانیان (آیلند) به عنوان بزرگ‌ترین شهرک بین‌المللی اقامتی، تفریحی، تجاری، ورزشی، درمانی و آموزشی در ایران، نخستین مجموعه در کشور است.

پروژه سرزمین ایرانیان (آیلند) با سرمایه گذاری گروه مالی گردشگری و بانک گردشگری در حال احداث است.
با تکمیل و راه اندازی مجموعه آیلند که با سرمایه گذاری گروه مالی گردشگری در حال احداث است، حدود ۳۰ هزار شغل مستقیم ایجاد می‌شود و خلق ارزش افزوده از محل تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و خدمات فناورانه محقق خواهد شد.

پروژه سرزمین ایرانیان (آیلند)، نخستین منطقه ویژه اقتصادی، تفریحی و گردشگری با رویکرد یک شهر پایدار است که در ۳۵ کیلومتری جنوب غربی تهران، در مجاورت اتوبان تهران-ساوه و در منطقه زرندیه واقع شده است.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور نیز در بازدید از پروژه پارک علم و فناوری مجموعه سرزمین ایرانیان، این پارک را نمونه ای از شهر هوشمند و پایلوت خواند و تصریح کرد: پروژه بزرگ سرزمین ایرانیان با موقعیت ویژه‌ در حال احداث است و حمایت از این مجموعه با هدف توسعه علمی در کشور در دستور کار قرار دارد.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: بهره برداری پارک علم و فناوری ایرانیان رپورتاژ آگهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۲۳۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است

تین نیوز

مدیرکل نیروی کشش شرکت راه آهن گفت: ۲۰ لکوموتیو تحویل گرفته شده از شرکت مپنا، به طور متوسط ۵۰ تا ۶۰ درصد آماده به کاری دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، هادی یارجی درباره تجربه واگذاری لوکوموتیو به شرکت مپنا به روشROO گفت: قراردادی ۵ ساله در سال ۱۳۹۵ با شرکت مپنا منعقد شد که ۵۰ لوکوموتیو آلستوم که متوقف بودند برای بازسازی و بهره برداری در اختیار شرکت مپنا قرار داده شود و پس از بهره برداری مالکیت لوکوموتیوها به شرکت مپنا واگذار شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۰ لکوموتیو، بازسازی و وارد شبکه ریلی شده و ۳۰ لکوموتیو همچنان در اختیار مپنا است و در حال سپری کردن فرایندهای مختلف مونتاژ، دمونتاژ و بازسازی قرار دارد.

یارجی تصریح کرد: ۲۰ لوکوموتیو تحویل گرفته شده، به طور متوسط ۵۰ تا ۶۰ درصد آماده به کاری دارد یعنی روزانه ۱۰ تا ۱۲ لکوموتیو آماده به کار داریم و مابقی، در چرخه بهره برداری و تعمیرات است که همان ها هم قابلیت اطمینان بسیار پائینی دارد.

وی تصریح کرد: به نظر می رسد این پروژه می توانست به شکل بهتری عمل شود زیرا بیشتر کاری که انجام شده دمونتاژ بوده نه بازسازی و علت اینکه در آماده به کاری این لکووموتیوها و قابلیت اطمینان آنها اتفاق خوبی نیفتاده این است که سرمایه گذاری خاص و ویژه ای از سمت سرمایه گذار در این پروژه اتفاق نیفتاده است.

حجم ویدیو: 52.61M | مدت زمان ویدیو: 00:02:52 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۳۰ کیلومتراز محور ترانزیتی خوی به رازی آماده بهره برداری شد
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پروازهای هواپیمایی کیش
  • بهره برداری از محل جدید اعزام و آماده سازی پرواز‌های هواپیمایی کیش
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ است
  • تخصیص اعتبار به بخش شیدا نیازمند نگاه ویژه‌ای است
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است